Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: výplata

Martin, 10. 9. 2015 21:18

Pořád jsem žabař proti jiným zaměstnanců, kteří souložili/y přímo na pracovišti a v pracovní době. A je mi líto těch, kteří by tak rádi ale nemůžou a tak jen závidí :D :D.

Re: Re: Re: Re: výplata

václav, 10. 9. 2015 22:34

To se asi jednalo o duševní soulož provozního.

Re: Re: výplata

obtěžovana Zedníkem , 10. 9. 2015 21:13

No tak zrovna u Zedníka bych se vůbec nedivila. Byla jsem v Nupakách pár dni a naprosto mi to stačilo. Byt s maamaržim na jednom pracovišti bylo za trest! A jet s nim autobusem ještě horší !

příspěvek

Nicole Mertinová, 8. 9. 2015 18:59

Dnes jsem v metru dostala leták, který upozorňuje na tyto stránky. Protože se domovem v Nupakách zabýval náš úřad, dovolte, abych přispěla krátkou informací.
KúSk provedl v zařízení kotrolu, která vyústila v již zde zmíněný finanční postih. Finanční postih byl udělen za neoprávněné poskytování služeb.
Ředitelka domova Ladislava Novotná se v době kontroly hájila, že registrace není nutná, protože podle zákona o sociálních službách podniká na základě povolení poskytovat sociální a zdravotní služby pod zřizovatelem a to je zahraniční anglická firma, která tyto služby může poskytovat na území celé Evropské unie.
Ale to není tento případ. Pod hlavičkou firmy podnikající v rámci celé Unie by nemusela registrace být jen v případě, kdyby šlo o služby dočasné nebo ojedinělé. A domov navíc, ani přes opakované výzvy, nepředložil doklad, který by ho opravňoval k poskytování sociálních služeb v jiném státě Unie.
Středočeský kraj zařízení v Nupakách uzavřít nemůže, protože se nejedná o zařízení, které je registrované jako poskytovatel sociálních služeb. Zavřít by toto zařízení mohl pouze Živnostenský úřad. Podnět příslušnému Živnostenskému úřadu KúSk již předal.

podekovani za tyhle stranky

jakterajsemtampracovala, 7. 9. 2015 23:38

diky za to ze je to tu vse .konecne si každý kdo mel co docineni a komu se povedena MATHOVICRODINKA mihla životem muze udelat uceleny obraz o všechjejich spinavostech co napachali na seniorech za posledních 5 let JA VIM JEDNO JAROSLAV BERNARD je poctivy a cestny clovek a pod jeho vedenim se nestalo ze by bylo něco v neporadku zazila jsem i provozního martina mathu a to byla kalamita je to neschopny ubozak s mozkem v kalhotách jeho dcera to po nem podedila jedine co umi ja buzerovani spineni osttnich a spehovani ostatne v tom ma skolu po mamince jsem rada ze konecne nekde někdo dal všechny ty spinavosti co napachali dohromady a je moznost si to precist a udelat vlastní názor na to co jsou mathovi zac dekuji moc autorovi těchto stranek

je nám líto

Perlingerovi, 6. 9. 2015 22:19

Dobrý den,také se nás tady tato záležitost tak trochu týká.V roce 2012 jsme složili zálohu za pobyt dvou našich blízkých v zařízení p.Maťhové v Tuchlovicích.Bohužel,než stihli nastoupit,syn zemřel a jeho maminka už sama do zařízení nechtěla.O vrácení 45 000 kč p.Maťhová nechtěla ani slyšet a výmluv a důvodů bylo mnoho.Až v roce 2014 jsme získali kontakt na p.Bernarda,který s uvedenou záležitostí neměl vůbec nic společného.Nabídl nám řešení,do posledního puntíku splnil vše,co slíbil a peníze do posledního haléře nám vrátil.Je to seriózní a férový člověk a proto je nám líto toho,co se stalo.Moc mu držíme palce,aby svůj boj dovedl do úspěšného konce a jsme připraveni ho i podpořit,pokud bude třeba.

vždyť je známe

dobrá pečovatelka, 5. 9. 2015 16:09

Projevy, které zde zaznívají ze strany Maťhů jsou pro ně typické. Neustále se snaží hledat viníka své neschopnosti, ale samozřejmě že ne ve svých řadách. Pořád přesvědčují své okolí, že je všichni mají rádi, že jim fandí a všechny kontroly proběhly bez problémů. To už jim dávno nikdo nevěří. Ani teď nechápou, že ti co je poznali je nesnáší. Takže velká řiť-itelka teď prohlašuje, že ji všichni litují. V Nupakách tomu stále věří už jen pár (skutečný počet) ovcí, bez svého názoru. Pravda je taková, že jí všichni přejí jen to nejhorší.

Účelem akcí, které provádí dobré pečovatelky, je varování co nejširší veřejnosti, aby co nejmenší počet nalétl této podvodné rodince. Že se nám to daří, je vidět na počtu klientů a zaměstnanců v Nupakách. A s tím související pokles financí, který se projevuje např. tím, že není včas na výplaty, ani na nájem pro pana Polonského. Platba na nájem je už delší dobu neustále v měsíčním skluzu.

Po rozesílání varovných emailů a upozorňování zdravotních zařízení, LDNenek a pečovatelských zařízení (stále probíhá), rozjíždějí dobré pečovatelky od pondělí letákovou akci v ulicích.

Děkujeme všem, kdo nám pomáhají a podporují nás.

Re: vždyť je známe

jana, 5. 9. 2015 16:41

Ano,známe je všichni.Bohužel.
Ředitelku,která jen rozdává nesmyslné příkazy,lže a závidí když se zaměstnanci mezi sebou přátelí.Nechutná.
Hlavní pečovatelku,která prospala noční směny,plížila se po chodbách, slídila a šmírovala.Líná.
Provozního,který se vyznačuje jen slizkým a úlisným chováním vůči pečovatelkám a sociální pracovnici.Neschopný ubožák.
Je pravda,že se tady nad tím plno lidí baví.Ale jen na jejich účet.Přeju jim to.

konecne

vs, 5. 9. 2015 12:38

mathova prekonava i sve vlastni rekordy. vcera 13 dni po vyplatnim terminu dostala konecne jedna z byv. pecovatelek zaplaceno. na firemnim uctu bude urcite nula kdyz ji neprisly penize na ucet a musela si dojet pro hotovost. to by se za pana bernarda nestalo!

další rána

maxidobrá pečovatelka, 4. 9. 2015 21:51

Kolos na hliněných nohách ,,Maťhausen" dostal další ránu,třetí z pilířů,na kterých chtěla šílená ředitelka postavit z popela nové zařízení dal výpověď.Po Elen a Ireně se poroučí i p.Doškářová a tak nám tu z těch pilířů už zbyla jen p.Vránová.No tak to nevím,zda ten jednonohý podnik nebude trochu kulhat,neřku-li,že asi padne brzy na ,,ústa".Asi to bude bolet,paní režisérko Maťhová,ale nás všechny bolí vaše jednání už dávno,takže je asi na čase spustit oponu,vrátit vstupné a odejít na smetiště dějin.
Tak šťastnou cestu!

Re: další rána

dobrá pečovatelka, 5. 9. 2015 11:21

Ona i ta třetí noha už je pěkně nahnilá. O paní Vránovou už se zajímá policie, ohledně její pracovní činnosti. Připomeňme si, že tento zaměstnanec, ač nemá patřičné vzdělání, vykonává v Nupakách práci, která přísluší jen zdravotnímu personálu, což ona není. Provádí odběry krve, aplikaci injekcí a infuzí a podávání a rozdělování léků, včetně opiátů a převazy dekubitů. Provádí i rozdělování - dávkování léků. Nic jí nebude platné tvrzení, kterým se hájila na policii, že jen léky roznáší a to ostatní dělá Adam K. Policie má dostatek svědeckých výpovědí o skutečném stavu věci. Paní Vránová si pěkně zavařila, že lhala.

sdělení pro tu,jejíž jméno se nesmí vyslovit,ale já se nebojím

tadyseještětrochubojímalebrzyužne, 5. 9. 2015 9:11

Slečno Maťhová,informace,které si zde sdělujeme pro spoustu z nás zajímavé jsou.Chápu,že vám se asi nelíbí,co se tady píše o vaší rodině,ale tohle vše je realita.To nejsou žádné výplody člověka,trpícího disociální poruchou osobnosti,nejsou tu žádné lži,drby a zkreslené informace.To jste si jen spletla stránky a tyhle všechny výše uvedené záležitosti najdete na stránkách vaší matky.Když vás to tolik pohoršuje,nechápu tedy proboha,proč sem stále vstupujete a pod jmény osob,kterým chcete asi tímto způsobem co nejvíc ublížit tady neustále šíříte negativní náladu,ostatně tak jako i v zařízení.Lidé,kteří sem napíší svůj názor mají s vaší rodinou zkušenosti a jak tu vydíme,jen samé negativní.Nedivte se proto,že naším společným zájmem je dotáhnout tuto záležitost až do konce a dohlédnout na to,aby se celé vaší rodince dostalo patřičného ,,ocenění"za to,co jste ve jménu lásky a pomoci seniorům napáchali.A kdyby jste náhodou nevěděla,které ty stránky,správné pro vás to jsou,tak to jsou ty s tím zvráceným životním mottem,líbeznou hudbou a poletujícím motýlem.Ale také plné lží o něčem,co neexistuje,nikdy neexistovalo a nikdy existovat nebude.Vzdělání vaší matky,služby a vybavení zařízení v Nupakách,které nikdy nikdo neposkytoval a neviděl,to jsou ty správné stránky pro vás,tam pravděpodobně padnou vaše názory na úrodnou půdu.A jediný,kdo asi nemá co na práci jste vy,když takřka okamžitě reagujete na cokoli,co se tu zveřejní.Politování-to si nechte pro svou maminku.A jestli se tady někdo nad ,,těma kecama" baví,tak je to dobře a stránky plní svůj účel.Jsou sice velice úzce zaměřené na podvodný způsob podnikání vaší rodiny,což zrovna zábavné není,ale pokud sem napíše někdo něco veselého,rádi se tady tomu určitě všichni zasmějí.Naposledy třeba o tom ohromném srdci,které vaše matka nosí jako svérázný doplněk svého oblečení,ale bohužel na tom nesprávném místě.Srdce přes celé ohromné pozadí,ale tam kde srdce obvykle bývá,nemá bohužel vůbec,ale vůbec nic.Přesně to vystihuje podstatu věci.Ale jak říkám,ve spojitosti s vaší rodinou jsme zvyklí spíše na slzy,zaťaté pěsti a skřípění zubů.

také souhlasím

Václav, 5. 9. 2015 11:09

Ano, celkem přesně to vystihuje situaci.

souhlas

stydlin, 5. 9. 2015 10:57

Tohle sou moudra a pravdiva slova.Vystihuji presne to jak to citim i ja.souhlasim

trapní

maximaxidobra pečovatelka , 4. 9. 2015 21:58

Už opravdu nejste zajímavý. .. to vám to stále nedošlo ? Evidentně nemáte co jiného na práci. .. je mi vás opravdu moc lito ... když vás toto naplňuje,Váš boj ale spoustu lidi se nad těma kecama tady baví. ...

bozi mlyny melou pomalu, ale jiste

Pavla, 2. 9. 2015 23:21

Radoby "podnikatelka se srdcem na dlani pro seniory" jak si rika tahle podvodnice, lharka a zla sv..e a jeji povedena rodina " Hujerovych" zaslouzi kriminal a to na pekne dlouho. Dukazu je dost, tak doufam, ze to nebude dlouho trvat . Zlo musi byt potrestano!

prosba

maxidobrá pečovatelka, 2. 9. 2015 19:18

Vážení dopisovatelé,
prosím vás,aby jste se zdrželi vulgarismů.Nechceme být jako ochránkyně ukřivděných matek juniorka Maťhová,co to tady zásobuje pod různými jmény samými pozitivy,až by měl člověk klamný dojem,že vlastně tahle rodinka je pranýřována neprávem.Máme demokracii,nebudeme její příspěvky mazat,nejsme jako oni,Nebudeme tu pět ani chválu na to,co děláme.Někdy to není docela správné,ale na druhou stranu paní Maťhová nás také nešetřila A NIKDY ŠETŘIT NEBUDE.To mějte vždy na paměti.Nenechte se tedy unášet zlobou a záští k těmto lidem a všichni tady budeme společně doufat,že se jim za to,co dělali a dělají dostane patřičné odměny podle zákonů této země,na které oni tak vehementně kašlou.
Děkuju za pochopení!

aktualizace

nabodnuta, 1. 9. 2015 19:23

Také bych věděla o co vše by se tyhle stránky daly doplnit :) takove povídání o jednom "ergo" :D viď maharadžo. ... :)

odkaz

dobré pečovatelky, 1. 9. 2015 18:06

Takhle se vymýšlí ty šmejdoviny.

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=860223&typ=UPLNY

Maamarží, můžes doplnit stránky o další upozornění. ;-)

Re: odkaz

eva, 1. 9. 2015 18:24

No jo, zase chce za něco schovat. To je ta velká organizace jak vyhrožuje jejími právnáky? Další bublina splaskla. Cha chááá.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »