Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: ;-)

To jen větříček, 16. 10. 2015 18:24

Bernarde, ty ses přejmenoval? Dřív jsi se nazýval Maxibuchtik a teď maxipečovatelka? No, maxi jsi, ale co, to nechám na fantazii ostatních. Zahrajeme si petang. Kdo se trefí nejblíž, vyhrává zájezd do kina na nový český film ,,Bernardovřesky,, . V hlavní roli předseda JZD J.B. ,jeho kravičky a černé kudrnaté prasátko.

kriva vypoved

Maamarži, 16. 10. 2015 9:50

Kdyz jsem odesel, tak jsem nastoupil jinam, vy jste zavolali do noveho zamestnani, rekli jste, ze jsem nekoho znasilnil, sexualne obtezival, ze jsem s nekym kouril travu apod.vsichni vi, ze jsem abstinent, nekurak a ze nesnasimnomamane latky. Volala mi i policie, nastesti nemusim podat, zadne vysvetleni, stacilo jim vyslech po telefonu, protoze to vse vypatrali jak to je a rekl mi, ze ta osoba, ktera podala na me trestni oznameni ponese za to zodpovednost, protoze me to mohlo psychicky polozit. Zkazit zivot, ale jak jsem rekl. Nic me bepolozi. Maamarzi

Re: kriva vypoved

Devil, 16. 10. 2015 10:53

Bože, ty jsi fakt nemocný. Tomuhle blábolu by věřil jen idiot. Když na tebe někdo podá oznámení, Policie tě musí vyslechnout, sepsat protokol a prošetřit. Osobně!!! Tys dostal zákaz se k dotyčné přibližovat. O znásilnění nic nevim, ale o tom, že jsi vyhrožoval a stollkoval vím dost. Zase lžeš a překrucuješ pravdu. A v nové práci jsi jaksi opomenout sdělit, že v té minulé jsi dostal padáka pro hrubé porušení pracovní kázně. Proto tě vyhodili. Pro lhaní!!!!

Re: Re: kriva vypoved

devil, 16. 10. 2015 11:49

vis, policie neni hloupa jako ty, poznala, ze je to kec. A kuthanova pujde pred komisi, za to, ze takove skutecnosti uvadi. a v nove praci tedy lzou, kdyz jim matha volal, ze jsem sexualne obtezoval pecovatelky a jednu jsem udajne znasilnil? pokud vim, tak pecovatelky dali trestne oznameni na mathu, za sex.obtezovvani

Re: Re: kriva vypoved

Maamarzi, 16. 10. 2015 13:19

Opet lzes, oni si me zavolali personalni a vrchni sestra jestli neznanm pana Mathu, ze jim volal a rekl to co jsem zminoval, tak jsem jim to vysvetlil a zavolali jsme osobe, ktera byla byla pritomna na schuzi a rekla jak jsem se choval ke klientum apod. Podala na me kladnou recenzi. Pani vrchni, psycholozka a personalni co me prijimali, tak rekli, ze by byla skoda, kdybych skoncil a snad se to nedostane reditelce. Vy jste ji poslali zaooctak, ktery byl neplatny. Toto jsem soudne napadnul, ze je to neopravnene. Nekteri z nuoak tam delali take psychotesty, ale bohuzel neusoeli jako ja.

Re: Re: Re: kriva vypoved

Kristýna , 16. 10. 2015 13:37

Říkam ti že oni volali na recepci. .. mluvila jsem s nějakým chlapem,myslím že říkal že je právní zástupce toho důchodaku... ale říkej si co chceš :D ... a vis moc dobře že za tvoje chování byla ta 55ka oprávněna. ..

Re: Re: Re: kriva vypoved

Devil, 16. 10. 2015 18:07

To je fakt! Je přijali a tebe vyrazili. Tak psychotesty... Hmmm.... To byla dřina, co?

Re: kriva vypoved

Martin, 16. 10. 2015 14:26

Jo, jo Zedníku, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. To je staré a dobré české přísloví. To možná neznáš, ale určitě si ho teď zapamatuješ :D. A přidám ještě jedno. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní spadne. Mimochodem ta pohádka o výslechu po telefonu není dobrá. Tomu neuvěří zřejmě kromě dobrých pečovatelek a tebe ani malé dítě. A věř, že tohle trestní oznámení tě už konečně položí. Osobně na to dohlédnu :D.

dobré zprávy

, 15. 10. 2015 20:02

Pečovatelé pečují, uklízečky uklízejí, kuchaři vaří......... a jednatel firmy za všechno ZODPOVÍDÁ :)

Re: dobré zprávy

Devil, 16. 10. 2015 7:59

Naprostý souhlas. Jen aby si to pan Bernard uvědomil.

Re: důležité

Kristýna, 15. 10. 2015 19:03

Adame neblbni budou o tobě psát že jsi ve sračkach a máš strach proto jsi se ozval... :-D všichni víme že Laďka ráda zobe pilulky :-D

Dobre zpravy

Expecovatelky, 5. 10. 2015 0:39

Dobrý večer přátele, kamarádi ( vyjma Kristyny). V starších příspěvcích padla otázka zda někdo ví jak se mají bývalý klienti. O sedmi byvalich klientech víme že se mají velice dobře, čtyři z nich jsou ve stejném domove. Osobne jsme za nimi byli vypadají velice spokojene a šťastně máme s nimi krásne fotky. Při příjezdu nás osobne přivítali velice slušne a přátelsky nejen zaměstnanci, ale i paní ředitelka s paní majitelkou. Po přátelském hovoru byli zděšení praktikami " paní ředitelky Maťhové". Pojďme se společně zamyslet nad tím jak pomoci zbývajícím klientům od "paní ředitelky Maťhové" než neustále diskutovat o tom jak to dopadne s "paní ředitelkou Maťhovou". Myslíme si že v první řadě oni musí mít klid, pohodu a úctu na sklonku svého života. Přejeme hezký večer a všem slušným lidem krásné dny.

Re: Dobre zpravy

dobrá pečovatelka, 5. 10. 2015 17:47

To jsou opravdu výborné zprávy. Mohu potvrdit že naši klienti se mají také výborně. odchod z Nupak prospěl jim i zaměstnancům. Sešla jsem se s V. Dost jsme se nasmáli při vzpomínce na Nupaky. Mohla jsem mu konečně říct, že vše co říkal o ředitelce a spol., byla pravda.
Tyto stránky sice vypadají, že jsou věnovány Maťhům, ale v první řadě tady jde o klienty a jejich rodiny. Proto je stále potřeba informovat úřady, aby už k podobné ,,péči" nedocházelo.
Za sebe a své kolegyně v okolí mohu říct, že hlavní důvod k odchodu byl nesouhlas se špatnou péčí, kterou zavinila ředitelka svými nařízeními. Když jsme si stěžovaly, že nás je málo a že v domově jsou klienti, kteří potřebují stálou péči a dozor, nikdy nepřišla s žádným dobrým řešením. Na schůzích rozhodovala kdo a jak bude z klientů poután, případně zamykán na pokoji. Klienti, kteří vstávali svévolně z lůžka, byli poutáni pomocí fixačních prostěradel, nebo pásů. Klienti na vozících poutáni pomocí pásů. Ten kdo byl na obyčejné židli a odcházel o své vůli, byl přivazován pomocí pruhu látky. Nikdy jsem já, ani ostatní pečovatelky to nedělaly ze svého rozhodnutí. Bylo to vždy na pokyn ředitelky, nebo její dcery - vrchní pečovatelky. Svůj nesouhlas jsme loni vyjádřily dopisem paní ombudsmance.
Podle informací, které mám, se péče v domově ještě zhoršila. Utrpení klientů už nebude dlouho trvat

Re: Dobre zpravy

ritolezka, 5. 10. 2015 20:35

I já jsem v minulých dnech navštívila jednu svou opravdu oblíbenou a milou klientku paní Brabcovou.Mohu potvrdit,že je opravdu v pěkném zařízení,s Nupakárnou se to jaksi nedá srovnávat.Mají tam opravdu vyškolený a příjemný personál,ptala jsem se i na vrchní pečovatelku-tak takovouto spešl funkci tam nemají,prý na co?No a viděli jsme tam i jiné klienty z Nupak.Takže Borová,to je ta země zaslíbená pro všechny,kteří by chtěli z Maťhausenu,doporučte rodinným příslušníkům.A představte si,že majitelka si domov vybudovala podle svých představ a zkušeností a dýchá tam na vás pohoda,harmonie a klid-no hned jsem si vzpoměla,co na nás dýchalo v Nupakách,brrrr ani nemyslet.

Re: Re: Dobre zpravy

Píďa, 7. 10. 2015 14:06

No jo, souhlas. Do ledna 2015 se to tam smrady jen hemžilo. Když například taková R.K. , nebo J.B. vydechli, tak to bylo cítit až na ulici.....

Re: Dobre zpravy

václav, 5. 10. 2015 20:53

Jsem rád, že se má pí Brabcová dobře. Osobně jsem za ní v Nupakách zašel a zeptal se jí, jestli je v domově spokojena. Po záporné odpovědi, jsem se zeptal, jestli chce někam pryč. Jindy váhavá paní, která když se měla pro něco rozhodnout, říkala že neví, v tomto případě měla jasno. Pak už se stačilo spojit s bývalými pečovatelkami a ty už všechno zařídily.
V budoucnu asi uslyšíte, že za špatnou péči v Nupakách mohly pečovatelky. Ale není to pravda. Některé péči o klienty obětovaly i své volno a snažily se o klienty starat co nejlépe. Mají moji podporu.

Re: Re: Dobre zpravy

Jelimánek, 7. 10. 2015 14:08

No jo....to je dobrý postřeh. Asi proto teď píšou, jak to tam stálo za ho....

Re: Re: Dobre zpravy

Jiří, 15. 10. 2015 13:32

Tak by mne zajímalo, kdo tedy vlastně za péči v takovém domově důchodců zodpovídá? Podle toho, co se tady píše, tak ta ředitelka je minimálně superbaba. Zodpovídá tam asi za vše a také vše sama poskytuje: péči, úklid, vaření, ekonomiku, léčbu, ošetřování, zásobování, ergoterapii....Hele, a co v takovém důchoďáku dělají pečovatelé?

Re: Re: Re: Dobre zpravy

, 15. 10. 2015 18:49

Pečovatelé pečují, uklízečky uklízejí, kuchaři vaří......... a ředitelka domova za všechno ZODPOVÍDÁ. ;-)

Re: Dobre zpravy

Karel, 7. 10. 2015 13:12

Lekce z ČJ: Bývalí klienti - podle vzoru mladí klienti. Bývalých klientů: podle mladých klientů. Dál už to nemá cenu, protože tohle psal naprostý analfabet! A pokud takový pracoval se seniory, tak potěš brko! Na hodinách češtiny asi chyběl/a...


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »