Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: je v koncích

jana, 11. 10. 2015 21:51

luxusní? po tom může se svou pověstí a dluhy jen toužit. cha chá

Re: Re: Re: Re: Re: je v koncích

dobrá pečovatelka, 11. 10. 2015 22:48

jen opravdu velkořitní idiot si může myslet, že jí to někdo uvěří. :D

Prosba

Maamarži, 9. 10. 2015 23:32

Vážení, opakovaně Vás žádám, aby jste nebyli vulgární a neuráželi se tady. To platí pro všechny, jak pro paní Novotnou, Maťhovou a pro odpůrce této rodiny, Za vedení paní Novotné v domově u věže byly nedostatky a nezachovala se správně jak k zaměstnancům, tak klientům, proto rodiny své blízké dali jinam do domova, ale jsme lidé a my nejsme soudci, nikoho tu neodsuzujte, ale varujte ostatni, aby nenaletěli. Prosím Vás, nechovejte se tu jako malé děti. Moc Vám všem děkuji
P.S. nechovejme se jako oni a nebutme zli jako oni.

Re: Prosba

Karel, 10. 10. 2015 7:52

Tak od vás to fakt sedí. U vědomi vašeho slovníku vůči obětem vašeho vyhrožování. .. Že by strach?

Re: Re: Prosba

Maamarzi, 10. 10. 2015 9:14

Pani Mathova, Novotna, ja strach pred nikym a pred nicim nemam. Tyto stranky jsou vedeny proto, aby jsme varovali pred takovymi lidmi jako jste vy. Jste zli. Vy si myslite, ze pod jmenem, ktere zni Karel schovate sve inkognito? To se mylite. My vime ze zadny Karel to nepise

Re: Re: Re: Prosba

Karel, 11. 10. 2015 18:01

Hele, Maamerži, ty jsi buď jasnovidec, nebo se držíš pravidla- podle sebe soudím tebe. Jednou se ti předvedu, abys pochopil, že nejsem přelud. Zatím se bavím na tvém fb profilu, který rozdáváš na potkání. Možná ti dám jen jednu indicii...jsem přítel jedné ze tvých nových kolegyň. Ale chci od tebe odpověď na jednu otázku. Proč pořád zatloukáš svou kriminální minulost? Četl jsem jeden zajímavý protokol a je to fakt hustý. A ještě něco ti řeknu. Ty máš jediný štěstí, že tvá bývala ředitelka nemá koule, protože kdybys mně udělal to, co jí, tak to nerozchodíš! Jenomže ty prý seš srab, který umí jen udávat a urážet na dálku. Takže nic. Do očí by ses mi asi nepodíval. A stejně srabáckej prý je i ten druhý parchant Bernard. Ten prý si umí bouchnout jen do ženský, ale před chlapem prchne. Hele a bydlíš na tý adrese Koněvova 132, Praha 3, nebo na tý, co jsi trvale hlášen, ale jen proto, že tam bydlí tvá máma? Hele, a ona to ví, že jsi byl dvakrát trestaný a že si opět trestně stíhaný?

Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

karel, 11. 10. 2015 21:06

ha ha ha. Jsi me rozesmal. Dodavas si odvahu ale na víc se nemůžeš. Kdybys Utloukl chlapa, tak už sedíš. Tak nekecej a padluj,,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosba

ela, 11. 10. 2015 22:13

nebojte naučí se to mít ráda, je to pečovatelka
http://www.downuvsyndrom.cz/

Re: Prosba

slza ukapla , 10. 10. 2015 9:30

Stejne jako ja vím Josefe ze už te mají v Říčanech plný zuby,nikdo s tebou nechce pracovat ,nad tvým fb profilem se baví celý kolektiv ... a to jak je všude pomlouváš a vymýšlíš už i na ne levarny by se jim asi moc nelíbilo! Dost jich lituji... a taky tam tak bolestivě masíruješ klienty ? Nebo gestikulujes na klienty vypnuti TV pokud budou odcházet z mista jako na pana K . ? Posledne jsme na to vzpominali u kafe,bylo to velice smutne ... Doufám že ti vzali z dosahu všechny šály aby jsi je nemohl vázat na židli jako jsi to rád dělal. ... a jak se má tvoje nynější přítelkyně ? Nebo už ji zase nemáš a akorát ji znepříjemňujes život ???

Re: Re: Prosba

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 9:33

A je to tady. :-) Opět ta stará písnička o tom, jak se všichni klienti a zaměstnanci co odešli z Nupakárny mají špatně.
Ale na židle se klienti přivazovali dle vašich instrukcí velká řiť-itelko.

Re: Re: Re: Prosba

slza ukapla , 10. 10. 2015 9:40

Za prve to nepsala ředitelka, tak sklapni s tebou nikdo nemluvi a za druhý nikdo neříká ze se má zedník spatne. . Ale lide kteří s nim musejí dělat. ... ;-) a zalez někam!

Re: Re: Re: Re: Prosba

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 11:06

jak maťhovské. i kvůli tomuto jednání zaměstnanci utekli.

Re: Re: Re: Prosba

devil, 11. 10. 2015 18:07

Ne, někteří klienti se už po odchodu špatně nemají. Oni totiž již zemřeli. Zřejmě na dobrou péči jinde. Hlavně, že jste dostali za jejich přechod do zařízení kde pak zemřeli zaplaceno, že? To je tedy hodně silné kafe!!!

je potřeba

mila, 11. 10. 2015 16:06

nedá mi to a musím se tady také zapojit. po té co se zde objevil dokument, který jsem také podepsala, je to skoro povinnost.
je třeba zdůraznit, že vše co se v domově dělalo, bylo z peněz pana bernarda. na vše čím se tady chlubí maťhová, vydělal, nebo si půjčil jen on. to co tady smrdí, je samochvála maťhové, která navíc parazituje na cizím peří. václav mi nejednou psal, že co to tam vedou jen maťhovi, tak se nic nedělá., protože všechny bujné plány se zasekli na chybějících financích. ke konci prý nebylo ani na vymalování pokojů. poslední půl roku, tam prý pro pana polonského sepisoval co se v domově ztratilo a každé pondělí si po domově dělal inventuru vybavení.

Re: je potřeba

devil, 11. 10. 2015 17:30

A že se milo nepodepíšeš? Ráda bych s tebou podiskutovala. Pokud jsi tedy moje bývalá kolegyně. Třeba o tom, že je zvláštní, že nový nábytek a lino se měnilo když už Bernard nebyl jednatelem. A jeden jediný argument za všechny. Když dobré pečovatelky (a my víme, kdo to je) prodaly klienty (jak zde bylo napsáno), pak se nikdo nemůže divit, že nebyly peníze na nové věci. Ale nevzpomínám si, že by se něco kupovalo za Bernarda. I pračku na ubytovnu jsme si musely dát vlastní. Ostatně i já mám k dispozici adresu jednoho zajímavého webu a tam jsou všechny faktury k dispozici. I upomínky o nezaplacení pojistného a odvodů. I upomínka na nezaplacení pokuty250tis. , kterou dostal Bernard od Krajského úřadu za to, že neměl registraci, i upomínka za nezaplacení 250tis. daně z příjmu za rok 2013, i upomínky za vratky klientům....a také jsou tam zajímavé e-maily, které psal o zaměstnancích, o klientech a o panu Polonském. A co je nejhlavnější, jsou tam naprosto jasné (písemné) důkazy o tom, že to, co jste napsali jako udání ombudsmance, je jedna velká lež. A taky se divím, že nemáte strach, že se jednou ze všeho budete zodpovídat. Ono je toho na vás totiž mnohem víc. Víc než si myslíte. Zvláštní je, že tady padlo hodně otázek konkrétních, ale ani na jednu nikdo nedokázal odpovědět. jen samé keci o okrádání a ubližování seniorům atd....ale mě by taky zajímala trestní minulost Maameržiho! Proč se o tom tady nepíše? nebo o tom, že Bernard nám nezajistil registraci a přitom na klientech vydělával. Nebo jak vlastně k tomuhle podnikání přišel? Prý před tím jezdil jako řidič v kovošrotu? A co Maamerži ,,ergoterapeut?" Do dotazníku si napsal, že má maturitu sociálně právní a přitom se teď přihlásil na nástavbu učebního oboru který má (pomocný zedník) na jedinou školu, kde ho vzali - hotelovou školu. Tak jak je to? A proč nám tvrdil, že má titul inženýra a pak zase, že má titul Bc.? Prostě lži a lži, jako toto celé! Jo....a abych nezapomněla....tolik bývalých ,,dobrých pečovatelek,, je dnes na pracáku, že se naskýtá otázka- pročpak je nikde nechtějí? Nebo že by pracovaly ,,na černo?" Jo, a taky je na těch stránkách pravda o JAROSLAVU Čejkovi o kterém sice ti udavači píší, ale neznají ani jeho jméno. Stejně, jako že Vrána již není exekutor, nebo že právnička se jmenuje Samková a ne Slámová.... Jedna perla za druhou. Ale co je nejpodstatnější. Udání bylo podáno v listopadu, ale domov až do srpna vedl Bernard. Takže buď byl tedy slepý, hluchý, nesvéprávný a nebo úplný idiot a nebo za stav popisovaný v udání mohl jako odpovědná osoba především on! A také s tou tvůrčí činností....co tam tedy dělal ergoterapeut Maamerži????? A o jaké rekonstrukci to tam hovoří milí udavači? O výměně podlahových krytin, které měl dávno na žádost hygieny udělat Bernard a udělala je až paní ředitelka po jeho odvolání z funkce? Jo a ještě další zajímavá lež. Vrchní pečovatelka byla do funkce jmenována až po svém otěhotnění a to bylo v lednu 2015. Takže udavači jsou zároveň i jasnovidci, neboť už v listopadu věděli, co se stane v lednu? Prostě samá lež a být vámi, tak se už nyní bojím co se stane, až se dokáže, že jste si vše pouze vymysleli. A nesnažte se ovlivňovat svědky. Protože už je vše zaznamenáno a sepsáno.

,,Jestliže úmyslně nebude vypovídat pravdu, tedy bude lhát, dopouští se trestného činu křivé výpovědi a nepravdivého znaleckého posudku podle § 346 trestního zákoníku. Za to mu může být uložen trest odnětí svobody na dobu až tří let, či některý z alternativních trestů. V některých odůvodněných případech ale může být trestní sazba od dvou do deseti let odnětí svobody, pokud tak pachatel způsobí značnou škodu nebo pokud tak jednal v úmyslu poškodit jiného v zaměstnání nebo v rodině nebo způsobit jinou vážnou újmu.

Pokud by křivá výpověď obsahovala i úmyslně nepravdivé obvinění z trestného činu, bylo by takové jednání kvalifikováno též jako trestný čin křivého obvinění s trestem odnětí svobody do dvou let v nejméně závažném případě, ale i se sazbou od tří do deseti let odnětí svobody v případech nejzávažnějších.,,


máš pravdu

vašík, 10. 10. 2015 9:08

To máš pravdu bývalý kolego, kamaráde Maamerží.
Nejsme naštěstí jako oni. Tyto stránky mají být pouhou další indícií, aby si na tu rodinku udělal každý názor.
Jsem teď v novém zaměstnání, kde porovnávám příjemnou atmosféru s tím dusnem v Nupakách. Žádné křivárny, šmírování, pomluvy, lži a všeho je dostatek a včas. Všichni se tu k sobě slušně a hezky chovají a stále se zajímají, jestli něco nepotřebuji a jestli jsem spokojen. Přál bych vám vidět šatny a zázemí pro zaměstnance. Nová šéfová se mě každý týden ptá, jestli se mi tam líbí. Pro takové lidi je radost pracovat. Stejně, jako bylo pro pana Bernarda. Popsal bych toho víc, ale asi by jste mi nevěřili. Zase chodím do práce rád.
Schválně si sami vzpomeňte, kdy (a jestli vůbec), se vás naštěstí už bývalá, šéfka zeptala, jestli něco ke své práci potřebujete.
K obědu tu máme výběr ze tří jídel. Ale Honzo, na Tebe nemají!

Re: máš pravdu

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 10:05

také tam zaměstnanci musí žebrat o rukavice, stříhat hadry místo žínek a vyrábět z normálních plen vložné? a použité pleny se válí celý víkend po zemi, protože je nikdo neodváží?

Re: Re: máš pravdu

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 10:21

PAN Bernard se zajímal jestli klienti něco potřebují, jestli jim chutná, našetřil peníze na sanitku aby klienti měli pohodlí i při cestách k lékaři. Bohužel peníze na sanitku musel použit na zaplacení dluhů velké řiť-itelky. Přesto, že Pana Bernarda velká řiť-itelka neustále okrádala, stále bylo všeho dost.
Jasným důkazem, jak hospodaří maťhovi je totální úpadek domova. maťhovi vše rozkradou a nic neinvestují.
Ze svých neúspěchů a krachů vždy viní někoho z okolí.

Re: Re: Re: máš pravdu

Devil, 10. 10. 2015 18:13

Hele, a proč za nás Bernard raději nezaplatil odvody a pojištěni místo šetření na sanitku? Tyhle keci si nech pro někoho, kdo v Nupakách nedělal. Ten ti to možná sežere, ale já ne. Moc dobre si vzpomínám na to, jak nám Bernard Koukal do talíře, jestli nedostáváme velký porce a kuchaři dostávali pojeb za to, když někomu přidali, nebo když klientovi kuchařka udělala hermenex se sýrem a ten sýr nenapsala. Nebo recepční jak dostávala pokuty když zapomněla zhasnout. A nebo jak Bernard kuchařům zakázal okraji ať tlustý z masa pro klienty. A jak kupoval prošlé jogurty v Makru. Až to kuchaři odmítli klientům dávat a ředitelka se s nim kvůli tomu pohádala. A jak dělal pečovatelkám noční přepadovky. A co ty Maamerží? Už si zapomněl proč na tebe ředitelka doslova řvala v kanceláři když už to tvé kolegyně nevydržely a šly si na tebe stěžovat? Jestli máš krátkou paměť tak ti to připomenu. Když jsi panu K. odmítl dát napít aby nechodil na záchod a pak jsi ho přivázál k židli. A nebo když ti pan J. namllátil, když jsi mu schválně zmáčkl krk, protože tě nechtěl poslouchat. A to, jak jsi házel s klienty na postel? Nebo se smál klientech, když díky mrtvičce špatně mluvila? A co pani B. Která se te doslova bála? A co tvé noční, když jsi místo práce souložil na pokoji s kolegyní? A ty keci tady o nedůstojném zacházení s nebožtiky? Každy se tady bavil tím, že jsi odmítl jít i otevřít pohřebákům. A zatím co ty jsi se před nimi zamkl na pokoji, paní ředitelka s každým umírajícím seděla na pokoji místo jeho rodiny a zapálila mu svíčku. A že jsme se měli špatně? Co to tady kecáte? Co ty vánoční večírky které pro nás dělala, co ty zálohy pro které jsme si mohli kdykoli přijít? Co ty vitaminy, které nám v zimě kupovala? Komu z vás ublížila? To vy jste se chovali jako hovada. Absence, odchody na kouření i 20x za den, ukradli jste co nebylo přibité. Když byli Vánoce a klienti dostali dárky, tak než šli spát, tak jim ,,dobré pečovatelky,, ukradli skoro všechny dárky. Věčně jste se hádali mezi sebou, donášeli na sebe, dělali si naschvaly. Kopečková dělala peklo všem na ubytovně. Slavíková žrala jídlo klientům atd. A jestli to chceš ty chudáčku Maamerží popřít, tak věř, že je nás dost těch kteří jsou právem naštvaní že tak nestodně lžete a špiníte i naši práci. Ředitelka je správná a férová. Křivánek byl a je Bernard, ty a celá ta vaše kumpánie. Jsme připraveni se za paní ředitelku postavit a dosvědčují co je třeba. Prostě říci pravdu! A nestojím o žádné vaše stupidní odpovědi. Musela jsem už konečně napsat pravdu. Jdu se bavit a vy mi vložte na záda.

Re: Re: Re: Re: máš pravdu

dobrá pečovatelka, 10. 10. 2015 18:27

á novinka. řiť-devil. pekelná prdel. :-D
ředitelka seděla u umírajících a plakala vzteky, že jí utíkají korunky.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »