Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: odkaz

kik, 1. 9. 2015 18:30

Tak to má rekreační sport nového maskota.

Re: odkaz

lama, 1. 9. 2015 18:59

no jo,copak takhle profláklá osoba jako je maťhová může někam nakráčet,že něco zakládá?musela to udělat přes nějaký jiný spolek,aby získala nějaké sídlo. polonský ji v nupakách nepovolil ani sídlo blotketu a na radnici to jako bydliště zapsat nejde.to bude paní ombudsmanku zajímat,že šmejdi chystají nové kličky.

držím palce

Pavel Holec, Kladno, 1. 9. 2015 15:26

Dobrý den vážení,
na tyto stránky mi přišlo upozornění které hromadným emailem, rozesílají "dobré pečovatelky." Souhlasím, že před podobnými příživníky se musí stále varovat, protože nikoho nenapadne, co příště zase vymyslí za boudu.
Všem, kteří proti nim bojují držím palce. Samozřejmě email rozesílám dál.

poselství

václav, 1. 9. 2015 17:23

,,Není důležité odkud, a kam jdeme, ale kdo nás na té cestě okrade“
Hrubešová-Maťhová-Novotná

duševně nemocni

prófa , 31. 8. 2015 22:56

Co je schizofrenie?

Schizofrenie patří mezi diagnózy, s nimiž se nikdo nechlubí. Velká část laické veřejnosti má totiž o schizofrenii zkreslené představy – bylo by například dobré zapomenout na „rozdvojenou osobnost“, protože tím schizofrenie není. Pojem schizofrenie lze nejlépe přeložit jako rozdělené myšlení, ale jinak jde o poruchu mnoha duševních funkcí: myšlení, vnímání, emotivity, narušena může být i motorika, osobnost, schopnost jednání s lidmi, pozornost nebo paměť. Schizofrenie patří mezi psychotická onemocnění (psychózy). Trpí jí zhruba 1% populace, tedy každý stý člověk.



TO JE PŘESNĚ VÁŠ PŘÍPAD ! PÍŠETE SI TADY MEZI SEBOU A JEŠTĚ VÁM NENÍ HLOUPÉ NAPSAT HOLKY NIC SI Z TOHO NEDĚLEJTE !? :-D A TO NEMLUVIM O TOM ŽE VÁM NENÍ ANI TRAPNÉ ZNEUŽÍVAT NĚČÍHO JMÉNA. ..??? COPAK ASI BUDE AŽ SE TO TI DOTYČNÍ DOZVÍ? ....

Re: duševně nemocni

sněhurka, 1. 9. 2015 15:35

No jo. Duševní nemoci. Těch je v Nupakách, v prvním patře, pokoji č. 4, plná židle. Fakt je to nebezpečné.

agent šmejd pro Českou republiku

maximálně dobrá pečovatelka, 31. 8. 2015 22:38

Podle Vrchní návladní agenta pro Českou republiku-According to the attorney general agent for the Czech Republic.Tohle je doslovný překlad té slátaniny,co se tady Maťhová s ní honosí.Takhle to přeložil Google.Ta britská pohádka,kde v Londýně na té adrese,kterou prezentují je asi sto štítků s různými firmami,prostě zaplacené sídlo.Nikoho se tam nikde nedovoláte,žádný kontakt,nic.Opět bouda.A co bychom od téhle paní asi tak mohli jiného čekat.Jen samé lži,kecy,sliby a výhružky.A tuhle blbost si přisvojila,aby vypadala důležitě.Ona je přece něco.No ale ti,co jí znají,asi moc dobře vědí co!
A vy se s tím holky netrapte,vůbec to za to nestojí,ať se tím trápí ten,kdo to má v popisu práce.A veřte,že ten se tím trápí už dlouho,a stále konec jeho trápení není.Ale držme mu palce,trápí se i za nás!

Re: agent šmejd pro Českou republiku

míša, 1. 9. 2015 15:31

Nebo vám vypadne podobně švihlá věc:
Podle právníka generálního zástupce pro Českou republiku.

urážení

Maamarzi, 1. 9. 2015 5:41

Vážení, tyto stránky jsem nezaložil, aby se tady uráželo a létaly tady vulgární slova.
Tyto stránky jsou proto, aby opět nikdo nenalitnul rodině Mathovych na jejich špatné jednání. Jestli někdo má dítě a s kym je uplně jedno. To dítě za to nemuze. Tak vas prosim odpuste si to dekuji.

zase lži

eva, 31. 8. 2015 12:18

dnes jsem po delší době jukla na ty další podvodné stránky co si udělala novotná. v aktualitách jsou aktualizované bláboly, co tam byly původně. jak se dalo čekat, termín se jako u všeho, opět posouvá. pro nás, co ji známe, to není překvapení. ;-)

Re: zase lži

Petra, 31. 8. 2015 16:38

Jo ona si snad mysli ze ji to jeste nekdo veri.Kouknete se na stranky Nupak.Vejminek v penzionu či co.Take jsem nepochopila co ze to ma ta pani Novotná za funkci.According to the attorney general agent for the Czech Republic???? To je hezka slatanina. To si asi opsala z nejakeho lejstra.Kurzy anglictiny byly na nic. Pravdepodobne si mysli ze tim na nekoho zapusobi.Je to spis smesne.

Můj názor

Paty, 31. 8. 2015 14:28

V Nupakách jsem pracovala rok,ze začátku to šlo, práce mě bavila,kolegové super,ale potom ke konci-odešla jsem k 1.2.2015, už se to zhoršilo. Nevím,jaké to tam je ted,ale co jsem slyšela,tak se to zhoršilo o 100%. A už bych se tam za žádnou cenu nevrátila. Takže asi tak.

podminka.

Maamarži, 30. 8. 2015 17:10

Kdyby mel nekdo podminku jak rozhlasuje pani Mathova - Novotna, tak by ho nikde nevzali. Jako prvni chteji videt cisty rejstrik trestu. Takze bych radeji o tom mlcel, jinak je to prokazatelne a uz je to pomluva a je to trestne, tak radim, pani Novotne, aby prestala uvadet nepravdive udaje. To co ji kdo rekl, tak ji opet lhal. Klidne ji poslu rejstri, aby videla co vlastne rika.

penize

honza , 30. 8. 2015 11:05

Maamarži ty už jsi zapomel od koho jsi bral výplatu asi co ? ....

Re: penize

Maamarži, 30. 8. 2015 12:03

Nezapomnel, výplatu jsem dostával od pana Bernarda, když byl ještě jednatelem do té doby, než ho paní Novotná podvodným jednáním z firmy dostala pryc. Od té doby to šlo rychle z kopce. Platy sly rychle dolu a misto tre 16.000 Kč jsme brali 12.000 Kč měsíčně Kdyz pani ředitelka, to se jmenovala Maťhová byla na dovolene v Thaisku, tak pan Bernard se staral opet o cely domov a den vyplaty mi dával do ruky 10.000 Kč a řekl mi Maharadžo on mi tak říkal: to je záloha, někdo tě chtěl okrast, zbytek ti dam zitra. Nemusel mi ani rikat, kdo by to mel byt. Jediny clovek dela vyplaty a to byla vzdy Maťhová. Behem dvou hodin přišel pan Bernard s 5.000 Kč a dorovnal mi výplatu. Já jsem řekl panu Bernardovi, kdyz ma sama malo ať si ty peníze necha, bude mit aspon na dalsi dovolenou. Je to uz dva roky co se to stalo.

Re: Re: penize

Václav, 30. 8. 2015 15:39

Ano, to byly za pana Bernarda časy. Bylo na výplaty i na nákup vybavení. Na tom Maťhovic hospodaření je vidět, jak kradou a jak jsou neschopní. Když potřebují lednici, tak v Nupakách ukradnou lednici, co byla pro klienty. Když stůl, tak jednají stejně. Jsou to zoufalci.

Re: penize

Maamarží, 30. 8. 2015 16:00

Jo, to jsou takový ty keci. Jako že já jsem ta co vás živí.
Prostě nemohla zkousnout, že jich mají všichni plný zuby a nepozvali na grilovačku. Rozdejchává to ještě teď.

Re: Re: penize

Maamarži, 30. 8. 2015 17:03

Tento komentar jsem ja nepsal, ale souhlasim s tim co se tam uvadi.
Kdyby nebyli aspon trochu nejake zakony, tak pod vedenim Matovych by jsme nemeli ani na chleba.

nedivte se

rituska63, 22. 8. 2015 13:23

Nedivte se zaměstnanci,že jste včas nedostali svou mzdu.Bude hůř!Takovéto podnikání,co tady předvádí tahle paní nutně nemůže mít dlouhého trvání.Schopní lidé odešli a s tím,co tam zůstalo a hlavně s její povedenou rodinkou žádnou díru do světa neudělá.Oni totiž jeden vedle druhého,třetího a možná i čtvrtého jsou zvyklí jen brát,drancovat a plenit.A to,čemu ona říká práce-sedět u počítače a hledat oblečení,botičky,pěknou dovolenou a taky koho a jak oškubat,to se asi brzy musí nutně někde projevit.Tohle zařízení potřebovalo citlivé a pevné vedení.A osoba,která denně spoliká tolik léků na nervy a kdoví na co ještě,které si sama ordinuje,ta bohužel řídí tento projekt tam,odkud již není návratu.Velká,převelká škoda,tolik nešťastných a podvedených lidí.....

trefne

maamarzi, 29. 8. 2015 15:32

Máte pocit ze je opravdu jediny člověk který vás nemá rád ? :D to je dost směšný. .. Můžete zveřejnit co chcete :D ostatne se neustále opakujete a už to přestává byt zajímavý :D uvidime kdo se bude smat naposledy.... ;-) hodně štěstí smraďoši :D a jediny kdo smiruje a vyzvida je ten kdo se neustále motá po Nupakách a volá zaměstnancům :D banda padlých ubožaků :D jo a slyšeli jsme že prý radomilka s jarouskem zase přibrali na váze. .. :D tak aby jste se nepropadli vy ;)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »