Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: prokletí

, 25. 12. 2015 19:53

Velkořiť je opravdu hodně odporná kreatura. :-D

požehnej všem kdo bojují proti megařitnímu zlu

eva, 25. 12. 2015 15:00

Vidoucí Bože, požehnej nám, aby tě naše oči poznaly.
Slyšící Bože, požehnej nám, aby naše uši slyšely tvůj hlas.
Provázející Bože, požehnej nám, abychom zůstali na tvých cestách.
Milující Bože, požehnej nám, aby mnozí lidé cítili tvoji lásku.
Blízký Bože, požehnej nám a daruj nám pokoj a radost.
Požehnej vám dobrý Bůh: Otec, Syn a Duch svatý.
Amen.

špatné osobě přeji vše špatné

, 24. 12. 2015 15:35

Přeji velkořiti, co nejvíce vyšetřování a ať s ní státní zástupce udělá krátký proces.
Pak bude mít v chládku dost času čekat na spravedlnost boží.

trest se blíží 1

dobrá pečovatelka, 23. 12. 2015 21:09

Blíží se konec roku a řada lidí rekapituluje, jaký vlastně byl. Pro nás, kdo jsme si přáli konec Nupak, šťastný a přínosný, protože Maťhová už neokrádá bezbranné seniory. Její rok byl ve znamení špíny, protože s takovou postavou je opravdu problém udržovat alespoň základní hygienu. Prožila ho honbou za penězi a předvedla že se, stejně jako v minulosti, nezastaví před ničím. Maťhová svým vedením způsobila zbytečnou smrt čtyřech lidí, ztrátu nového domova 65ti lidem a „spokojenost“ 32 zaměstnanců kteří před ní a jejím ex-manželem prchli hned, jak odešel pan Bernard. A čeho dosáhli? Zatím, co pan Bernard budoval, tvořil a snažil se, aby za ním něco zůstalo, tito hajzlové po sobě v tomto roce zanechali jen zbořeniště, zkázu, spoušť a dluhy. Tento jejich rok, stejně jako pár předchozích byl naprosto zbytečný. 
Maťhová panu Bernardovi ukradla firmu. Vloudila se mu do života, a od začátku byl jejím úmyslem okrást ho. Sama přiznává, že to plánovala. Zvláštní, když tvrdí, že za své peníze koupila společnost. Za jaké peníze? Kde by je vzala? To to tvrzení bude zajímat exekutory, protože to znamená, že zatajila finance, místo toho, aby uspokojila věřitele. Pravda je taková, že firmu vybudoval pan Bernard za svoje peníze, protože si vzal na své jméno půjčky. Škoda, že se mu nepovedlo, aby se jí elegantně zbavil, jako se to podařilo v případě Tuchlovic. Každý člověk který poznal pana Bernarda, ví jaký je to dříč. Maťhová seděla celé dny v kanceláři, kam si objednávala zásilky s nemožným oblečením, drahými dietami a špehovala zaměstnance. To vše za peníze pana Bernarda. Pomocí kamer nekontrolovala péči o klienty, ale špiclovala, o čem se zaměstnanci baví. Již v tu chvíli každý pochopil, že tato osoba není normální ženská, ale zkušená podrazačka a zlodějka. Postrádá v sobě lásku, cit, odpovědnost. Naopak oplývá sobeckostí, zlobou a mstivostí. Pro pana Bernarda to byla velká škola života a každodenní strach, jak ho zase okrade. Nejeden zaměstnanec přišel s myšlenkou, že se jí musí zbavit. Ale bylo pozdě. Když to nevyšlo Maťhové v Tuchlovicích, zachovala se jako šmejd a podvodem o fungující firmu okradla jejího majitele, váženého pana Bernarda. Ale co jiného čekat od osoby, která neváhala nechat za sebe potrestat svojí dceru a druhé se zřeknout?  O tom si každý může udělat obrázek sám. 
 

trest se blíží 2

dobrá pečovatelka, 23. 12. 2015 21:10

A co přinesl tento rok hezkého Maťhové? Poznání že její podrazy a sviňárny jen tak neprojdou. Výzvu k založení těchto potřebných stránek. Přiblížení se k vědomí, že při pohledu do zrcadla, může být mnohem silnější, než si sama o sobě myslí.Tento rok jí přinesl hodně policejního vyšetřování, které bude pokračovat i v roce dalším, Mnohem důležitější je, že pak přijdou soudy a těch nebude také málo. Přejeme aby vše dobře dopadlo, dlouhým, nepodmíněným trestem. Stále pokračuje sledování jejích aktivit. Toto sledování už překročilo hranice dvou okresů. Je mi líto jejího malého vnoučka. Co z něho může vyrůst pod vlivem, zlodějky, slizkého prudiče, rozmazleného líného spratka a jak jsme slyšely, kapesního zloděje (i když zatím okrádá jen svou partnerku). Prostě další Maťha, bohužel. Ale to už přenechme sociálním pracovnicím, aby na výchovu dohlédly.
Jak už se zde několikrát opakovalo. Tyto stránky vznikly jako varování před šmejdy, kteří okrádají a ubližují seniorům. Jako varování pro všechny, kteří přijdou do kontaktu s Maťhovou, aby hned věděli, s kým mají tu „čest.“ S pomocí veřejného ochránce práv, policií, médií a návštěvníků těchto stránek, se nám to daří. A právě proto jim všem přeji do nového roku nejen hodně zdraví a lásky, ale také odvahy, síly a dobré vůle. Buďte šťastni a nepřestávejte bojovat se šmejdy.
Děkuji.
A protože vím, že velkořiť už nedočkavě čeká na další příspěvek, chci jí tímto vzkázat:
,,Vím, že nesnášíš když se mluví o Bohu. O Bohu, kterým pohrdáš. Chci ti jen říci, že ať se schováš kamkoli, před věřiteli a před ním se neschováš. A on se pak zeptá všech, které jsi okradla, co s tebou má udělat. Vzpomeň si alespoň na všechny ty, kterým jsi vstoupila do života a zanechala v něm zkázu, bolest a spoušť. Protože ti všichni tě jednou také budou soudit!" 
K malé roční obrazová exkurzi do Domova u Věže od Vánoc 2014 do dnes. Ukázka toho, co pan Bernard dokázal v Nupakách vybudovat a Maťhová zničit a rozkrást.
Na fotografii, kterou se chlubí na svých stránkách je Vánoční večírek, kde většina zaměstnanců v záběru, velká řit-itelka okradla o poslední výplaty, Mikulášská pro klienty 2014, z peněz pana Bernarda. Později už nebylo ani na kapesníky pro klienty.
Nechápu, proč Maťhová hodila na podlahu, z které byl stržen koberec pár plyšáků. Asi proto, aby si to mohla vyfotit. Zvrhlá je na to dost.

Re: trest se blíží 1

bývalá zaměstnankyně, 23. 12. 2015 22:32

žel smutná do puntíku pravda. Ale okradeným (a že jich je) peníze paní Maťhová nikdy nevrátí.

:(

dos., 23. 12. 2015 19:38

fakt hrozná čubka.

přání

eva, 23. 12. 2015 16:49

to je trochu ironie, přát někomu komu dluží maťhová peníze, ať se má hezky.
ona se asi má hezky a udělala si pěkné vánoce, ale na úkor jiných. prostě na jiných parazituje. není to vlastně ironie, ale velká sviňárna.
takže já mathové přeji, ať se v novém roce zalkne, kdykoli, kdy si na ní vzpomene někdo z věřitelů.

chudák dcera

ela, 22. 12. 2015 22:44

Ano je to typické velko - prdelní chování. Jí je jedno koho okrade. Další nešťastný věřitel. Smutné je, že neváhá okrást i vlastní dceru.

pořád mi dluží

dos., 22. 12. 2015 19:43

mohu potvrdit, že mi dluží a dodnes nezaplatila. místo toho píše lži a bláboly na svých stránkách.

to je dobrý. :-)

dobrá pečovatelka, 22. 12. 2015 17:52

Milá Lucko, máte smůlu. Od matky už nic neuvidíte. Nalítla jste ji stejně jako všichni ostatní. Ani zaměstnancům se neozývá. Ona má to velké sociální cítění. Ale co se jí týká. Na sviňárny a podrazy je ona kadet.

Hmm

, 22. 12. 2015 14:12

Hmm. Povedená maminka. My co jsme ji poznaly to nepřekvapuje.

jen kecy

lucka, 22. 12. 2015 13:53

matko co to meles o vanocich a pratelstvi? na me jsi se vykaslala kdyz jsem te potrebovala, jen kvuli tomu ze moje partnerka je holka. presto kdyz jsi potrebovala jsem si vzala pujcky. kdy mi to vratis zpet a prestanes se schovavat!? zamestnancum taky dluzis. vanoce nevanoce. nupaky jsi znicila ty stejne jako tuchlovice. pisou tady pravdu.

klídek

eva, 21. 12. 2015 18:11

taky si užíváte klídku bez zlodějské pakáže co tady už neotravuje ovzduší? :-D

Re: klídek

, 21. 12. 2015 19:27

Je tu klíííídek. :D
baba utřela rypák :D
a 11 000 :D

nám také poradila. díky

dobrá pečovatelka, 21. 12. 2015 14:53

Už patnáct let pomáhá veřejný ochránce práv lidem bránit jejich práva a snaží se je chránit před špatným a nedůstojným zacházením. Za tu dobu se na něj s žádostí o pomoc obrátilo téměř sto tisíc lidí. Všem ombudsman pomohl nebo poradil, vysvětlil jim jejich možnosti, doporučil, jak se dá jejich situace změnit. Mnohá šetření ochránce navíc vedla k větší ochraně seniorů před špatným zacházením.
Na návrh ochránkyně, uložila vláda ministryni práce a sociálních věcí podniknout kroky k zajištění dostupnosti sociálních služeb pro seniory a nemocné. Současně by měla vláda systematicky řešit problém nelegálních zařízení sociálních služeb. Stát by tak měl garantovat, že se seniorům v zařízeních dostane kvalitní a kvalifikované péče a nebudou vystavování špatnému zacházení jako v případě Maťhové - Novotné.
Děkujeme za spolupráci a těšíme se na další v novém roce

nezná meze ani hranice

, 20. 12. 2015 20:57

To gigařiť byla ten, kdo překročil Rubikon.

tady se nelže

eva, 20. 12. 2015 20:25

podle toho jak zase prasedentka prská, se pozná, že se tady píše pravda. to ona nemá ráda. :-D

;-)

nemesis, 20. 12. 2015 19:54

Jo, jo, soudržko Maťhová.
Tak dlouho se chodí se džbánem.......

to se dalo čekat

ela, 20. 12. 2015 18:03

Typické velkořitní chování. Když nedosáhne svého začne vyhrožování a zastrašování. Věřím a fandím dobré pečovatelce. Vždyť nejen mě kontaktovala L.N. že jí nemůže sehnat a mobil jí nezvedá. Nupaky byly už delší domu ztrátové. Všichni jsme si lámaly hlavu, kde velká řiť bere na provoz, když prošustrovala peníze pana Bernarda a ten nový trouba se odmítl zadlužit. Takže velká řiť neváhala a zadlužila další dceru. Přitom jí v minulosti nemohla kvůli její orientaci přijít na jméno. A takováhle hyena nám tady bude kázat o morálce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »