Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

další :-(

, 30. 12. 2015 10:38

Maťhová má na svém kontě další oběť. Je hrozně smutné, jaké má její působení v Nupakách důsledky. :-(
Alespoň že už skončilo.

stop pakáži

eva, 30. 12. 2015 6:53

Já se vůbec nedivím, že na svých stránkách nemá diskuzi. Pravdu nemá ráda. Když si vzpomenu, jaké hovadiny si vymýšlela na senilitovi v baráku.... Potom jak se ta pakáž vyjadřovala na těchto stránkách..... Buďte rádi, že jste se jich zbavili. Na jejich bláboly není nikdo zvědavej. Mě tedy trio velkořiť, kretén a spratek, vůbec nechybí.

Další lež paní Maťhové

JUDr. Musiloová, 29. 12. 2015 23:56

Paní Maťhová, proc opět lžete? Pan Bernard Vas na to upozornit nemohl a když píšete o paragrafech, tak musíte vědět k jake trestní činnosti patří a ne střílet od oka. Nelze Vam Věřit
Ješě jste Nám neodpověděla na otázku.
PROČ JSTE SI NECHALA ZABLOKOVAT NA VAŠICH STRÁNKÁCH, ABY VÁM NĚKDO MOHL POSÍLAT PŘÍSPĚVKY NEBO ŘÍCT SVŮJ NÁZOR?

zase straší :)

dobrá pečovatelka, 29. 12. 2015 12:04

Maťhová ukradla firmu i s jejími závazky a jednatelem udělala Košnera. Nikdo jí k tomu nenutil. Rozhodla se tak sama. Nechápu, proč uhrazení pohledávek nechtěla po Košnerovi? Pan Bernard pohledávky splácel a měl na ně splátkový kalendář. Další jednatelkou v pořadí se stala velké prasedentka, proč neplatila ona? Také se tomu divím. Nebo snad neplatí, že především jednatel odpovídá za chod firmy a její závazky?
Maťhová by nedlužila, kdyby kdyby panu Bernardovi záludně a pro svůj vlastní prospěch neukradla firmu. Ale to už je stále stejná písnička. Žaloby a trestní oznámení si může podávat každý kolik uzná za vhodné. Je to jeho občanské právo a v některých případech i povinnost. Takže si ta obluda může klidně dělat bububu.
Těším se, až se začne omlouvat i dalším, kterým uškodila.

Re: zase straší :)

, 29. 12. 2015 15:21

Také tomu nějak nerozumím. Pan Bernard měl firmu. je celkem jedno, jak hospodařila, i když jak jsem ho poznala byl to poctivec. Nepamatuji si, že bych za něj od nějaké rodiny, nebo zaměstnance slyšela, že mu nezaplatil. Je jasné, že firma při rozjezdu nějaké dluhy asi měla. Ale byla to jeho firma a asi dlužil jen státu, se kterým se dohodl na splátkách. Takže dluh splácel. Maťhová tvrdí, že firmu získala oprávněně. Pokud se pan Bernard z jakéhokoli důvodu rozhodl, že firmu nechce (pochybuji o tom), je snad normální, že ten co ji získá, přebírá i závazky firmy. Nebo nám snad Maťhová chce nakukat, že pan Bernard si chtěl dluhy nechat? To jí nikdo nemůže věřit. Také nechápu, proč dál nesplácela závazky, jak to měl nastavené pan Bernard. Místo toho, vše prohospodařila, nebo ukradla. Jiná možnost mě nenapadá. Nechápu, proč svojí neschopnost, svádí na pana Bernarda.

Re: Re: zase straší :)

václav, 29. 12. 2015 19:34

Ona je vůbec magor. Má své ujeté představy o spravedlnosti a je prolhaná. Volal jsem Jardovi a na nic babu neupozorňoval. Ostatně na stránkách je to jedna lež za druhou. Nic ji nevěřte.

Dluh

Ivana, 28. 12. 2015 22:00

Prosím, ozvěte se někdo z klientů, který podal trestní oznámení na Novotnou.
Také mně dluží nemalou částku a ráda bych se připojila k trestnímu oznámení.
Děkuji

Re: Dluh

dos., 28. 12. 2015 22:23

trestní oznámení jsem také byla podat. trestní oznámení už policie neslučuje, protože je jich na tu čubku tolik, že už nečekají, jestli dorazí další. vedou na ni několik spisů, protože toho je tolik, že to museli rozdělit. některé spisy už ukončili, ale zakládají další. k soudům bude jezdit ještě i z vězení.

Re: Dluh

eva, 29. 12. 2015 6:42

Není potřeba na nic čekat a podat trestní oznámení jen za sebe. Je úplně jedno kde, protože vše stejně posílají do Nupak, nebo do Mnichovic.
Myslím že přímo žádný klient trestní oznámení nepodal, ale podalo několik rodin. Důvodem je nejčastěji špatná péče, podvodné jednání a zpronevěra peněz. Do trestního oznámení se nemusí psát, čeho se ta podvodnice dopustila, protože to si policejní právníci vyhodnotí stejně sami.

Lež od paní Ladislavy Maťhové- Novotné

JUDr. Musilová, 28. 12. 2015 20:34

Dobrý večer, pani Maťhová - Novotná,
Četla jsem Vaše stránky, na kterých uvádíte, že pan Josef Zedník byl v roce 2000 podmíněně potrestán z paragrafů 235 a 247 a dál uvádíte- cituji: ,, kdyby někdo nevěděl, čeho se výše citované paragrafy týkají, tak mimo jiné se jedná o padělání peněz, jejich distribuce a hospodářská kriminalita v oblasti devizového hospodářství) " tak ted nevím jestli Vám máme věřit. Myslim si, že pomsta není ze strany pana Zedníka, ale od Vas paní Maťhová- Novotná. V roce 2000 tyto paragrafy patřily k jiným deliktům než jsou teď.
S pozdravem JUDr. Musilová.

Re: Lež od paní Ladislavy Maťhové- Novotné

václav, 28. 12. 2015 21:48

co se divíte, vždyť ta osoba s maximální prdelí píše o sobě, že má jen právnické minimum. a to ještě o tom, že jí doma mlátili.

P.S.

JUDr. Musilová, 28. 12. 2015 21:00

Kdyby jste se chtěla zeptat pí Maťhová- Novotná proč píšu na tyto stránky, tak má odpověď je jednoduchá.
Na Vaše stranky se nedá odepisovat.
Určitě něco před námi něco tajíte. Bojíte se komentářů nebo něco skrýváte? Kde je ta pravda, na kterou poukazujete? Asi nejsem jedina, ktera se tomu diví.

úlisný skřet

dobrá pečovatelka, 27. 12. 2015 10:04

Prdelní víla přizvala směšného skřeta,
po pohodě na směnách tím byla veta.
Nedaly se poslouchat hloupé kecy,
oplzle slizkého mrňavého kmeta.

Na ubytovnu přivedl jsi spanilou pipinku,
na ocásku ji povozil lepší frajer, líný flinku.
Nemůže to rozdýchat, zalyká se zlobou,
chce se mi zvracet nad odpornou kreaturou.

Údržbář toho debila před všemi ze lži usvědčí,
poslední kvalitní personál bere do zaječích.
Recepční snaží vyhnout se jeho smrdutému dechu,
trpasličí provozní je u ní jen objektem posměchů.

Pečovatelkám perverzní chování jedno není,
nadělily mu spravedlivě trestní oznámení.
Na schůzi pravdu šmejdi si vyslechli,
spratkovy rty jen ,,no mami“ vyjekly.

Re: úlisný skřet

eva, 27. 12. 2015 14:55

Ano, i něčí zrůdnost může být inspirující. :-D

Re: úlisný skřet

, 28. 12. 2015 17:18

Je to hroznej slizoun. Bylo mi z něj na zvracení.
Řeči měl silný, ale těmhle olezlejm úchylům se nakonec ani nepostaví. Proto maj aspoň silný řeči.

spravedlnost

ela, 27. 12. 2015 17:29

Že spravedlnost neexistuje, křičí nejvíce ten, koho právě dostihla.

Megařiť se naučila lhát tak perfektně, že se cítí nesvá, když slyší pravdu.

Tak dlouho si stěžovala na spravedlnost, až přišla.

Re: spravedlnost

iveta, 27. 12. 2015 21:52

jak trefný. jako celé stránky. taky zábavný.
dobrá práce

trestní oznámení 8

zen, 26. 12. 2015 18:08

Bezprostředně po založení firmy, krádeže firmy Profi Clinic a začátku podvodné činnosti Maťhové, byla policie a úřady včas upozorněni. Navázali s námi kontakt a takže jsme jim předávali čerstvé informace, včetně foto-dokumentace. Proto přišel zásah v Nupakách tak rychle. Při zásahu bylo směšné, jak velká prase-dentka kvičela, že je zákrok neoprávněný. Ale všichni věděli, s jakým šmejdem mají tu čest a přípravu nepodcenili.

Podáváme trestní oznámení na neznámého pachatele, za podvodné odčerpání prostředků, převedení klientů a budoucích plateb z firmy Profi Clinic s r.o., IČ 24267783, Nupacká 149, Nupaky, 251 01
ve prospěch firmy BLOTKET CORPORATION LTD. 88-90 Hatton Garden, ECIN 8PG, London, GB
Tato firma byla založena za účelem anonymity vlastnictví, podvodnému jednání a vyhnutí se trestnímu stíhání.
podpisy

Říťušce

dobrá pečovatelka, 26. 12. 2015 9:36

Myslela že v Nupakách bude se mít skvěle,
nakopali jí stejně jako v Tuchlovicích do prdele.

Trefit cíl nebyl pro úřednice problém,
na velké řiti měla srdcový emblém.

prokletí

nemesis, 25. 12. 2015 16:35

V tlamě úsměv netopýří,
na rtech jed a v očích štíři.
Jako maják na mě bliká,
prokletí si Rituška říká.


Ukrytá pod strakatou látkou,
s obří prdelí má chůzi vratkou.
Odulá a krev mi pije,
jedovatá je jak zmije.


Po schodech se děvka válí,
každého těší jak se kutálí.
Prokletí, ne pokušení,
pořád boří, všechno mění.


Nezajímá ani nekrofila,
příroda se na ni vyřádila.
Kdo ji potkal, ten se souží,
přeje ji, ať pije jen z louží.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »