Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti

ritolezka, 16. 9. 2015 20:11

Napadla mě ještě taková drobnost-jistě jste se vy,kteří jste odcházeli z Nupak jako zaměstnanci setkali s tím,jak paní,která sedí na recepci a je hned po té nejširší a té s modrými vlasy třetí nejchytřejší na zeměkouli,vám dávala náležitě najevo,jak moc je důležitá.Jak chyběly zápočťáky,neseděla výplata apod.Semtam někoho lupla na jídle,no co,vždyť jsme lidé omylní,že paní dámská krejčová!A když tak se to svede na účetní,no vždyť jde jen o zaměstnance,nic víc!A mě teď tak napadlo,že až se začne lámat chleba(a to teda začne),jestlipak tahle oddaná a věrná paní,která ve jménu peněz je ochotná udělat cokoli, bude pevně stát na velitelském můstku vedle své chlebodárkyně a potopí se společně s tímhle ohromným podvodem?Co myslíte?Pozor,loď už povážlivě nabírá vodu a dost se naklání !

Re: kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti

Iveta /recepce/, 17. 9. 2015 10:27

Vážený pane Zedníku /Maamarži/
tímto Vás žádám , aby jste jakýmkoliv způsobem přestal urážet mou osobu na těchto stránkách . Na rozdíl od Vás jsem v minulosti nebyla trestána a vyšetřována policií nebyla na mne vedena exekuční řízení a na rozdíl od Vás jsem se o sebe a své děti dokázala vždy postarat sama . Má nynější nebo budoucí práce rozhodně není Vaší starostí a na rozdíl od Vás jsem se nikdy za svou práci nestyděla . V případě , že poukazujete na nedostatky okolo klientů o které jste se starali nebo měli řádně starat tak ukazujete pouze na svou špatně odvedenou práci . Svým jednáním jste nejvíce ublížili rodinám a lékařům , kteří zde odváděli svou práci velice dobře . Myslím , že tento souboj mezi jednateli společnosti řeší policie a je na ní , aby rozhodla kdo je a není vinen . Pracoval jste u firmy dost dlouho a pokud zde nebylo něco v pořádku je divné , že jste tuto skutečnost nehlásil policii již dříve . Vaše chování ke klientům nebylo také vždy košér co se týče pana Bernarda nevzpomínám si , že by mezi vámi panovali tak dobré vztahy a co se týče všech úžasných a spolehlivých pečovatelek nemohu také říci , že byly tak dokonalé a bez úhon , na několik z nich byla vedena exekuční řízení a jejich vzdělání dosáhlo maximálně 9 tříd ZDŠ . Nikdo nemůžeme tvrdit , že naše práce je odváděna dokonale . Dokonalý jsou pouze bohové .

Re: Re: kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti

vaclav, 17. 9. 2015 19:04

Paní velká řiť-itelko, (nebo někdo z té vaší rodinky) myslíte, že jsme tady úplně všichni blbý jako vy, aby jsme nepoznali, že to nepíše Iveta???
Máte úžasný vliv na lidi. Spojuje lidi, aby bojovali proti vám.
Za pana Bernarda byla péče o klienty v pořádku. Byla jste to vy, která jste po krádeži firmy, nastolila špatné podmínky pro klienty i zaměstnance. Samozřejmě že to bylo ohlášeno. Nebo si myslíte, že paní ombudsmanka vyslala kontrolu jen tak, sama od sebe?? Myslím, že nejvíc to ublížilo vám a o to šlo.
A o vzdělání jiných, máte zrovna vy co říkat.

Re: Re: kdo chce s vlky býti,musí s nimi výti

Eva, 17. 9. 2015 19:59

Skoro bych tomu věřila, že to psala Iveta. Je na tolik hloupá, aby ředitelce pořád věřila. Ona to totiž není schopna pochopit a výplatu si musí zasloužit. Nepochopí to, ani když je jí to opakovaně vysvětlováno. Nepochopila to asi ani na policii. Zřejmě se jí zase vrátilo období, kdy ředitelce co mohla, to donesla.
Iveto, rozhlédni se a prober se! Titanic už nabírá vodu. Klienti a zaměstnanci už jsou na břehu.

potvrzeno

dobrá pečovatelka, 17. 9. 2015 19:38

Potvrzeno. Adresa: jiri.brdecka@email.cz má stejnou triangulaci jako adresa velké řiti. Takže už víme, odkud vítr fouká. :-D

Senior v domě je podvodný spolek.

dobrá pečovatelka, 17. 9. 2015 19:35

Senior v domě je podvodný spolek Hrubešové - Maťhové - Novotné.

odhalená

ritolezka, 17. 9. 2015 17:59

Vážení korespondenti,jen vás chci upozornit,že příspěvek pana Brdečka a Ivety/recepce/ jsou výplody fantazie paní ředitelky zeměkoule(ještě zatím).Tak se podle toho zachovejte a nenechte se unášet emocemi.Není to na místě a tohle přesně tahle osoba chce.Tak ať si tu blábolí co chce,všichni kdo jí znáte si porovnejte své zkušenosti s tím,co na každého z vás zkoušela v praxi s tím,co stojí v těch psaních a musíte mít jasno.A vulgarismus pokud si vzpomínám,sem zatáhla a hojně používala její dceruška,druhá ředitelka zeměkoule.Jen si neodpustím poznámku-co asi teď budou v Nupakách dělat bez vrchní pečovatelky?Vlastně máte pravdu,vždyť ona byla recepční!Nějak už to motám,každopádně bez téhle osoby už to asi bude na zavření!Co říkáte?

už brzy jim uděláme pá pá

dobrá pečovatelka, 16. 9. 2015 23:01

Opět došlo na moje slova. Baba na svých nových stránkách slibovala, že ke včerejšímu datu uveřejní kontakty do "jednotlivých ambulancí." A zase nic. Prostě jen další nafouknutá bublina. Tomu už může věřit jen ředitelky pobočnice.
Paní prezidentka má teď asi jiné starosti. Totiž kde vezme korunky na energie a výplaty a spoustu dalších pohledávek. A celá zparchantělá rodinka také stojí jen s nataženou rukou.
Nějak se to podnikání zvrtlo. Čím to asi bude. :-D :-D :-D
Je čas udělat pá pá.

Re: už brzy jim uděláme pá pá

kuk, 17. 9. 2015 6:34

asi čeká na záchranný balík od té véééélké anglické společnosti. :-)
pápá

provozní je senior v domě

ritolezka, 16. 9. 2015 19:11

On už asi trénuje,jak se bude představovat,až tam bude sám.Dobré pečovatelky odvádějí dobrou práci,jako vždy.Zase pár rodinných příslušníků prozřelo a jednají o jiném zařízení.Inu co se dá dělat,mít velké pozadí a na něm to srdce,udělat stránky,kde létají motýli a naslibováno tam je až kdoví kam a skutek utekl,odírat seniory kde to jen jde a žít si v blahobytu,na to už dnes asi nebude prostor,paní Maťhová!A promiňte,že vám tak říkám,ale ráda nazývám věci pravými jmény,ta Novotná se nějak neuchytila.Možná by se hodila Mužíková?

Re: provozní je senior v domě

dobrá pečovatelka, 16. 9. 2015 20:15

Ona si snad opravdu myslela, že když si změní příjmení, tak na ni všichni zapomenou. Proto, pro jistotu všude informujeme, že NOVOTNÁ = MAŤHOVÁ.
Žádný rozdíl za tím nehledejte.
Nebo za tím bylo to, že už nechtěla nosit příjmení toho blba?

Provozní je hlavně kretén v domě.

Re: Re: provozní je senior v domě

kuk, 16. 9. 2015 22:36

to tedy je a pořádnej. hovno zařídí a co může, tak ukradne. už ho nějakou dobu pozoruju. pořád krade hlavně pleny. asi dělal zásobu pro vnoučka. matka nemá za co nakoupit ani pleny, tak je musí krást klientům. a to i teď, když zase docházejí. jsem zvědavá, jestli mi v pondělí přijde výplata, protože na recepci prý každou chvíli někdo volá a domáhá se peněz. ještě že končím.

nejsme spokojeni

Matušek, 16. 9. 2015 18:24

Dobrý den.
Po přečtění těchto schránek jsem pochopil, že jsme my a naše matka udělali špatné rozhodnutí při výběru zařízení. Matka je v domově v Nupakách od poloviny února/2015.
Ze začátku se matce v zařízení líbylo, ale jen do té doby, než musela na operaci. Ředitelka domova se zachovala velmi nečestně. Nechala si vyplatit jakýsi poplatek za rezervaci pokoje, než se matka vrátí z nemocnice. Když se vrátila do domova, tak byl její pokoj obsazený, přesto, že bylo patro, skoro celé volné. Když matka žádala po ředitelce vysvětlení, tak jí odbyla se slovy, že si platila jen rezervaci postele. Matka měla hezký a čistý pokoj a proto přistoupila na platbu rezervace, aby si pokoj udržela. Po návratu byla umístěna na pokoj, kde byly špinavé stěny a koberec a silný zápach moče.
Navíc po návratu potřebovala rehabilitační péči, ale na tu v domově nemají žádného pracovníka, přesto, že při nástupu do domova nám to bylo přislíbeno.
Naše rodina podala stížnost na živnostenský a finanční úřad, protože matka na vyplacenou částku nedostala ani potvrzení. Sháníme pro ni jiné zařízení. Nejlépe v Praze, nebo Frýdku – Místku.

Re: nejsme spokojeni

dobrá pečovatelka, 16. 9. 2015 20:55

Pane Matušku,
já a moje kolegyně jsme se o Vaši matku starali, takže ji známe. mohu Vám nabídnout, že se o ni postaráme v bytě, který máme díky jedné klientce k dispozici. Byt je v Praze, nedaleko parku a zdravotního střediska. Vím také, že se maminka snažila sehnat byt v Praze. Kdyby se to povedlo, běžně docházíme i ke klientům
Nechci zde, z pochopitelných důvodů, uvádět podrobnosti. Pokud chcete vědět více podrobností, kontaktujte mě, prosím, na e-mailové adrese: dobrapecovatelka@seznam.cz







???

pc, 15. 9. 2015 23:23

Nevíte někdo, na co si to hraje provozní?? Do telefonu se představuje jako senior v domě. To mu už asi dočista hráblo.
A zase přišly upomínky, že není něco zaplacené.

sereme to tu

dos., 14. 9. 2015 17:02

ani nevite jak vam všem zavidim ze uz jste pryc z nupak. je to tady opravdu hnusny. navic jdu zitra kvuli te tluste babe k policajtum.

Re: sereme to tu

tr, 14. 9. 2015 17:36

co se stalo? proc k policajtum?

Re: sereme to tu

Eva, 14. 9. 2015 23:08

Jestli si Tě pozvali, tak se nemáš čeho bát. Ten polda je takový zajímavý člověk. Uvidíš. Oni tam už o nich mají všechno sepsané. Dají Ti asi padesát otázek. Jen jim potvrdíš, že je to pravda a jdeš domů.
Jestli jim tam jdeš něco oznámit, tak to proběhne také v klidu. Nejsi první ani poslední. A oni budou rádi. Držím palce.

Re: sereme to tu

dos., 15. 9. 2015 15:15

tak to u policajtu bylo v klidu. je to teda mazec. necekala jsem ze jdou po tolika vecech. rychle pryc.

TAK UZ TO DOCHAZI I TĚM CO ZBYLY

NAJIVKA, 14. 9. 2015 22:51

KOUKAM E JE TO TU HUSTE NUPAKY BYLY PRO ŘADU Z NÁS DOMOVEM KDE JSME PRACOVALI S LÁSKOU A DÁVALI DO TOHO CELÉ SRDCE.KLIENTI BYLY JAKO NAŠE RODINA . SDÍLELI JSME S NIMY JEJICH BOLESTI A STAROSTI A ASNAŽILI JSME SE JIM TEN POSLEDNÍ KOUSEK ŽIVOTA SPŘÍJEMNIT. TO ŽE ŘEDITELKA A JEJI POVEDENÁ DCERA JSOU PARAZITÉ ZÁHY VĚTŠINA Z NÁS ZJISTILA. BOHUŽEL TI HLOUPÍ JÍ DONÁŠELI A SLOUŽÍLI A TÍM HODNĚ UBLIŽOVALI NÁM OSTATNÍM. SNAD UŽ JE SPRAVEDLIVÝ KONEC V DOHLEDNU A ZLO RODINKY PARAZITÚ BUDE PO ZÁSLUZE POTRESTÁNO.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »