Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oznámení 3

zen, 5. 12. 2015 10:02

Velká řiť stále krade jako straka, bylo potřeba upozornit i příslušný finanční úřad. Z finančního úřadu přišla odpověď, že na základě oznámení vše prověří. Protože s touto osobou už nějaké řízení bylo zahájeno, měli bychom, bez ohledu jaký bude výsledek, podat i trestní oznámení. Což jsme později také učinili.

Tímto oznámením, dáváme podnět ke kontrole firmy BLOTKET CORPORATION LTD. - odštěpný závod
Praha 15, Hostivař, Chudenická 1059/30 IČ 03175006
a zástupkyně firmy Ladislavy Maťhové - Novotné
Způsob, jakým pod jejím hospodařením dochází k nakládání s financemi firmy, dochází k daňovým únikům a zpronevěře financí pro osobní účely. Úmyslným neplněním pohledávek, dochází k jejímu protiprávnímu obohacení.
Příloha: 5 dokumentů

podpisy

ano, na první pohled

eva, 4. 12. 2015 17:03

Jak se díváte na to, že se někteří z bývalých zaměstnanců nechali tak zmanipulovat a chtějí své peníze?
Jsem na první pohled dost velká svině, tak mají smůlu.

souhrn velkořitích novinek

dobrá pečovatelka, 4. 12. 2015 14:22

Stalo se - Nezaplatila.
Teror má mnoho tváří - Jedna z nich je velká řiť.
Reakce na tyto stránky - Jen další naštvaní věřitelé.
Pravda vyšla najevo - Zase kradla.
Aktérka likvidační akce domova v Nupakách má na svém kontě další oběti - Zaměstnanci chtějí své poctivě vydělané peníze.
Další level - Maťhová v kriminále.

maťhová zaplať

dos., 4. 12. 2015 8:39

ona nám snad opravdu nezaplatí. hlavně měla plnou hubu keců jak nezůstane nikomu nic dlužna. starám se o děti a teď nemám za co nakoupit. vždyť ona je taky matka. ale co čekat od matky, která klidně zadluží dceru. opravdová hyena. a to jsem nejdřív nevěřila tomu co se tady psalo.

Co si zkusit zajet pro peníze sem?

, 3. 12. 2015 10:53

Co si zkusit zajet pro peníze sem?
Centrum diagnostiky
Národní obrany 45 16000 Praha 6

další lež pryč

irena, 3. 12. 2015 7:53

zase o jedny lživé stránky na netu méně.www.domovuveze.eu
další důvod k oslavě.ty letošní vánoce jsou nečekaně veselé. :-D

stíhají ji právem

dobrá pečovatelka, 3. 12. 2015 6:24

Křivé svědectví (správně křivá výpověď) je trestný čin. V zásadě platí, že každý je povinen dostavit se k orgánu činnému v trestním řízení a podat svědectví. Výpověď může svědek odmítnout jen ze zákonem stanovených důvodů, zejména je-li v blízkém příbuzenském poměru k obviněnému nebo pokud by si pravdivou výpovědí přivodil nebezpečí trestního stíhání sám sobě nebo jemu blízké osobě a nebo v případě, že by porušil státem uloženou nebo uznanou povinnost mlčenlivosti. Pokud svědek nemá některý z těchto důvodů k odmítnutí výpovědi, vypovídat musí, a to pravdu. Jestliže úmyslně nebude vypovídat pravdu, tedy bude lhát, dopouští se trestného činu křivé výpovědi, podle § 346 trestního zákoníku. Za to mu může být uložen trest odnětí svobody na dobu až tří let. V některých odůvodněných případech ale může být trestní sazba  od dvou do deseti let odnětí svobody, pokud tak pachatel způsobí značnou škodu nebo pokud tak jednal v úmyslu poškodit jiného v zaměstnání nebo v rodině nebo způsobit jinou vážnou újmu.
Pokud by  křivá výpověď obsahovala i úmyslně nepravdivé obvinění z trestného činu, bylo by takové jednání kvalifikováno též jako trestný čin křivého obvinění s trestem odnětí svobody do dvou  let v nejméně závažném případě, ale i se sazbou od tří do deseti let odnětí svobody v případech nejzávažnějších.
Proč nebyl nikdo z oznamovatelů trestních činů Maťhové – Novotné obviněn z křivé výpovědi? Všechna oznámení se zakládají na pravdě.

to by bylo

nemesis, 2. 12. 2015 21:12

Kdybch věděla, kde bydlí, tak si tam pro prachy hned jedu.
Nevíte to někdo?

Re: to by bylo

Honza, 2. 12. 2015 22:34

To by jsi si tam musela stoupnout do fronty. :D

kdy???

dos., 2. 12. 2015 15:14

už se někomu ozvala? kdy dá ta krkna peníze?

Škoda že ji nevyhodil.

ivana, 1. 12. 2015 18:07

A vzpomínáte jaké byly vánoce za pana Bernarda? Nakoupil pečovatelkám o co si řekly, že potřebují na výzdobu. Pečovatelky pak vyráběly s klienty vánoční výzdobu. Klienti měli radost, že mají zábavu a domov byl opravdu pěkně vyzdoben. Doslova až po střechu. Různé svícny, nazdobené šišky, papírové hvězdy, látkové figurky, papírové řetězy……
A o rok později za Maťhové? Nic! Za ní už nikdo neměl na nic náladu a navíc nedala ani korunu.
Mohl to být hezký domov, kdyby ho chamtivá Maťhová nezničila. Pan Bernard ji měl chytit za tu její velkou prdel a vyhodit i se spratkem, jak jsme mu všichni radili. Nevím čím se ta neschopná pakáž ohání? To viděli všichni, jak to jde pod jejím vedením ke dnu a kam to dovedla. A komu je to málo, tak ať se podívá na její podvodnou minulost na netu. Kde byla, tam se opakuje špatná péče, podvody, zlodějny, falešný doktor a teď falešná sestra. To nejsou náhody. Maťhová je jako tchoř, který křičí, že to tady smrdí, proto tady zůstane, dokud ten zápach nevyžene.

pozor na křívé svědectví

, 1. 12. 2015 11:09

Gigařiť neustále vyhrožuje právníky a svědky. Na právníky nemá a jako svědek jí může posložit jedině tak ještě Romana Vránová. Ale ta v Nupakách poskytovala zdravotní péči v rozporu se svým vzděláním. Asi se s gigařití dohodly, že si budou svědčit navzájem, což je ale svědectví tendenční a účelové.
Navíc tím, že Romana opakovaně vyhrožovala panu Koníčkovi injekcí (protože ji neposlouchal), dopustila se trestného činu nebezpečného vyhrožování. A to je také týrání.

šťastné a veselé Vánoce

Maamarži, 1. 12. 2015 6:37

Vzpominam si (nerad), ze pani Mathova-Novotna, kdyz jsem minuly rok prisel do reditelny a rekl jsem:
pani reditelko, byl bych rad a ne jen ja, kdyby jste prijela nachvili na slavnostni rozdavani darku klientum.
Odpoved byla: Chci byt s rodinou, takze to asi nestihnu.
Bylo mi to lito. Ale klientum jsme to stejne udelali krasne.

Re: šťastné a veselé Vánoce

eva, 1. 12. 2015 7:53

sociální cítění to ona měla vždycky.
ale k penězům a majetku klientů!!!

výsledky

dobrá pečovatelka, 1. 12. 2015 6:26

Milí přátelé těchto stránek,
zde jsou výsledky hlasování o nejsrandovnější počin vééélké řiti, které bylo vyhlášeno na oslavu odmaťhování Nupak a na které už tak nedočkavě čekáte.

a) vozembouch a následující komickou scénku kterou předvedla při únorové kontrole -16 hlasů

b) sjezd schodiště smykem po vlastní řiti-ti-ti – 8 hlasů

c) císař-iti nové šaty, se srdcem na nepravém místě – 10 hlasů

Děkuji vám za všechny hlasy. ;-)

veselé vánoce

ela, 30. 11. 2015 22:30

No jo. Už ji vypakovali z Nupak. :-D

konečně pohoda

, 30. 11. 2015 21:33

ale je to pohoda co. hned jsem klidnější, když už jsou babičky a dědečkové v bezpečí. všichni budeme mít hezké vánoce. myslím, že to tady někdo sliboval. ;-)
9000 :-)

konec fanklubu?

nemesis, 30. 11. 2015 20:02

Překvapuje mě. proč si velkoprdnikatelka stále stěžuje, že jsou všichni, včetně státních orgánů, proti ní. Po všech kontrolách, výsleších a různých řízeních vždy roztrubovala, jak jí všichni fandí a podporují. Jak se stalo, že všichni udělali úplný obrat? Asi je zmanipuloval pan Bernard. :-D

a je to

dos., 30. 11. 2015 15:47

dnes jsem zaběhla na policii. všechno tam sepsali. nemusela jsem nic říkat, prý už jim to přišlo poštou. týna si nechala před hotelem ty svoje vraky. to už tam taky řeší.

dnes asi také ne....

eva, 30. 11. 2015 7:51

není dnes náááhodou ten náhradní výplatní termín?? ;-)
už je konec měsíce a pořád nic. sliby - chyby.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »