Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: to je dobře

Věra Lindauerova , 13. 10. 2015 15:08

Vždyť se pod ty komentáře a urážky podepisuje te vy ?.. Nebo mi chcete říct že řiť-itelka ,velkoprdelata ,zmrd,gigařitni a podobne nepíšete vy ? To mě zaráží úplne nejvíc. Že vám tyhle výrazy přijdou normální . A víte co ? Podle této vaší reakce si to možná i rozmyslim. Ale budu to řešit rovnou s paní. Jak že se teď jmenuje ? Novotná?
Lindauerova

Re: Re: Re: to je dobře

dobrá pečovatelka, 13. 10. 2015 15:25

vážení tyto stránky jso volně přístupné, jako celý světový net. pokud to kohokoli uráží, tak je to jednoduché, stačí odejít a už se nevracet.
nikomu se tady nic nenařizuje ani nezakazuje stránky jsou informační.
kdokoli si může dát příbuzné k hrubešové, maťhové, novotné, nebo jiné velko -řitní osobě, třeba i do nupak, nebo senilitovi v baráku.

Re: Re: Re: Re: to je dobře

, 13. 10. 2015 15:55

Tak zase někdo nepochopil, poselství těchto stránek.
Podle toho, že se chce vybavovat a má milion otázek, se zcela určitě jedná o jednu z těch dvou gigařití. :-)

Re: Re: Re: Re: Re: to je dobře

zen, 13. 10. 2015 15:58

víte že se té paní nedivím. nepoznala maťhovi. já když jsem poznala, co je to šmejdy, tak mne to také zarazilo. a´t si dá babičku do maťhauzenu v nupakách. ale rychle, brzy končí. :-)

nemáte pravdu

zen, 10. 10. 2015 16:17

Po té co jsme si řekly, jak je to s exekucemi Maťhů a s právníky velké anglické firmy, zaznívá poslední dobou, že za katastrofální péči v domově mohou pečovatelky. Prý se na špatné péči podílely, braly za to peníze a nic pro změnu nedělaly. Zde je důkaz, že je to lež.
Odpověď na tento dopis nebudu zveřejňovat, ale obsahoval několik rad, co dělat a na co se připravit.
Z pochopitelných důvodů neuveřejním ani jména těch,co dopis podepsaly.

Vážená paní ombudsmanko,
obracíme se na Vás s upozorněním na špatné zacházení s klienty v tzv. Domově pro seniory, Nupacká 149, Nupaky u Prahy.Domov nemá registraci,takže kontrolní orgány zde neprovádějí kontroly.
U klientů není zajištěna dostatečná hygiena,kvůli uzavření bezbariérové koupelny,které trvá už dva měsíce a neřeší se její oprava.Na náš dotaz,kdy bude opět zprovozněna,nám paní ředitelka Ladislava Maťhová řekla,že máme klienty omývat na lůžku.Dříve docházelo ke sprchování alespoň jednou týdně.Klienti ubytovaní na druhé budově nemají bezbariérovou koupelnu k dispozici vůbec.Tam není bezbariérový ani přístup a my musíme s vozíky zdolávat několik schodů.Z důvodu nedostatku personálu,není klientům umožněn pobyt venku,ani procházky po chodbách.S klienty není vykonávána žádná tvůrčí činnost,ani rehabilitace,ale vše,včetně tzv. fakultativních služeb,je účtováno rodinám klientů.
Na některé pokoje byl nakoupen nevhodný nábytek,který zvyšuje už tak velkou četnost úrazů. Účtovaná dopolední svačina je řešena polévkou,která je vlastně součástí oběda.Zařízení nemá prostory a pracovníky pro balneo terapii a masáže,přesto je rodinám řečeno,že je vše k dispozici.
Klienti jsou ráno donuceni odejít z pokojů a není brán ohled na to,že se jim nechce.Pokud nechtějí sedět v jídelně,tak jsou na příkaz ředitelky přivazováni k židlím.Pokud jsou na pokojích,tak nemají žádnou možnost přivolat si personál.Klienti jsou na lůžkách na příkaz ředitelky znehybnění fixačními prostěradly,nebo zamykáni na pokojích.Vrcholem bylo,když klientka v pokoji naproti kanceláři ředitelky denně volala o pomoc a ředitelka to vyřešila tak,že klientku nechala přeložit na vzdálenější pokoj,aby ji klientka „nerušila.“V případě protestu nebo vyjádření nesouhlasu s péčí,podává ředitelka léky na zklidnění,aniž by k tomu měla vzdělání a vedla o tom záznam.
V noci je situace ještě horší.Klienti,kteří se mohou pohybovat chodí po objektu a shání pomoc pro ty,kteří se nemohou dovolat pomoci. Není divu,když dcera ředitelky většinu služby prospí.Chodby jsou monitorovány kamerami se záznamem,který pořizuje ředitelka ve své kanceláři a sleduje i z domova.Záznam později vyhodnocuje a personálu vytýká,pokud se na pokoji zdrží déle,než „je potřeba.“Personál si tedy s klienty nemůže ani povídat,pokud to klient vyžaduje.
V případě úmrtí klienta,není zajištěn důstojný prostor.Nebožtík je umístěn na chodbu v druhé budově.Naposledy tam byl odložen čtyři hodiny a rodina,která se přijela rozloučit,seděla na zemi.Doslova.
V současné době probíhá v jedné z budov rekonstrukce,takže část klientů žije prakticky na staveništi.Pokud někdo ze zaměstnanců upozorní na nedostatky,je s ním,po několika vymyšlených důtkách,ukončen pracovní poměr,pro neplnění povinností.

Zařízení provozuje firma Profi Clinic s.r.o., jednatel Luboš Košner
Firmu ve skutečnosti vede:
ředitelka: Ladislava Maťhová 18.5.1963, ta co stála za okradením herce Ladislava Čejky
provozní: Ing. Martin Maťha 21.1.1964, dříve VEDRANA s.r.o., Dds Harmony Líchovy
vrchní pečovatelka: Kristýna Maťhová 4.1.1993, dříve SOSSENIOR s.r.o.,Jíloviště
Rodina Maťhova si opět našla zařízení,ve kterém týrá a okrádá seniory.
Nejedná se nám o nějakou osobní pomstu,ani o sankce a postihy.Očekáváme nápravu a důstojné prostředí pro seniory.Práci vykonáváme rády a rády by jsme v ní pokračovaly.Nevíme,na koho se obrátit o pomoc.
V Nupakách 28.11.2014
Podpisy pečovatelek

Re: nemáte pravdu

, 10. 10. 2015 18:08

To je dobře.
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.
A ředitelka sedět.

Re: Re: nemáte pravdu

ela, 10. 10. 2015 18:29

ano. schvaluji.
ale že těch férových co podpoří ředitelku v nupakách zůstalo, co?? :-)

Re: Re: Re: nemáte pravdu

Devil, 10. 10. 2015 18:58

Ale já už tam nedělám. Ale ne proto ze by se mi tam nelíbilo, ale protože jste to tam padělali vy. Vydávali jste od tamtud klienty tím ze jste je udali na úřady práce a připravili je o příspěvky na péči. Udali jste i doktory a vymysleli si nehorázné lži. Za koho se měnilo lino, nakoupili nové postele, křesla, vybaveni jídelny, sesterny, skříně? Za ředitelky. A hlavně za ni nám nikdo nenadával do linejch píč, kreténů, kurev, debilů a darmožroutů. Za to od Bernarda jsme tohle slyšeli pořád. Slyšela jsem, že je Bernard Jehovista a teď tomu věřím. Protože jinak nechápu jak vás mohl takhle zmanipulovat. A co se týče Maameržiho, tam se nedivím ničemu protože člověk který falšuje penize a vydírá a byl za to odsouzeny je obyčejný blb a nemá právo nikoho soudit. Nikoho. A je smutný že mu některé rodiny nalitly a že se nechaly takhle oblbnout protože to byla ředitelka kdo pořad hlídal aby bylo o klienty dobře postaráno a to že někteří na tu práci kašlali to je jejich vizitka. A to, že má teď domov finanční problémy je jen vaše vina. Vy jste si vzali klienty jako rukojmí a to se prokáže. A co to tady melete o neregistraci Si nějak nepamatuji že by Bernard nějakou za ty dva roky získal. A ani pro to nehnul prstem. Jednatel

Re: Re: Re: Re: nemáte pravdu

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 19:13

a já myslela, že se šla pekelná prdel bavit. asi není s kým. ;-)
klienti neodcházeli. za přestupy jsme si od jiných pečovateláků přišly na nemalé peníze. ostatně byli to klienti pana bernarda, tak jsme si je zase vzaly.
děkujeme

Re: Re: Re: nemáte pravdu

Devil, 10. 10. 2015 18:58

Ale já už tam nedělám. Ale ne proto ze by se mi tam nelíbilo, ale protože jste to tam padělali vy. Vydávali jste od tamtud klienty tím ze jste je udali na úřady práce a připravili je o příspěvky na péči. Udali jste i doktory a vymysleli si nehorázné lži. Za koho se měnilo lino, nakoupili nové postele, křesla, vybaveni jídelny, sesterny, skříně? Za ředitelky. A hlavně za ni nám nikdo nenadával do linejch píč, kreténů, kurev, debilů a darmožroutů. Za to od Bernarda jsme tohle slyšeli pořád. Slyšela jsem, že je Bernard Jehovista a teď tomu věřím. Protože jinak nechápu jak vás mohl takhle zmanipulovat. A co se týče Maameržiho, tam se nedivím ničemu protože člověk který falšuje penize a vydírá a byl za to odsouzeny je obyčejný blb a nemá právo nikoho soudit. Nikoho. A je smutný že mu některé rodiny nalitly a že se nechaly takhle oblbnout protože to byla ředitelka kdo pořad hlídal aby bylo o klienty dobře postaráno a to že někteří na tu práci kašlali to je jejich vizitka. A to, že má teď domov finanční problémy je jen vaše vina. Vy jste si vzali klienty jako rukojmí a to se prokáže. A co to tady melete o neregistraci Si nějak nepamatuji že by Bernard nějakou za ty dva roky získal. A ani pro to nehnul prstem. Jednatel

Re: nemáte pravdu

eva, 11. 10. 2015 8:44

Tohle všechno je pravda. Ostatně jak už jsem poznala, i předešlé informace od zen, jsou pravdivé.

Re: Re: nemáte pravdu

hmm, 13. 10. 2015 6:36

.......

jak to je?

zen, 12. 10. 2015 17:31

ahoj, jak to je s mameržim s tim trestnim stihanim jak se tady pise? neco se mi doneslo.

Re: jak to je?

zen, 12. 10. 2015 18:53

je to tak, že tento příspěvek napsala některá z gigařití. ↑↑↑
ty, co tady nejvíc ječí, že se píše pod cizími niky.
ale jsou to maťhovci, tak proč se divím.

Re: Re: jak to je?

Martin, 12. 10. 2015 19:18

Hele Bernarde ty trpíš samomluvou? Že se zene ptáš a vzápětí si pod stejnou přezdívkou odpovídáš :D. Tak když ti to neprozradí tvůj věrný, tak ti to řeknu já - Zedník jde k výslechu do Sedlčan. A to je jen začátek :D

Re: Re: Re: jak to je?

václav, 12. 10. 2015 19:22

A zase klasika. Tak moc by ty prdelní víly chtěly, aby se s nimi někdo bavil.

Re: Re: Re: jak to je?

Maamarži, 12. 10. 2015 19:28

myslis, ze jdu na policii k vyslechu? haha, Jardo, neverte jim. Napisu vam to v mailu, proc nejdu na policii k vyslechu. Oni si jsou tak jisty, ale vedi hovno a mysli si, ze vsechno vi

Re: Re: Re: Re: jak to je?

zen, 12. 10. 2015 20:19

Maamarzi myslím že reagovali na můj příspěvek. chtěla bych Tě upozornit, že opravdu nejsem J. Bernard. Dost na tom, že si to myslí oni. :-)

Re: Re: Re: Re: Re: jak to je?

Maamarzi, 12. 10. 2015 20:22

Ja vim, ze nejsi Jarda Bernard

ztroskotanci

ela, 12. 10. 2015 19:54

Maťhovi, Maťhovi, vy už jste špatně dopadli a ne jednou. :-D
Kdyby jste tušili, co vás ještě čeká. :-D


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »