Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kauza Maťhovi

Julie, 16. 9. 2015 21:15

Mohu potvrdit (jako člověk znalý celé Nupacké situace) pravdivost toho co zde uvádí p.Zedník. P.Bernarda jsem poznala jako čestného člověka. Oproti tomu paní Mathovou - Novotnou a pana Mathu, jako lidi s rozsáhlou trestnou a podvodnou činností. Vše je lehce ověřitelné u policie ČR a na internetu.

Re: Kauza Maťhovi

Maamarži, 17. 9. 2015 6:56

Pani Julie, moc Vam za sebe a za pana Baernarda dekuji, ze mate na nas toto mineni, snazim se delat vsechno fer, ale nekdy na to i doplacim.

Re: Re: Kauza Maťhovi

dobrá pečovatelka, 18. 9. 2015 18:58

Jednat s Maťhovými fér?? Ty jsi se snad zbláznil. Každý ví, že to nejde, protože tak se jedná jen se slušnými lidmi.

respekt

, 18. 9. 2015 17:19

Divím se že té babě nedošlo že ji každý nesnáší, když už jsme ji nepozvaly na grilovačku. Její dcera se tam přišla bez pozvání nažrat. Pak nám druhý den začaly obě nadávat. Na tom je vidět, co je to za pakáž. Přízeň si musíte získat jiným způsobem. Za vzor si vezměte pana Bernarda. Toho jsme pozvaly rády, protože je to super kamarád. Pane Bernarde, RESPEKT.

výplata má být připsána na účet již v ten samý den, kdy je výplatní termín

zaměstnanci, 17. 9. 2015 23:18

v pondělí je výplatní termín, takže je čes sehnat korunky. aby to nedopadlo jako před měsícem. vaši zaměstnanci.

Re: výplata má být připsána na účet již v ten samý den, kdy je výplatní termín

dobrá pečovatelka, 18. 9. 2015 6:35

Asi před měsícem jsme poslaly jistému zaměstnanci poděkování za jeho práci. Spřízněná duše nás informovala, že se při návštěvě Nupak po dopise sháněl, ale nedostal ho. Máme svědectví, že dopis do Nupak dorazil, ale ukradla ho Novotná ředitelka.
Takže je na čase začít tuto sviňárnu řešit.

usmev pani Mathove

Julie, 17. 9. 2015 22:58

Pani Mathova, koukala jsem na stranky jestli najdu pana Dr. Brdečku, nikde jsem ho nenašla ani žádnou advokatni kancelar, ten pan JUDr. Brdecka je bud vymysleny nebo neni tak uspesny, kdyz ho nemohu nikde najit. kazdy advokat, pravnik apod. musí byt dnes dohledan a vetcinou bvaji i na internetu, aby si je lide mohli vyhledat.

Jíří Brdečka

Maamarži, 17. 9. 2015 22:54

Nevím jestli JUDr., ale Jiří Brdečka nar.24.12.1917 a zemřel 2.6.1982 byl český dramatik, prozaik, filmový scenárista, novinář, publicista. např. napsal román Limonádový Joe (1946), tak paní Maťhová se trochu spletla, zajímalo by mě, kde má pan JUDr. advokátní kancelář. Ještě jedna věc, že by nevěděl jak se píše titul, když ho denně používá? Tím zdravím scenáristku paní Maťhovou.
Krásný večer.

tady se nelže

, 17. 9. 2015 21:10

Vážená paní Černá (recepční). Jak jsem měla možnost vás poznat, tak vy opravdu nejste schopna nic pochopit. Raději proto zajeďte zpět do té prosezené židle. Mohlo by se také stát, že se tu začne zveřejňovat, co a kdy jste na adresu Maťhů řekla. Oháníte se svou, trestní bezúhonností, ale co není, může být. Stačí se jen dál držet té podvodnice. Ale to už jste snad pochopila na policii. Nebo lžu?

Re: tady se nelže

kuk, 17. 9. 2015 22:47

od lhaní je tady ta rodinka, co neustále někde dluží.
jednotka křivárny je jeden maťha.

a teď navíc sebou táhnou ke dnu pana mužíka.

Nevěřím vlastním očím...

Judr. Jiří Brdečka , 17. 9. 2015 11:33

Vážení. Nevím, kdo mi zaslal na mou soukromou adresu odkaz na tyto stránky, ani za jakým účelem, ale po jejich přečtení jsem se velmi rozčílil. Takovou snůšku urážek, vulgarismu a lží jsem za svá léta praxe v advokacii a kriminalistice nesetkal. Tyto stránky jsou naprosto jasným adeptem k zahájení trestního stíhání. Proč jsem ale reagoval a proč sem píši. Paní Maťhovou (omlouvám se jí, pokud se nyní jmenuje jinak), velmi dobře znám. Vím, že se léta věnovala charitativním činnostem, pracovala pro Svaz neslyšících, založila moc hezký domov pro seniory...Je mi také známo, že se bohužel dostala do konfliktu se zákonem, ale to jen proto, že když jí byla zcizena firma i s penězi určenými na výplaty, nemohla za jeden měsíc odvést povinné odvody ve výši cca 90 tis. Musela pak nést za to odpovědnost. Jak jsem si ale zjistil, tak ,,vychvalovaný,, pan Bernard z doby svého jednatelství dluží na odvodech více, než 975 tis. Dále jsem si zjistil (veden spravedlivým rozhořčením), že autor těchto stránek byl v minulosti několikrát soudně trestán a další trestní stíhání probíhá. Padělání peněz a vydírání je jen krátký výčet jeho ,,aktivit,,. Poukazuje u jiných na dluhy, ale sám na sebe vyhlásil bankrot. A je toho mnohem víc, co se zde uvést ani nedá. Pokud ovšem návštěvníci těchto stránek budou mít zájem o pravdivé informace, jsem k dispozici na adrese: jiri.brdecka@email.cz. A závěrem chci ještě případné návštěvníky upozornit na jednu drobnost. Nemusím mít tolik let praxe abych nepoznal, že velká většina příspěvků v této diskusi je psána jedním autorem, který se ovšem nešikovně skrývá pod cizí identitou. Hezký den. Jiří Brdečka

Re: Nevěřím vlastním očím...

..., 17. 9. 2015 12:11

Vazeny pane, zrejmne mate mylne informace. Je mnoho nespokojenych zamestnancu a nespokojenych rodin s jednani pani reditelky z nupak.

já také né, pane Brdečku

Julie, 17. 9. 2015 16:22

Vážený pane Brdečku, pro mě a zřejmě i ostatní ,,jsou a budou,,relevantní informace,, pouze od policie ČR, ombudsmanky ČR, a ostatních příslušných státních kontrolních úřadů...u kterých jsem si já, jako fyz. osoba většinu informací ověřovala. Vás já ale, pane Brdečku vůbec neznám. A i kdyby, na tom co už dlouho vím, by se vůbec nic nezměnilo. Pravdu totiž nelze umlčet.
zřejmě výše uvedenou paní Mathovou, vůbec neznáte. Tak jako my ostatní.

Re: Nevěřím vlastním očím...

trn, 17. 9. 2015 17:37

ze by to byla sama ona velká dáma co jsi říká ředitelka to by ji bylo podobné nj pravda se jí hold hodně nelíbí a ona byla ta která vyhledávala a rozhodovala o přijetí do práce a každý kdo měl nějaký prohřešek se jí náramně hodil měla ho tím pádem v hrsti a mohla si s ním hrát vydírat hrozit a zneužívat a to vážený pane advokáte koná i s váma

Re: Nevěřím vlastním očím...

dobrá pečovatelka, 17. 9. 2015 19:32

Pane Brdečko to jste se spletl. Určitě jste znal úplně jinou Maťhovou. :-D :-D :-D
Ne vážně, s vámi je ale prdel paní ředitelko. I když ne tak velká, jakou máte vy. Ale to ani nejde. Asi už jste zapomněla, že firmu jste ukradla i se závazky. Ostatně vznikly tak, že jste ve firmě kradla. Policie po vás nejde kvůli jednomu prohřešku. Většina zaměstnanců byla na policii se seznamem vašich lumpáren a křiváren seznámena.
Máme s vámi dostatečně dlouhou praxi, aby jsme poznaly, že ty hlouposti píšete vy.
:-D

Re: Nevěřím vlastním očím...

jana, 17. 9. 2015 20:54

Nemusím mít tolik let praxe, abych nepoznala, že autorem tohoto příspěvku, který se nešikovně skrývá pod cizí identitou, je velká řiťuška.

Re: Nevěřím vlastním očím...

Kadlečková, 17. 9. 2015 22:34

Dobry den pane Brtecko, muzete mi prosim vysvetlit, proc zadavate e-mail na tyto stránky, když je neplatný? Chtěla jsem se dozvědět pravdu dle vaseho nazoru, tak jsem vam chtela napsat mail a pri odeslani se mi ukazalo, ze mail je neplatny, tak jsem to zkusila zmanzelovo pc a mailu a to same, mail je neplatny, tak do tretice z mailu sve dceri aopet mail neplatny. Muzete mi to prosim Vysvetlit?
S pozdravem Kadlečková

je to blběna

zduř, 17. 9. 2015 20:21

Hele Iveto, Ty jsi opravdu tak blbá, že jsi nepoznala, že to nepsal Maamarží?
Já vím, Ty za to nemůžeš. Komu není z hůry dáno...

Re: je to blběna

iveta co není recepční, 17. 9. 2015 20:23

třeba není blbá, ale jen navedená.

potvrzeno

ritolezka, 17. 9. 2015 20:05

Ani nebylo třeba ověřovat odkud vítr vane s panem Brdečkou.Slovní projev paní prezidentky je nezaměnitelný a je vidět,že si asi dnes vzala nějak málo prášků,to že si myslí,že jí nikdo nepozná.Vyhrožování trestními oznámeními,zastrašování právníky a vydírání,a také samochvála,to v prvé řadě a nakonec obětní beránek.Lidi neblázněte,tyhle kidance jsem měla hodně dlouho denně možnost zažít a poznala bych je mezi tisícem jiných zcela neomylně.Kovář nebo Černá ani nedostali prostor,protože samozřejmě tahle osoba zařídí vše nejlépe.Tak jestli si to myslí?To je vidět,kam až doředitelovala zařízení.Teď už bude asi jen rána z milosti?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »