Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: ahojky

Maamarži, 25. 9. 2015 18:51

A čí nápad to byl, aby jsme varovali před zlem v domově u věže? Lidé by měli vědět o každém zlu, protože Nám záleží o blaho seniorum. Jak se říká, rodiče se starali o nás celý život, tak ted je rada na nas, aby jsme se postarali o sve rodice.

prima nápad

ritolezka, 25. 9. 2015 6:20

Slovníček je prima nápad,ta které se to týká nemusí platit drahé lektory,kteří se do ní marně snažili nahustit cosi anglického.Slovíčka zde uvedená jsou citlivě vybrána tak,aby mohla výstižně a přesně informovat tým anglických právníků o situaci,ve které se momentálně nachází.Jsem moc zvědavá,anglického právníka jsem viděla jen ve filmu a tak se těším,že ho uvidím na vlastní oči.Snad nebudu zklamaná a nebude to zase nafouklá bublina nemocné režisérky.Co myslíte?

Re: prima nápad

zen, 25. 9. 2015 7:49

Bude to stejná bublina jako že kupuje zámeček u Příbrami a vybuduje tam nové pečovatelské zařízení. A nebo Senior v domě. To je taé další podvod.Policie už tyto nekalé aktivity monitoruje.

Pro jistotu ještě jednou

ritulezka...., 24. 9. 2015 16:23

... ale kam se to hrabe na zmatek v očích Maameržího, když dostal výpověď na paragraf pro hrubé porušení pracovní kázně. To teprve byla sranda ! Počítám, že ten tu hubu nezavřel dodnes, že jo Kelišová. A propo...když už se tu mluví o nějaké pokutě, je třeba doplnit ještě o informaci o pokutě udělené v roce 2013 panu Bernardovi za neoprávněné podnikání , kterou nikdy nezaplatil. Tak, a teď do mne !!!! Ten největší blbec má právo první reakce.

Re: Pro jistotu ještě jednou

Maamarži, 24. 9. 2015 17:38

Ano. to je pravda, že mi dala ředitelka paragraf, kdyz jsem prisel, ze koncim. take musíš říct, ze to bylo za to, kdyz jsem rekl pravdu do oci reditelce a Mathovic rodine, ze jako vedeni stoji za (hořímskápětkano).Proste jsem rekl, co pani reditelka nemuze do ted prenist pres srdce. Vsichni kdo tam byli a slyseli to, tak se mnou souhlasili. Vsichni vi, ze ten paragraf je neplatny. A usta mi stale mluvi, protoze jsem uprimny a reknu kazdemu vse co si o nem myslim. O pokute pana Bernarda se tu nemluvi, protoze neni zadny dukaz, ale komentar co jsem zadal, je dukazem, proto jsem ho dal na tyto stranky. je to zkopirovane.

paragraf sem, paragraf tam

paragraf, 24. 9. 2015 21:41

jestli to nebude tím, že si většinou paní Maťhová paragrafy vymýšlela a to jestli existují nikdy neřešila. Toto potvrzují bývalí zaměstnanci z Jíloviště a Tuchlovic.
Celkově se divím, že p. Mathovou už dávno někdo za ty její sviňárny nezabil. I když se snaží skrývat a zapírat.
Pane Zedníku, klobouk dolů před vámi a před všemi co -( je jich hodně ) okradla.

...vy víte kdo,nám tady zase cosi věší na nos

ritolezka, 24. 9. 2015 21:07

Doufám,že jste pochopili,že ty blbosti o Zedníkovi a Bernardovi jsem já nepsala.Ta osoba si nedá pokoj a bude tady těmi svými bludy oblbovat stále do kola.Samozřejmě mě okamžitě napadá deset pádných a ostrých odpovědí pro tuhle ženskou,která nám všem tolik poznamenala naše životy,ale nechám si to pro sebe.Myslím si,že tohle špinavé prádlo se bude přepírat jinde a všichni,kterých se to týká,budou okolo těch necek stát a bude se jim z toho točit hlava.To až vyplavou všechny ty sr...y!Tak vážená,užívejte si to do sytosti,opravdu už to nebude dlouho trvat!

Re: ...vy víte kdo,nám tady zase cosi věší na nos

zen, 24. 9. 2015 21:20

Ale je potřeba doplnit, že pokutu nedostal pan Bernard, ale firma Profi Clinik, kterou mu Maťhová ukradla. Pan Bernard nebude platit za firmu, která mu zatím nepatří. Maťhová ukradla i závazky firmy, takže platit musí ona. Samozřejmě oblbuje tvrzením, že má potvrzení že platit nemusí. Ale je to jen další z jejich lží.

bude tma?

účetní, 24. 9. 2015 19:27

Do Nupak už dorazila dvě ,,Oznámení o přerušení dodávky."
Opět hrozí že vypnou proud.

rozhodnutí

zen, 24. 9. 2015 15:16

Na tom rozhodnutí je vidět jak je ta bečka sádla blbá a prolhaná. Tady jí jasně vysvětlují, že všechny ty bludy kterými se oháněla v Nupakách byly samé lži. Po únorové kontrola pištěla, jak je to protiprávní. Prý to státní zástupce smete ze stolu. Asi ten samý, co vydal příkaz k domovní prohlídce. Ne? Ha ha ha
Teď se budeme těšit, s čím přijdou ostatní státní orgány, které se také zůčastnili kontroly. Protože tohle, je jen začátek.

slovníček

zen, 24. 9. 2015 17:46

Tento slovníček jistě přijde vhod velkořitní ředitelce, až bude informovat tu véééélkou anglickou firmu, v jaké fázi se právě nachází.

OBÉZNÍ - CORPULENT
SVINĚ - SWINE
S OBŘÍ PRDELÍ - WITH A GIGANT ASS
LHÁŘKA - LIAR
PODVODNICE - CHEATER
OBVINĚNÁ - ACCUSED
OBŽALOVANÁ - DEFENDANT
ODSOUZENÁ - SENTENCED
UVĚZNĚNÁ - TRAPPED
NA DLOUHO - FOR LONG
ŽEBRÁK - SCROUNGER
BEZDOMOVEC - HOMELLESS
SBOHEM - GOODBYE
ŠŤASTNÝ KONEC PRO VŠECHNY - A HAPPY ENDING FOR ALL

a je to

rad, 23. 9. 2015 12:18

tak catinka zažívá na vlastní kůži že kudy proleze nějaký maťha jsou jen problémy a sto let tráva neroste.

Re: a je to

Kristýna , 23. 9. 2015 13:33

Vážení opakovaně vás žádám,aby jste si přestali brát do úst mě a moje dítě!!! Opravdu už mě to nebaví !

Re: Re: a je to

, 23. 9. 2015 14:06

a ty jsi si myslela, že si můžeš otevírat hubu na mámy od rodin???? si vzpomeň fakane jeden, co jsi si dovolovala!!!!! užij si to!
odtatně co tu děláš??? matka tvrdí, že jí to tady nezajímá a že sem nelezete. tak vypadni.

Re: Re: Re: a je to

, 23. 9. 2015 16:03

přesně.tak to nečti.
on se v tom někdo poznal?

Re: Re: a je to

ritolezka, 23. 9. 2015 20:29

Hm,to je opravdu skvělé-tahle osoba si brala do úst kde koho,bylo jí naprosto jedno,že pečovatelky,které tady přede všemi urážela a zesměšňovala byly o několik generací starší než ona.A nejen je.Zřejmě neměla kde pobrat jakousi úctu ke starším,zkušenějším.No když jsme měli možnost tak důkladně poznat její rodiče,tak se ani nemůžeme divit.Takže milá slečno,zvykejte si na to,že se o vás budou otírat a brát si vás do úst všichni ti,kteří museli odejít,i když pracovali poctivě a svědomitě a provinili se jen tím,že odmítli šmírovat,donášet a lézt do monstrózního zadku,té,jejíž jméno se nesmí vyslovit.Ti,kterým jste způsobila problémy svým šmírováním,pomluvami a zkreslenými informacemi,které jste horlivě předávala své kredenciózní chlebodárkyni a dostávala za to Jidášovi stříbrné.To jen aby jste si mohla dost dobře představit,jaké to je.A jestli vám to tak vadí,tak sem proboha nelezte.Máte tam své stránky,kde každé jediné slovo je lež,tam se můžete realizovat,tam to nikoho moc zajímat nebude a nikdo to nebude řešit.Létající motýli,oblbující hudba a pošahané motto o cestě kamsi a doprovodu-to už dnes asi nefrčí,protože díky těmto stránkám,jejich dopisovatelům,dobrým pečovatelkám a jiným už každý ví,kdo se za tím vším ukrývá.Brrrrr,opravdu odporná představa.Pochopte už jednou,že sen o podvodně vyinkasovaných penězích,sladkém nicnedělání a buzerování kde koho pomalu končí a probouzíte se do všední reality.Tak ještě chvilku,ale jen opravdu malinkou.....

Re: Re: Re: a je to

zen, 23. 9. 2015 21:23

Taká nechápu proč by měl brát někdo ohledy na toto drzé,líné, podlé a nevychované stvoření. Bude si muset zvyknout že slibovaný sen o bezpracném životě byla jen další utopie matky. Ale musí to být pro ni šok. Rodiče ji vychovávali v bludu že nositelé jejich jména jsou nedotknutelní géniové. Měli jste vidět ten zmatek v jejich očích když jim Maamarži řekl od plic, co si o nich myslí. Jen udiveně hlesla "no mami" a na víc se nezmohla. Tak ať si to užívá. My si to tu užíváme též. ;-)

Re: Re: Re: Re: a je to

Maamarži, 24. 9. 2015 5:38

Ano, uz jsem nevydrzel se koukat na to co se tam deje. Dva roky jsem tam byl a bylo to jako bych tam byl 10 let. Misto, aby nam to zprijemnili, tak nas jen sikanovali a smirovali kamerama. Nenechali nas ani oddechnout. Praciji v jinem zarizeni a muzu rict, ze je to o nicem jinem a urcite nejsem sam. Kdyz jsem odesel z nupak, tak jsem pracoval jinde a pani reditelka z nupak a jeji manzel tam zavolali a a pomluvili me tam, ze jsem musel skoncit. Tak jsem jinde a to se ji nepovede, protoze reditel by ji nekam poslal.

Re: Re: Re: Re: a je to

ritolezka, 24. 9. 2015 16:22

... ale kam se to hrabe na zmatek v očích Maameržího, když dostal výpověď na paragraf pro hrubé porušení pracovní kázně. To teprve byla sranda ! Počítám, že ten tu hubu nezavřel dodnes, že jo Kelišová. A propo...když už se tu mluví o nějaké pokutě, je třeba doplnit ještě o informaci o pokutě udělené v roce 2013 panu Bernardovi za neoprávněné podnikání , kterou nikdy nezaplatil. Tak, a teď do mne !!!! Ten největší blbec má právo první reakce.

zima

kija, 22. 9. 2015 12:13

v domově kam jsem odešla se už topí.
mám zprávy z nupak, že tam ještě ne a začíná tam být chladno.
a ředitelce horko. prý už jí zase hoří půda pod nohama.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »