Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

10 000 !!!

eva, 11. 12. 2015 14:49

huráááá

Je mě smutno

Marta, 11. 12. 2015 9:08

Když to tady tak čtu...je mě smutno.Vzpomínám na svého strýce který tam byl, a bohužel i tam zemřel.

;-)

nemesis, 11. 12. 2015 7:44

Jo, jo, soudržko Maťhová,
kdo seje vítr......

já se snad počůrám smíchy:-)))

bývalý zaměstnanec, 10. 12. 2015 21:59

no teď aspoň lidi víme, kde se schovává. Sraz před hotelem Nupaky, cesta tam i zpět zajištěna firmou eurolines, azimut zadán. Uděláme si vánoční večírek u Mathu, když nám tento rok nebyl umožněn (veškeré náklady platí p. ředitelka - p.velkomožná) a POZOR jako vánoční dárek budou výplaty i když se zpožděním, a bonus vrátí všechno všem...i exekuce, které strhávala ale neposílala a (nechávala si je pro vlastní potřebu) - hyenismus. Dostavte se v hojném počtu, prozatím rezervován 1 autobus se cca 60 místy, není problém rezervovat i další autobusy. Rádi bychom vás poprosili o klidný nástup, ovšem pozor, přední místa jsou již zarezervovány p. Polonkym, p.Bernardem, zástupci poskytovatelů energií, ossz, mpsv, policie atd. Datum a čas odjezdu bude upřesněn. A tím bych tento příspěvek chtěl ukončit, soudružce ředitelce se soudružským pozdravem ,,práci čest,,

Re: já se snad počůrám smíchy:-)))

, 10. 12. 2015 23:30

To bude asi ten autobus kterým se mělo jet do ZOO? :-D
On to vlastně bude takový výlet za exoty.

Re: já se snad počůrám smíchy:-)))

Jana Potužníková, 11. 12. 2015 6:41

Když bývalí zaměstnanci čůrají smíchy, tak Novotná se musí posr.. vzteky.
Další výlet bude pravděpodobně veřejná dražba nemovitosti. Novináře bude adresa určitě také zajímat.

tralala

dobrá pečovatelka, 10. 12. 2015 17:55

Slavní mudrci, vzácní psychiatři,
slovutní vymahači, páni exekutoři,
astrologové, geometři, vyšetřovatelé, rodinní příslušníci,
páni docenti geologie, psychologie, theologie,
všímáme si leváren zhoubných, krádeží zjevných, podvodů latentních,
vynálezcové věcí patentních,
magnificence, zkrátka inteligence:
Tady je Bernard, kuchař, Zedník
a ten co jí pronajímal dům je domovník.
A tady recepční, pečovatelka, plynař,
ten, když se usměje je k nepoznání zdravotník.
Ten vymáhá dluhy, ten kove okovy,
ta krmí tisk, ta zavírá neregistrované domovy.
Ten umí to a ten zas tohle,
a všichni dohromady chtějí peníze svoje.
Vy všichni budete na tom lépe,
když dáme rady vám a její adresu,
když jí všichni navštívíte,
tak vám peníze přinese v poklusu.

Více se dozvíte v záložce ,,Jak postupovat když vám vzducholoď dluží peníze.“ Nebo tak nějak.

Re: tralala

eva, 10. 12. 2015 20:00

to mají všichni věřitelé pěkný vánoční dárek. ;-)

vánoční pohádka

dobrá pečovatelka, 9. 12. 2015 16:55

Byl jeden kopeček (Kordův vrch), pod kopečkem domeček (z roku 2001), kolem domečku živý plot a za plotem idiot. Tady by pohádka mohla skončit. Jenže ten domeček si pořídil na splátky jeden mužíček. A ten idiot, vlastně mužíček, si do domečku nastěhoval hnusnou, zlou, morbidně obézní, prolhanou, velko – prdelní podvodnici. Ta podvodnice si tam bez ptaní nastěhovala drzou nánu. A ta si přivlekla Pepíčka, který by té Nanynce za to, že o něm v Nupakách říkala, že ji krade peníze z peněženky, měl raději rozkopat něco jiného, než košíček To byly asi ty peníze, co kradla na recepci z trezoru. A co na to chudák mužíček? Už si drbe hlavu a přemýšlí jak se té rodinky rychle zbavit. Jenže tenhle lidský odpad je velmi přilnavý. S tím si neporadí ani mechanik od Forda.

49.8040425N, 14.4645419E

Dík patří všem, kteří nelitovali prostředků ani úsilí!
*

Re: vánoční pohádka

dos., 10. 12. 2015 11:50

konečně! jak budu mít čas, jedu tam. ředitelko připrav peníze!

ještě dnes

dobrá pečovatelka, 9. 12. 2015 10:50

Velká řiť se neustále snaží atakovat tyto stránky a usiluje o jejich zrušení. Stěžuje si u různých institucí (záměrně nepíši u kterých), ale nikde neuspěla. Díky tomu byly stránky prověřeny a konstatováno, že jejich obsah nic neporušuje. Nejedná se o kyberšikanu, ani stalking. I když označila stránky za lživé, neváhá některé zde uveřejněné informace používat jako argumenty a to i při výslechu na policii. Nechápu tedy, proč stále tyto stránky navštěvuje. Jelikož se nám nelíbí, jaké osobní informace zveřejnila na svých stránkách, je čas tuto její činnost vyrovnat. Proto je nezbytné velkou řiť varovat, aby minimálně do konce tohoto týdne na stránky nechodila. Chystáme zde zveřejnit informace, které by ji nemusely potěšit. ;-)
dobré pečovatelky

to asi samo

, 8. 12. 2015 17:57

To je samý otevřený dopis autorovi stránek, otevřený dopis ochránkyni práv, otevřela dopis Adamovi, otevřela dopis klientovi J.Ž., otevřela dopis paní Černé, otevřela dopis Václavovi, otevřený dopis měla v prostorách recepce a najednou v kanceláři na stole...... Kvůli otevírání dopisů je vyšetřována. Není to nějaká fóbie ze zalepených cizích dopisů? A též se ohání falešnými podpisy. Pokud byl nalezen nějaký falešný podpis, doporučuji policii přizvání grafologa. Sázím na to, že to bude dílo velké řiti.

Re: to asi samo

eva, 9. 12. 2015 9:28

to není fóbie. to je to její neustále šmírování. oplácíme jí stejnou mincí.

furt nic

dos., 7. 12. 2015 22:19

velký kulový. pořád se tý mrše nemůžu dovolat. vědět kde bydlí jedu si tam s právníkem pro prachy. už mám novou práci. potkala jsem polonskýho. taky ji shání.

ta dopadla :-)

, 7. 12. 2015 20:27

Ve dnech 1.12. a 2.12.05, byla v Nupakách, kvůli dluhům po Maťhové, dodavatelem energií (RWE), ukončena na všech odběrných místech (čtyři elektroměry) dodávka el. proudu. Celkový dluh cca 54 000,- Kč
Stále si myslíte, že uvidíte své výplaty?
Jak asi dopadlo závěrečné vyúčtování, když si ho ta líná řiť musela udělat sama.

všichni jí mají plné zuby

dobrá pečovatelka, 7. 12. 2015 19:36

Je pravda, že jste již ,,v minulosti provozovala čtyři podvodné instituce, které vám úřady zavřeli?"
Už i to je pravda. :-D.
Provozovala domov v Líchovech, který předala svému manželovi. Protože je stejně neschopný, brzy ho zavřeli (bohužel jen domov). Správa o kontrole ombudsmana je na netu dodnes. Pak Tuchlovice, kde nasekala hromadu dluhů a musela utéct. Jíloviště bylo jen přechodné, neboť si moc nenakradla. Pak se z důvodu špatného stavebního stavu přestěhovala do Nupak a zde už ji také chytli za flígr a vyhodili. A opět kvůli pochybné péči a hromadě dluhů. Ani jedno zařízení nebylo schopno fungovat pod jejím vedením!
Stěžuje si na podjatost úřadů a policie. To není podjatost. Všichni jí mají jejích podvodů a zlodějen plné zuby.

:-D

eva, 6. 12. 2015 21:41

:-D konec nupak. :-D
vždy když si na to vzpomenu, musím se smát. :-D :-D :-D

bylo načase

rituska63, 6. 12. 2015 17:20

Je pravda, že prdelatou hyenu vyšetřuje Policie?
Pravda. Ano, bylo načase. Na základě dopisů a pravdivých svědectví bývalých zaměstnanců a rodin klientů, ji skutečně vyšetřuje Policie. Opakovaně čelí oznámením, protože opakovaně páchá trestnou činnost. Pravda je ale také, že stejně tak chodí na Policii pan Bernard, Zedník a nově budou svědčit i další jim podobní. Ostatně vyhrožování a udáváním ze strany prdelaté hyeny se to jen hemží. Každý máme hold čas ve svém životě na něco jiného a i jiné priority. Věříme ale pevně, že zdravý rozum a poctivost zvítězí. I když zatím to vypadá, že na další spravedlnost si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Prdelatou hyenu čeká opravdu horké léto. Na naší straně jsou ale důkazy a dokumenty, které ukáží, kde je pravda. Pád Nupak je prvním důkazem.

Novela zákona o sociálních službách

dobrá pečovatelka, 5. 12. 2015 23:56

Dne 19.11.2014 byl ve Sbírce zákonů zveřejněn pod č. 254/2014 Sb. zákon, kterým se mění zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 73/2011 Sb., o Úřadu práce České republiky a o změně souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Dle důvodové zprávy bylo cílem zákonodárce upravit v oblasti sociálních služeb několik základních okruhů, jejichž pojetí nebylo doposud zcela vyhovující. Předně má jít o nové nastavení financování sociálních služeb v návaznosti na přechod tohoto financování na kraje. Dosavadní stav totiž neměl zaručovat dostatečnou ochranu a transparentnost systému, což má novela změnit. Stejně tak dochází k úpravě definice střednědobého plánu a sítě sociálních služeb, respektive k jejímu rozšíření o některé aspekty, jež v ní doposud nebyly zahrnuty a jejichž absence činí v praxi jisté obtíže. Důvodem je úprava oblasti financování a jeho navázání na celý systém. Zpřesňuje se výklad obsahu pojmu „síť sociálních služeb“, a to tak, aby bylo co nejlépe koncepčně vymezeno, jaké sociální služby jsou jejím obsahem. Další ze změn se pak týkají převodu kompetencí k výkonu inspekcí poskytování sociálních služeb na Ministerstvo práce a sociálních věcí. Úřad práce České republiky se má především vrátit ke svému původnímu poslání, jímž je realizace politiky zaměstnanosti. Poslední skupina změn pak vychází z předpokladu, že sociální práci by měli primárně vykonávat absolventi oborů zaměřených na sociální oblasti.
Vedle zákona o sociálních službách je novelizován rovněž zákon o pomoci v hmotné nouzi a zákon o Úřadu práce České republiky. Zákon nabývá účinnosti, s výjimkou některých ze svých ustanovení, dnem 1.1.2015.

hlubokomyslná řiť

václav, 5. 12. 2015 22:30

Lidé, kteří mají rádi „hlubokomyslné” citáty, jsou podle studie méně inteligentní.
Zdroj internet.
Pamatujete na ty její cintáty v Nupakách a na jejích stránkách? Tím se mnohé vysvětluje. :-D


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »