Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

malá porodní bába

ritolezka, 14. 9. 2015 21:03

Hahaha,prý malá porodní bába?Mluvíte tu o té,jejíž jméno se nesmí vyslovit,o té,kvůli které vznikly tyhle stránky,o té,která okolo sebe hromadí tolik negativní energie,o té,která krom pomluv,výhrůžek a pomsty nezná jiný způsob komunikace s lidmi s jiným názorem,než je ten její,o té,která nosí žluté srdce přes celou ohromnou výtrusnici,o té,které je jedno,jakou cestou jde,ale kdo jí do toho pekla doprovází,o té,která si jezdí na luxusní dovolené než aby vrazila pár korun do koupelny pro klienty,o té,jejíž úchylácký snad bývalý manžel nenechá jedinou sukni v klidu a myslí si,jak je neodolatelný,o té,jejíž dcerunka s průvanem v hlavě udělala ve jménu jakési nepotřebné funkce v Nupakách tolika lidem z pěkné práce peklo,ač sama líná jako veš,o té,která kreje feťáky a zkrachovalce a na oplátku jí musí donášet a sloužit.
Dál už pokračovat nebudu,ani by se sem všechny ty hnusy nevešly.
Tak jestli myslíte tuhle paní,tak to mě potom řekněte,jak asi vypadá velká porodní bába?

Re: malá porodní bába

václav, 14. 9. 2015 22:39

Kdepak na koupelnu. Ta už nemá ani na pořádný nákup potravin pro klienty, kapesníky a utěrky, nájem pro Polonského, na balíčky co si objednávala v e-shopech, na energie, výplaty zaměstnanců, jazykové kurzy také rychle skončili, účetní už také nedostaly nějakou dobu zaplaceno. Ono totiž vykrmovat tu morbidní prdel něco stojí. Na dovolenou už letos také nezbylo. A bude hůř. Účet vyschl a věřitelé se čím dál hlasitěji hlásí o svoje peníze. Exekutoři se spojili s finančním úřadem a chystají se na zteč.
Tentokrát se velká řiť-itelka moc přepočítala. Ona a ta její zkurvená rodinka se hnusně chovala ke svým zaměstnancům a ti jím to teď oplácejí i s úroky.
Pokud můžete, neváhejte podat další podněty ke kontrole.

Jak to je?

Vladimír Hron, 13. 9. 2015 12:40

Z toho,co jsem si dokázal sehnat za info jsem již pochopil,jak to tady vlastně je.Na fotodokumentaci z Domova u Věže jsou usměvaví zaměstnanci,ale to je patrně minulost.Také jsem zde vyčetl,že aktivity,které se tu nabízejí asi také nejsou pravdivé,navíc se zde mluví i o vzdělání ředitelky,které není apod.Bohužel,mnoho tzv.podnikatelů si takto dnes představuje své podnikání.Opravdu jsem se o té paní,kterou tu zmiňují jiní,dočetl hodně informací na to,abych svou maminku umístil do jiného zařízení.Děkuji za informace i za tip na jiné zařízení.OTNVJ

Re: Jak to je?

pečovatelka, 13. 9. 2015 15:55

Ano, pochopil jste to dobře. V současnosti už je situace v Nupakách opravdu neudržitelná. Odcházejí další dvě kolegyně a rozpis směn se neustále mění. Klienti jsou stále zavřeni na pokojích, kam jim z kuchyně dovážejí jídlo. S krmením nám pomáhá personál z kuchyně i uklízečky.Není tu nikdo, kdo by s Klienty dělal nějaké aktivity. Ředitelku to vůbec nezajímá. Ukáže se tu tak na 3 - 4 hodiny denně. Koupelna je v hrozném stavu. Provozní je tu úplně k ničemu. Jen otravuje. Klientů mi je opravdu líto, ale koncem měsíce odejdu. Už jsem se s agenturou dohodla.

tak to tam chodí....

eva, 13. 9. 2015 10:12

Zkušenost, o kterou by jistě nestál nikdo z nás. Nedopusťte to. Není nic horšího, než osamělý senior sedící v domově v Nupakách, koukající 10 hodin do prázdných zdí a čekající, až ho někdo přijde nakrmit a dát do postele.

varujeme před podobnými spolky

dobrá pečovatelka, 12. 9. 2015 19:30

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=860223&typ=UPLNY

Jak to je?

Vladimír Hron, 12. 9. 2015 16:47

Dobrý den,dostal se mi do ruky leták zaměřený na umístění seniorů s demencí.Sháníme něco podobného pro maminku.Sháněl jsem více informací o zařízení v Nupakách a dostal se až sem.A teď tedy jaksi nevím,rozum velí okamžitě vypadnout,ale jsme z Chodova a tak bychom to měli kousek.Může mě někdo objasnit,co je tohle za hru,nabízíte zařízení a pak ho černíte,tak to tedy nevím?
Děkuji.

Re: Jak to je?

bývalá pečovatelka, 12. 9. 2015 17:02

pane hrone, tyto stránky vznikly jako varování před podvodníky. je určena právě pro rodiny, které se rozhodují, kam umístit seniora. jsou zde rady na co si dát pozor.
pokud jste z prahy - chodova, doporučila bych vám domov zátiší, urešova 1757 praha kunratice. jedná se o prověřené zařízení, se kterým spolupracuji.

Re: Jak to je?

jirka, 12. 9. 2015 17:09

Pečovatelák v Nupakách už vlastně ani není pečovatelák. Je to nějaký penzion. Takže Vaše matka by tam neměla odpovídající péči. Kdysi to bylo spolehlivé zařízení. To ale bývalo za původního majitele. Rozhodujícím faktorem pro výběr je, aby domov měl registraci. Seznam registrovaných zařízení najdete na netu.

do nupak už nikdy

bývalá pečovatelka, 12. 9. 2015 17:01

pane hrone, tyto stránky vznikly jako varování před podvodníky. je určena právě pro rodiny, které se rozhodují, kam umístit seniora. jsou zde rady na co si dát pozor.
pokud jste z prahy - chodova, doporučila bych vám domov zátiší, urešova 1757 praha kunratice. jedná se o prověřené zařízení, se kterým spolupracuji.

1000 hurá!

dobrá pečovatelka, 12. 9. 2015 11:21

Návštěvnost stránek překročila tisícovku. Jistě k tomu přispěla i letáková akce v ulicích. O důvod víc pokračovat. Na naší e-mailové adrese máme spoustu pozitivních ohlasů. Na všechny dotazy postupně odpovídáme.

dobré pečovatelky vždy s úsměvem. :-)

:D :D

eva, 10. 9. 2015 22:56

ERGOTERAPIJE !!!!! Tak to se vážně povedlo :-D

Re: :D :D

václav, 10. 9. 2015 23:04

Ano, to v Nupakách nehledejte. ale zaplatit si tam nechají víc věcí, které klienti neviděli. Třeba jak jim účtují vitamíny, léky a fakultativní služby. Maťhová už neví, jak by rodiny odírala.

jdete do háje

ritolezka, 10. 9. 2015 21:55

rodino Maťhova,běžte si na svoje stránky a neotravujte tu .Na vaše kecy neni nikdo zvědavý a někteří z nás je museli poslouchat už odJíloviště,takze asi alergie.Vaše obhajoby neobstojí a tyhle moudra mužete vyprávět u soudu,tam budete mít prostor.Vzpomenu si na ředitelku,tu její dceru a hned se mi přitíží.Už nikdy víc!

korunky docházejí

Iveta, 10. 9. 2015 22:45

Za deset dní je opět výplatní termín, tak to zase budou muset zaměstnanci poslouchat kecy, proč nejsou výplaty. Něco jako, že Maťhová zapomněla v bance nahlásit, aby jí připravili víc hotovosti. :-D

výplata

Maamarži, 5. 9. 2015 12:51

Po mém odchodu k 1.6.2015 jsem květnovou výplatu dostal až 22.července to jsou dva měsíce. Po sdělení pi Mathove, že pokud mi nepošle výplatu, tak podám stížnost k oblastnímu inspektorátu úřadu práce, tak mi výplatu poslala. Do té doby se mnou ani nekomunikovala a po sdeleni na stižnost mi začala vyhrožovat jak je u ní zvykem, ale mě nikdo nezastraší a toho si je vědomá.

Re: výplata

Václav, 5. 9. 2015 16:21

Pokud jsi výplatu za květen dostal 22 července, tak jsi ji dostal ,,jen" s měsíčním zpožděním. Výplatní termín za květen byl 20 června.

Re: výplata

Martin, 10. 9. 2015 15:15

Chlapče, tys´neodešel, byl jsi propuštěn pro hrubé porušení pracovních povinností a otevřené odmítnutí plnění příkazů nadřízené. Nepleť si pojmy s dojmy!

Re: Re: výplata

václav, 10. 9. 2015 17:51

To je zvláštní, že nebyl propuštěn také provozní Maťha. Jeho nechutné a oplzlé chování k zaměstnankyním vyústilo až v podání trestního oznámení pro sexuální obtěžování. Na stížnosti ředitelka vůbec nereagovala a neřešila je. Sociální pracovnice Dagmar Č. raději odešla ve zkušební době. Vyprávěla mi, jak jí Maťha pořád obtěžoval nejen slovními narážkami, ale snažil se i o kontakt. V kanceláři v jeho přítomnosti chodila s předpaženou rukou, aby se nemohl víc přiblížit. Kdykoli si sedla k pc, tak se snažil o fyzický kontakt. Když si na jeho chování stěžovala ředitelce, tak jí řekla, že o jeho nechutném chování ví, proto se s ním rozvedla. Na jeho chování si mi stěžovalo několik pečovatelek.

Re: Re: Re: výplata

dobrá pečovatelka, 10. 9. 2015 18:04

Maamarží, Ty jsi byl propuštěn, protože jsi Maťhům řekl do očí pravdu. Mluvil jsi z duše velké většině zaměstnanců. Děkuji Ti za to.

Pro připomenutí. Řekl jsi Maťhové, že za všechny problémy v Nupakách, může ta její zkurvená rodina.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »