Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

MENIRCIA - další podvod

zen, 21. 2. 2016 12:00

Když velké medvědici začala v Nupakách hořet koudelka u řiti a začalo se prokazovat, že firma Blotket byla založena za účelem podvodného jednání, rozhodla se v srpnu 2015, zakoupit další firmu: Menircia s.r.o. Praha 8, Libeň, Primátorská 296/38
Zajímavé je už sídlo firmy, které je v otlučeném patrovém rohovém domě a zároveň zde má sídlo dalších 811 firem. To tam musí být pěkně natřískáno. Objekt patří firmě, která má zajímavý název Zemětřesné (seismic) finance. To by se od velké podvodnice mohli něco přiučit, protože ta vyvolává zemětřesení už jen svou chůzí a co teprve když začne čarovat s financemi. Ale žádného zástupce firmy Menircia tam nehledejte. Návštěvou bylo zjištěno, že se jedná o objekt, kde za úplatu získáte jen adresu pro úřady. Prostě stejný způsob jako na adrese London, HATTON GARDEN 88-90.
Proto už v loňském roce bylo podáno trestní oznámení pro podezření z dalšího podvodného jednání. Avízo bylo zároveň dáno na živnostenský úřad i na finanční úřad, aby prověřil, z jakých prostředků byl hrazen nákup firmy, poplatky za sídlo firmy (kopie dokumentů mám k dispozici, ale bylo by to dlouhé čtení).
Z tohoto důvodu sledování stále pokračuje a na každou další zjištěnou činnost jsou úřady upozorňovány. Nově mapujeme další podnikatelskou činnost přefouklé vzducholodi, aby se zajistili důkazy, o kolik financí se v Nupakách obohatila. V současné době sledujeme, kam a za kolik jezdí nakupovat. Okradla dodavatele energií, zaměstnance, pronajímatele objektu i klienty. Důkazy a trestní oznámení opět předáme orgánům činným v trestním řízení.
V boji se zloději a podvodníky, nebudeme litovat prostředků ani úsilí.
V jednotě je síla.

Re: MENIRCIA - další podvod

dobrá pečovatelka, 21. 2. 2016 18:27

Další firma s hejnem špičkových právníků? :-D :-D :-D
Opět chvilková bez dlužnost.

s obezitou jsou stále problémy

, 18. 2. 2016 18:53

 Obezita  nebo-li otylost  je stav, ve kterém přirozená energetická rezerva savce (např. člověka), která je uložena v tukové tkáni, stoupla nad obvyklou úroveň a poškozuje zdraví. Obezita u divokého zvířete je relativně vzácná, ale je obvyklá u domácích zvířat, například prasata, která mohou být překrmená a bez dostatečného pohybu.
Platí, že čím větší obezitou člověk trpí, tím rostou šance na různé zdravotní problémy a na zkrácení délky života. ;-)
Morbidní obezita je extrémní obezita, kterou trpí lidé s nadváhou větší než 45 kilogramů. Do kategorie morbidní obezity řadíme také všechny, kteří mají BMI index vyšší než 40. Přestože se může zdát, že takových lidí musí být opravdu velmi málo, tak se nejedná o něco extra výjimečného. Bohužel, současný způsob stravování a nezdravý životní styl si vybírá svoji daň.
Obezita je jmenná forma slova obézní, pocházejícího z latinského obēsus, což značí „tučný nebo vykrmený“.
Příčiny:
Nadměrný a rychlý přístup k potravinám, čas a chuť k jídlu (nikoli hlad) vedoucí k nadměrnému příjmu kalorií (přejídání) nebo úmyslné vykrmování.
Nevhodná kvalita a složení stravy (Mc Donald, KFC,majonéza, atp.).
Nedostatek pohybu (např. lenost),
Deprese sice koreluje s obezitou, ale je spíše důsledek obezity.
Boj s obezitou přináší výsledky. Například v jedné nejmenované středočeské obci Nupaky, se okamžitě po nasazení rychlé a účinné diety, zbavili morbidní obezity jednou pro vždy. Negativní stránka je, že nedaleké pobočce McD, klesly příjmy o 50%
Zdroj internet.

nic se neděje?

dos., 18. 2. 2016 12:23

už prasnice někomu zaplatila? pořád čekám a nic.

komu je to podobné?

zen, 14. 2. 2016 11:53

Nové dokumenty dorazily až na poslední chvíli a nestačím je ověřit a zpracovat. Na novinky ze života hmyzu, si tedy budete muset týden počkat.
Zatím připojuji informaci, která vzhledem k promiskuitě jisté aktérky, může být aktuální.
Určení a popření otcovství se v dnešní době provádí metodou DNA profilování, která se využívá i v kriminalistice pro identifikaci osob. Test otcovství zahrnuje analýzu vzorků DNA od předpokládaného otce a dítěte s cílem potvrdit nebo vyloučit otcovství. Znalecký posudek určuje jaká je pravděpodobnost DNA profilů vyšetřovaných osob (obvykle domnělého otce, dítěte a matky) za předpokladu, že domnělý otec je otcem dítěte a jaká je pravděpodobnost DNA profilů vyšetřovaných osob za jiného relevantního předpokladu (obvykle, že otcem dítěte je neznámý nepříbuzný muž). Podílem těchto dvou pravděpodobností (tzv. věrohodnostním poměrem) se mění apriorní pravděpodobnost otcovství na pravděpodobnost aposteriorní. Soud určuje, při které aposteriorní pravděpodobnosti se otcovství považuje za prakticky prokázané. Znalecký posudek je opatřen soudem stanovenými náležitostmi (kulatým razítkem, znaleckou doložkou) a podává jej znalec v oboru zdravotnictví, odvětví genetika. Kromě znaleckých posudků jsou nabízeny i anonymní testy otcovství, kdy není vyžadována autentizace analyzovaných vzorků.

15 000

václav, 11. 2. 2016 8:00

Se lží se dostaneš až na světa kraj, ale už nikdy zpátky.

řiť-autorka

dobrá pečovatelka, 10. 2. 2016 22:44

Ten dopis na jejích stránkách autorce nepřinese žádně další problémy, protože velká řiť (autorka) jich má až až.

výročí

nemesis, 10. 2. 2016 16:01

jo jo, v pátek jsme si připomněli první výročí od počátku záchrany klientů, ze spárů velké podvodnice.

pane Bušku, už na ní došlo! už se to úspěšně řeší. před rokem to začalo. ;-)

eva, 9. 2. 2016 18:25

Podívejte se na domov Nupaky Pod věží. Opět zde působí podvodníce opět v rolí ředitelky Ladislava Maťhová dnes se jmenuje Novotná , která dříve působila na Příbramsku, v Praze západ a léta mučila staré osoby s demencí v Tuchlovicích "Domov důstojného stáří". Chudáky okradla, nikdo jim nepomohl , ale v České republice paní prodavačka-ředitelka Maťhová -Novotná nebo jaké další příjmení používá nevím, okrádá a týrá staré bezmocné lidi a vy tomu jen přihlížíte. Opět podvodně potvrzuje příbuzným svých klientů, že mají člověka ve své péči, aby dostali příspěvek od státu, který potom dávají Maťhové. Jedná se o letitý podvod a stát nic neřeší.(Pavel Bušek Louny)

Ochránce práv:
O situaci víme, proto jsme se v této věci obrátili na státní zastupitelství, aby prošetřilo opakované nelegální podnikání.

nebezpečná recidivistka

ela, 7. 2. 2016 17:41

Provozovatelku problematického domova pro seniory v Nupakách u Prahy již v minulosti sankcionoval úřad ombudsmana kvůli špatnému zacházení se starými a nemohoucími lidmi. Ladislava Novotná totiž už dříve provozovala další dva domovy, oba nezákonně. Policisté a úředníci počátkem února při kontrole Domova U věže v Nupakách odhalili, že zařízení nemá potřebnou registraci. Ladislava Novotná řídila v minulosti i další dva ústavy ve středních Čechách, které stejně jako ústav v Nupakách neměly registraci.Jejich provozování tak bylo nezákonné. Jde o domov v Líchovech na Příbramsku, který provozovala před rozvodem ještě se svým také problematickým manželem Martinem Maťhou a jeho firmou Vedrana. Z něj však po manželských neshodách odešla a dál jej řídil jen Maťha. Po celou dobu ústav nezískal licenci. Úřad veřejného ochránce práv za to i za další nedostatky udělil sankce. Právě pro ombudsmanku a také pro úředníky je Ladislava Maťhová, dnes Novotná, poměrně známou „firmou“. V domovech, kde působila, byly provedeny kontroly, rozhovory s personálem i klienty, pokud to bylo možné, a za výsledky šetření si rozhodně stojíme. Byla tam provozována činnost v rozporu se zákonem a docházelo ke špatnému zacházení s klienty. Potíže měla i v dalším středočeském zařízení v Tuchlovicích na Kladensku. Stejně jako v případě Domova U věže poblíž Prahy, kde si dcera jedné z klientek Blažena Novotná z Čelákovic stěžovala na špatné zacházení s její maminkou, také v Tuchlovicích za sebou Ladislava Novotná coby ředitelka nechala nejméně jednoho nespokojeného klienta.Tím je Petr Bušek, který řekl, že byl nespokojený s péčí o svoji maminku. Paní Maťhová tam přivazovala staré lidi k posteli, a dokonce jim i sama dávala infuze.  A jasno mají také úředníci na pražském magistrátu, kteří právě Novotné opakovaně neudělili licence, stejně jako v posledním případě Domova U věže v Nupakách. Magistrát města Prahy od paní Novotné obdržel žádost o registraci, která ale nebyla úplná, proto bylo řízení přerušeno. Chyběly zásadní náležitosti spisové dokumentace. Neúspěšně se odvolala proti pokutě od Krajského úřadu Středočeského kraje, který podal žalobu.

to je fakt

, 6. 2. 2016 18:33

To je pravda. Volala jedné mé bývalé kolegyni a přesvědčovala ji, ať si vzpomene, že ona o ničem nerozhodovala a nikoho neúkolovala.
A co ty její pokyny co tiskla a vyvěšovala a na schůzích nám říkala co máme jak dělat? Také nám ukazovala jak zvedat a otáčet klienty a radila co s těmi co utíkají. Rozhodovala úplně o všem.

na stráž!

zen, 6. 2. 2016 0:04

Vážené bývalé kolegyně a kolegové, kamarádi.
Pokračujícím intenzivním sledováním činností rozměrné pseudo - podnikatelky, bylo zjištěno, že jí voda neteče jen do bot, ale dosahuje až ke krku. Jí to po přečtení spisu už také došlo a začala se pořádně kroutit, protože jí spravedlnost už dře kuří oka na patách. Vyvrhla několik trestních oznámení, aby od sebe odlákala pozornost. Jenže aby její obvinění nezdržovala její vyšetřování, byl přizván na pomoc jiný (než doposud) útvar policie. Podněty byly vyhodnoceny a odloženy jako účelové a neoprávněné. Takže svůj účel zdržovací taktiky nesplnili. Její vyšetřování pokračuje, takže o předvolání k vyšetřovacím orgánům nemá nouzi.
Všichni se připravte, že jde opravdu do tuhého. Očekávejte, že se bude snažit svou vinu hodit na kohokoli z vás. Chce se vykroutit ze své zodpovědnosti, kterou měla za klienty, zaměstnance a způsob péče. Osvěžte si paměť a buďte připraveni, případně poskytnout si navzájem pravdivé svědectví. Vy všichni, kdo jste ji poznali, víte, jakých podrazů a lží je schopna. Stále vymýšlí další. Obzvláště se mějte na pozoru, pokud by vás kontaktovala. I to už se stalo. Nejdřív medové řeči a během toho občas kladla účelové otázky a jak už ji známe, určitě si vše nahrávala. Ani tento trapný pokus ji nevyšel.
Morálka, etika, svědomí, spravedlnost, víra a pravda vítězí!

Řekni

persni, 3. 2. 2016 17:54

Řekni kde ty pečovatelky jsou, kam jen mohly jít,
řekni proč je baba vyhnala, proč musely odejít?

Řekni, kde Pan šéf je,
kdo mu ukrad pečovatelák?

Řekni kde ty mince jsou,
kam je baba mohla dát?

Od rodin je vyzvedla, na svůj účet převedla,
netuší že narazí, jo tvrdě narazí.

Řekni, proč tu dluhy jsou, jak se tady mohly vzít?
Řeknu proč tu dluhy jsou, baba nahrabat si nelení,
další domov pečovatelský bezohledně plení.
Kdy všechno zaplatí, za všechno zaplatí?

Řekni co je to za lůzu, co teď řídí pečovatelák,
zlodějská mafie: zlodějka, spratek a nechutný slizák.

Kdo je kdy potopí, kdo je kdy potopí?
Řekni, kde ta zlodějka, je teď ukrytá,
řekni, kde ta obluda je, kde může být?

Pravda a právo v plné polní jdou, do války je zase zvou,
jdou šmejdy zastavit, jdou šmejdy uvěznit.

Byla velká naděje, to se prostě muselo stát,
byla velká naděje, že jim to někdo spočítá,
konečně vše narovnat, křivárny potrestat,
rodiny se o seniory už nemusí bát.

Snad všichni pochopí, snad všichni pochopí.....

prokletí lhářky

dobrá pečovatelka, 1. 2. 2016 17:55

Lhářky trest nespočívá v tom, že jí nikdo nevěří,
ale v tom, že sama není schopna někomu věřit.

je v hajzlu

zen, 31. 1. 2016 12:15

Také vás ten nový paskvil, co vyvrhla na své stránky, pobavil?
Snaží se nám podsunout, že proti ní opět někdo křivě vypovídal. Není to nic nového, protože na svých stránkách už zpochybňuje výpovědi Ivety a Stáni. Komické je, čím to vysvětluje. Absurdní lží. Mohu potvrdit, že opravdu nejsou mdlého rozumu a zápisy si důkladně pročetly. Nemůže se smířit s tím, že jsou opravdu všichni proto ní. Asi stále nemůže pochopit ten obraz, který se ji zjevil v zrcadle, které jsme jí nastavili. Ano, skutečnost je strašná. Na hlavě má pořádný kus živočišného tuku.
Na polici naopak každého poučí, že když nebude lhát, tak se mu nic nestane. Tak jako mě. Pokud někdo křivě vypovídal, doporučuji ať jde hned na policii. Přiznání je polehčující okolnost. Mluvte dále pravdu, jak to bylo v nelegálním pečovateláku. Nebudete se zaplétat do lží jako ona.
Opět se zmiňuje o nějaké pomstě. Kdo by se jí a za co chtěl mstít?? Této všude známé, opravdu velké podnikatelce, šéfové, která s citem tmelila kolektiv proti sobě, vrcholné sportovkyni - sjezdařce, skoro vysokoškolačce, sexy symbolu, s naštěstí ojedinělým a originálním vkusem, se silným a sociálním cítěním, absolventce několika akademií, uznávané režisérce, mezinárodně akreditované esoterické homeopatčce se sklony k dokumentaristice, i úřady uznávané komediální herečce, miss junior neslyšících, zapálené diskutérce se zvířátky, osobě, která poskytla své tělo k studiu demence, a s dalšími přívlastky, kterými se ověšuje?? Osobě, která si na fotce, odulou pacinkou, marně zakrývá ovárek??
Zajímavý je i původ dopisu. Pokud přišel e-mailem, což pochybuji, nebyl důvod si ho tisknou a dal se ofotit přímo z monitoru. Ale to by nebyl zase takový anonym. Pokud měl dopis dorazit poštou, je divné, že papír nebyl přeložen. Ani scanner (jako v tomto případě) záhyby nevyžehlí. Prostě opět další falzum. Bude to asi stejně pravé, jako její pověření, k zastupování firmy. Na to už vyšetřovatelé také obdrželi podnět.
Je vidět, že jí stále trápí, že někdo napsal ombudsmance, jako by se jednalo o nějakou špatnou věc. Vždyť pisatelům šlo o stejnou věc. O klienty. To ona těžko pochopí a hledá za tím nějaký komplot. Ale zamykat klienty na pokojích, přivazovat je, nezajistit dostatek personálu, neumožnit jim pobyt venku a držet je celé měsíce na pokojích, atd., atd., je opravdu týrání. Místo péče raději šmejdila po pokojích a hrabala se ve věcech nejen paní Volákové. Odmítla do trezoru ve své kanceláři uložit peníze paní Ondračkové, protože pak by se špatně kradly. Vrchní pečovatelka, shnilé jablko které žuchlo přímo pod strom, spala na nočních službách a klienti jí byli fuk. Nejednalo se o náhodné a ojedinělé usnutí, protože si za tím účelem, pokaždé vybudovala pelech. Před takovou péčí byla povinnost varovat rodiny a pomoc zajistit náhradní ubytování.
Pokouší se přesvědčit, že řada pečovatelů se najednou přimkla na její stranu. Moc a moc si to přeje, aby to byla pravda. Tak moc po tom touží, až si napsala dopis. Skutečnost je, že prakticky všichni odešli ve zlém. Celou dobu byla a je jim jen pro smích. Teď se radují, že odešli včas a nečekali, až utrpí finanční ztrátu. Třeba jako jistá zaměstnankyně, která jí donášela a obdivovala, ,,jak to má vše dobře vymyšlené.“ Teď je asi po obdivu, když jí dluží 41 924,- Kč Raději si měla rychle hledat nové zaměstnání, když byla včas upozorněna, že je konec.
Velmi mě pobavil článek o tom jak ji vyhodili z Tuchlovic. Představuji si, jak tam asi stála s hubou dokořán, stejně jako v únoru a později listopadu 2015 v Nupakách.
Dost psaní, protože do mrtvol se nekope. Ani do podnikatelských zdechlin. Jen jí ještě někdo vysvětlete, co to znamená, když se napíše ,,bez komentáře.“

P.S. Mužíček už prý také procitl. Kontaktoval pana B.

KUJME PIKLE

piklař, 30. 1. 2016 17:06

Kujme pikle, kujme pikle
obvyklé i ne-ob-vyklé
kujme pikle, pikle kujme
snad se pikle s piklí ujme.
Kujme pikle,kujme pikle,
správné pikle lidi zvikle.
Kujme pikle, pikle kujme,
spekulujme, intrikujme.
Budeme pikliti
Za velkořiťní tititi


Kujme pikle, kujme pikle,
obvyklé i ne-ob-vyklé
Kujme pikle, pikle kujme,
snad se pikle s piklí ujme.
Kujme pikle,kujme pikle,
správné pikle lidi zvikle.
Kujme pikle, pikle kujme,
spekulujme, intrikujme.
Lepšího nic není
nad pořádný piklení.


Hledá vězně, však my víme.

A my jí to překazíme.

V tom vám musím odporovat,

My to budem podporovat

Vlákáme řiť do sítí
a budem dále pikliti.
Vlákáme řiť do sítí
a budem dále pikliti.
Vlákáme řiť do sítí
a budem dále pikliti.

předžalobní výzva. jedna z mnoha. asi další spiknutí. :-D

spravedlnost, 30. 1. 2016 10:35

ČÍSLO SMLUVNÍHO ÚČTU: 813000130037
OBCHODNÍK
RWE Energie, s.r.o.
Limuzská 3135/12
108 00 Praha 10

IČ: 49903209
DIČ: CZ49903209
Zápis v OR: Městský soud v Praze oddíl C, vložka 220583

ZÁKAZNÍK
Profi Clinic s.r.o.
Nupacká 149
251 01 Nupaky

Zákaznické číslo: 9520277640

IČ: 24267783
DIČ: CZ24267783
Číslo a adresa místa spotřeby: 9302604818
Nupacká 149
251 01 Nupaky

Číslo účtu obchodníka: 19-2793390297/0100
Variabilní symbol: 9649004822

Datum vystavení: 28.01.2016

Vážený zákazníku,

i přes několikeré upozornění z naší strany stále evidujeme následující dluh za elektřinu po lhůtě splatnosti:

číslo dokladu typ dokladu variabilní symbol datum splatnosti dlužná částka (Kč)
117001859015 Faktura 8512605376 04.01.2016 22.471,28

Celková výše Vašeho dluhu je 22.471,28 Kč.

Částku neprodleně uhraďte na bankovní účet číslo 19-2793390297/0100. Pro úhradu použijte variabilní symbol číslo 9649004822. Platba musí být připsána na náš účet nejpozději do 04.02.2016.

Pokud nebude částka v tomto termínu připsána na náš bankovní účet, ihned po tomto datu předáme pohledávku externí advokátní kanceláři k zahájení soudního vymáhání této pohledávky. Tím dojde ke značnému navýšení celkového dluhu o náklady související se soudním vymáháním.

Pohledávka se považuje za uhrazenou až v okamžiku připsání částky na výše uvedený bankovní účet a pouze pokud byla uhrazena pod požadovaným variabilním symbolem a v požadované výši.

Dále si Vám dovolujeme připomenout blížící se splatnost následující pohledávky:

číslo dokladu typ dokladu variabilní symbol datum splatnosti částka k úhradě (Kč)
151700256500 Smluvní pokuta 2690014772 28.01.2016 100,00

S pozdravem RWE Energie, s.r.o.

anonymní dopis?

:-), 29. 1. 2016 17:01

Zajimalo by mě, které pečovatelka by napsala tento dopis, když každá pečovatelka nadávala na ředitelku a jen ja jsem to poznala jako poslední jaká ředitelka je. Všichni říkali, že je vychytračená a ja byla zaslepená. Tento dopis co uvádí na svych strankách si urcite napsala sama, jako s temi vyhruznymi sms co ji chodily.

Re: anonymní dopis?

, 29. 1. 2016 20:24

Výhružné sms chodili i recepční na služební mobil. Přistihla řititelku, že jí to posílá z dalšího služebního mobilu. Ta to samozřejmě popírala, ale subik prý hned přiskočil a z mobilu jí to smazal.

:-)

n, 27. 1. 2016 21:33

:-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »