Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

co také položilo velkou řiť no.3

zen, 25. 4. 2017 18:52

Oznamujeme správní delikt a žádáme o kontrolu nezákoného (zákon č.108/2006 Sb., o sociálních službách, a prováděcí vyhláška č. 505/2006 Sb.) pobírání dávek sociální péče, které pobírají klienti, neregistrovaného pečovatelského zařízení
Domov u Věže, Nupacká 149, 251 01
Zástupci klientů uzavřeli na konci roku 2014 s provozovatelem zařízení Ladislavou Maťhovou, jednatelkou firmy Blotket Corporation Ltd. IČ 03175006, smlouvy o pobytových službách. Přiznaný příspěvek L. Maťhová vybírá, jako poplatek za poskytovanou nepřetržitou péči v tomto zařízení. Rodiny klientů nebyly informovány, že zařízení opakovaně nezískalo registraci.

podpisy zaměstnanců a bývalých zaměstnanců

co také položilo velkou řiť no.2

zen, 23. 4. 2017 21:53

Vážený pane redaktore,
rozhodla jsem se reagovat na Vaši dnešní reportáž z domova U věže v Nupakách.

Začnu trochou historie.
V Nupakách začal v listopadu 2012 podnikat pan Jaroslav Bernard, jako jednatel firmy Profi Clinic s.r.o. Od začátku podnikání byla jeho partnerkou Ladislava Maťhová, dnes Novotná. Ve firmě zastávala funkci ředitelky domova. Firrmě nebylo vyhověno při žádosti o získání registrace. Začátkem roku 2014 Maťhová navrhla panu Bernardovi řešení, jak obejít zákony v ČR. Přes firmu Zenron Colsunting nechala založit firmu Blotket Corporation se sídlem v Londýně (jedná se o firmu, která sídlí v kanceláři s několika podobnými firmami a při opakovaných návštěvách nebyl nikdo zastižen). Maťhová využila důvěřivosti pana Bernarda a přesvědčila ho, aby firmu Profi Clinik na jeden rok „schoval“ pod ochranu „velké zahraniční firmy.“ Pan Bernard souhlasil a doklady k převodu podepsal. Netušil, že se nachytal na podvod Maťhové. Vlastníkem se stal pan Luboš Košner, protože vzhledem ke své minulosti, nemohla Maťhová firmu napsat na sebe. Na pana Košnera byla veden i odštěpný závod firmy Blotket.
Po převodu firmy byl pan Bernard z Nupak vyhozen.
Po letošní únorové kontrole a domovní prohlídce (za policejní asistence), se pan Košner vzdal jednatelství v obou firmách a Maťhové nezbylo, než je napsat na sebe.
Další viz Ares a Justice.
K Vaší reportáži. O klienty se nikdy nestaralo dvanáct pečovatelů. Přes den je to maximálně pět a v noci dva. Doktor do zařízení docházel jednou týdně. Po té, co mu minulý týden kraj zakázal do neregistrovaného zařízení docházet, ukončil své návštěvy. Ze stejného důvodu na konci dubna odchází i vrchní sestra (jediný zdravotní personál s registrací). Psychiatr přestal do domova docházet ihned po únorové kontrole. Rehabilitační pracovník odešel po čtrnácti dnech od nástupu. Byl to jediný rehab. pracovník od roku 2012. Odešla i sociální pracovnice paní Eva Vinterová.
Po té, co přestal být pan Bernard jednatel firmy (zároveň provozní, který v domově bydlel), odešlo najednou devět pečovatelek a v krátké době třicet klientů (celkový stav byl sedmdesát klientů a bydleli i v druhé budově). Od únorové kontroly ochod klientů a stížnosti rodin pokračují.

co také položilo velkou řiť no.1

zen, 18. 4. 2017 18:53

Věc: Podnět ke kontrole zneužívání příspěvku na péči.

Paní Anna E., nar. x.x.1924, bytem Žxxxxx 72, 533 42, okres Pardubice, pobývá v neregistrovaném pečovatelském zařízení „Domov u Věže“ Nupacká 149, 251 01 Nupaky.

Syn klientky uzavřel na konci roku 2014 s provozovatelem zařízení Ladislavou Maťhovou – Novotnou, vedoucí organizační složky firmy Blotket Corporation Ltd. IČ 03175006, smlouvu o pečovatelských službách. Klientka pobývá v zařízení nepřetržitě, od 10.6.2013 (dříve Profi Clinic). Přiznaný příspěvek slouží jako poplatek za poskytovanou péči v tomto zařízení.

Rodina klientky byla při podpisu smlouvy mylně informována, že zařízení byla udělena registrace.

Firmě Blotket Corporation Ltd. byla 22.6.2015 Krajským úřadem Středočeského kraje ve správním řízení (č.j.: 086903/2015/KUSK) udělena pokuta za poskytování zdravotních a pečovatelských služeb. Přesto ve svém jednání pokračuje.

Při některých kontrolách úřadu práce Ladislava Maťhová – Novotná vydala pečovatelkám pokyn, aby některé klienty ukryly a zapřely.

fakt??

, 1. 1. 2017 20:44

Maamarží nebuď naivní.
Maťhovi jsou banda podvodníků a zlodějů, kteří vědomě, opakovaně a neoprávněně provozovali zařízení, kde okrádali klienty, zaměstnance a dodavatele. A přesto, že byli potrestáni, dělali to dál. Jestli jsi někdy ráno přejímal po Kristýně klienty (a já ano), tak by jsi viděl, jak na klienty kašlala. Nikdo nebyl přebalený. Maťha prý už v Líchovech, kdyby je sehnal, tak krmil klienty pomyjemi. Což předvedl hned po nástupu do Nupak. O tom jak řititelka okrádala zaměstnance a rodiny klientů, je celá samostatná část trestního spisu.
Tady nestačilo doufat, tady bylo potřeba jednat.
Ostatně vystihl jsi to skvěle, proto Tě cituji: ,,Může za to ta zkurvená rodinka."

Re: fakt??

jana, 5. 1. 2017 12:58

s tím se nedá než souhlasit. nikdy jsem nepochopila jak kikina mohla dělat pečovatelku a buzerovat nás co jak máme dělat. klienti si na ní pořád stěžovali. noční služba s kikinou byla pro ně černá můra. klienti co se mohli pohybovat obsluhovali ty ležící. stačilo se ráno podívat do popelnice na pleny. po její službě byla prázdná. po jiných byla ráno narvaná. to samé co se týká povlečení. jestlipak se stejně stará o své panchartě?

Re: fakt??

Maamarži, 7. 2. 2017 21:12

z mé strany to byla ironie. jen jsem citoval co rekla na policii pri vyslechu

:-)

Maamarži, 7. 2. 2017 21:07

To byly časy, Václave. To musela koukat, každému se chtěla mstít a její msta se obrátila proti ní. Jakže se jmenuje? (MaŤhová, Hrubešová, Novotná?)

To byly časy, co HrubMaťNo :-D

václav, 7. 2. 2017 17:43

Jóóó před dvěma lety. To byl panečku vítězný únor. :-D
To prdelatá bába čuměla co se děje. :-D

dobrá pečovatelka, 31. 1. 2017 20:48

Velká řiť se dočkala. Už ví, že spravedlnosti neunikne. Její největší náplní je vysedávání u soudů, takže ji na další zlodějny a křivárny nezbývá moc času. Prý se tam pěkně kroutí a potí jako (?) svině.
Na spravedlivý trest si budeme muset ještě počkat, ale voda se začíná vařit.

co to,co to

Jaroslav, 29. 1. 2017 18:08

Co to,co to,že by nám naše společná kámoška,jejíž blaho nám všem tak leží na srdci expandovala do zahraničí?No Anglie a Česko jsou jí už malé,tak to třeba zkusí na východě.

de ja vu?

j. kratochvíl, 21. 1. 2017 17:07

Neobvykle vysoký počet úmrtí zaznamenaly úřady v jednom z bratislavských domovů důchodců. Deník Nový čas v sobotu uvedl, že v prosinci zemřelo v tomto zařízení 13 důchodců. Odborníci nad tímto počtem kroutí hlavou a počet mrtvých považují za příliš vysoký. Ředitelka zařízení listu potvrdila, že hlavním důvodem většího počtu úmrtí bylo chřipkové období. „Jednalo se o klienty s nejvážnějšími diagnózami,“ uvedla ředitelka Ladislava Novotná.
Téměř polovina zaměstnanců domova je na nemocenské, protože se bojí nákazy. Šéfka zařízení potvrdila, že i někteří zaměstnanci jsou nemocní. Zdůraznila však, že péče o seniory je zabezpečena. Oslovení lékaři potvrdili, že u starších lidí je v zimních měsících větší výskyt onemocnění dýchacích cest a pokud dostanou zápal plic, může dojít k úmrtí. „Z hlediska prevence by měli být klienti v průběhu října očkováni proti chřipce i proti pneumokoku,“ řekla internistka Etela Janeková. Martin Halas z institutu pro výzkum sociálně-ekonomických rizik označil počet úmrtí ve zmíněném domově důchodců za „maximálně neobvyklý“ a mělo by se podle něho prozkoumat, zda nedošlo k zanedbání péče.

to samé jako maťhová

Antonín Hoduš, 17. 1. 2017 6:43

https://www.novinky.cz/domaci/426548-ukrajinky-vydelavaly-v-cesku-na-nelegalnim-dome-pro-seniory.html

Hyenismus!Hyenismus!Hyenismus!Mnohaleté tresty jsou zde na místě.Sociální politika státu je nespravedlivá,a hyeny toho zneužívají!

aha

Jaroslav, 1. 1. 2017 9:48

No tak tím se to všechno vysvětluje-ona to zlo kolem sebe šířila nevědomky a měla při tom srdce na dlani.
Tak to jsme my,kterým nejvíc zasáhla negativně do života,tak to jsme tedy nepochopili.

srdce na dlani

Maamarži, 1. 1. 2017 12:42

Jaroslave, třeba jí křivdíme. :-) třeba má srdce na dlani, ale poněkud se jí to asi vymklo z ruky. Hlavně musíme doufat, že už nebude at umyslně nebo nevědomě ubližovat lidem a ne jen seniorum a nemocnim.

Srdce na dlani

Maamarži, 31. 12. 2016 19:42

Vzpomínám si, že jednou při výslechu na policii paní ředitelka řekla, že má srdce na dlani, a že by nikomu vědomě neublížila. Přeji všem lidem na celém světě i paní ředitelce (jmenovat jí zde nebudu,nerad bych tu byl do rána :-) ) hodně zdraví, lásky, štěstí, radosti a také hlavně mír na celém světě,

Re: Srdce na dlani

kuk, 1. 1. 2017 2:25

to by musela být dlaň!
já viděl že má srdce přes celou mega prdel! :-)

děkuju všem

Jaroslav, 30. 12. 2016 19:02

Děkuju všem,kteří mi touto cestou popřáli štěstí a zdraví.Obojí budu v nadcházejícím roce potřebovat.
Splácení dluhů,které jsem si pořídil,aby naše firma v Nupakách vznikla a mohla vůbec v počátcích fungovat a aby si ,,dáma s leopardy" se svojí ,,supí rodinkou" mohla hrát na všemocnou a všemi milovanou ředitelku,tedy splácení těchto dluhů je dosti slušná honička.
Nestěžuju si,naivně jsem důvěřoval protřelé podvodnici a za to se bohužel platí.V mém případě jde o šestimístnou cifru.
Harpie může být spokojená,její pomsta za to,že jsem s ní odmítl žít v jedné domácnosti,protože už jsem na to neměl žaludek a svědomí,byla opravdu dokonale připravená a promyšlená.Ostatně jako spousta jiných podrazů a křiváren,které tahle ,,dáma s ponchem" ostatním neúnavně přichystávala a držela se zřejmě pravidla,že ty po mě hamburgrem a já po tobě podrazem.
No ale nebudeme si kazit konec roku vzpomínkami na něco tak odstrašujícího a zvráceného.Má být veselo!
A tak se smějte,radujte a hoďte ty věčné existenční starosti někam do kouta a nebojte se,oni neutečou a hned 1.ledna si je tam zase můžete vyzvednout.
Tak hodně štěstí!

Re: děkuju všem

Jaroslav, 31. 12. 2016 8:06

Omlouvám se ještě dodatečně harpiím,za to přirovnání.Jsou to nádherní,inteligentní a pozoruhodní ptáci.Ta,o které se tu již dva roky vedou diskuse je pouze pozoruhodná,ovšem pro orgány činné v trestním řízení.
Tak pozor!

Re: Re: děkuju všem

zen, 31. 12. 2016 12:51

Přirovnávat Maťhovou k jakémukoli zvířeti, si opravdu žádné zvíře nezaslouží.
Každé zvíře je buď užitečné, nebo alespoň pohledné.
Což koule sádla, oblečená ve vyřazené stanové plachtě, se srdcem na gigaprdeli, opravdu není. A o užitku už vůbec nemůže být řeč.
Uklidňovat nás může pomyšlení, že takové rarity nemívají dlouhý život.
Ale proč jí ho zpříjemňovat?

přáníčko

Jaroslav, 24. 12. 2016 13:05

Přeju vám všem,kteří sem chodíte pravidelně i nebo jen tak občas,klidné prožití nadcházejících svátků.Také pevné zdraví,hodně štěstí a veselé vykročení do nadcházejícího roku 2017.
A věnujte prosím tichou vzpomínku těm,kteří s námi v Nupakách byli a již tu nejsou.Je jich hodně a určitě se vám vtiskli do paměti tak jako mě.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »