Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dáme pozor, aby do rozsudku hranice nepřekročila ;-)

dobrá pečovatelka, 20. 12. 2015 12:49

Dnes a denně mne přátelé i její rodinní příslušníci upozorňují na nové příspěvky na oněch zvrhlých stránkách a ptají se, zda se s penězi, které jim dluží, dá konečně něco dělat. Má odpověď je jednoduchá. Chtěli jste po mě její adresu. Teď ji máte, tak se ji jeďte zeptat osobně. Je jednoduché oplácet ji stejnou mincí, takže na co čekat. Její životní náplň je všem velice známá. Používané křivárny, podrazy, zlodějny, podvody, urážky, vulgarita....tohle dokáže jen jeden člověk. Člověk, jehož životní náplní posledních let bylo ukrást firmu, parazitovat na bezbranných seniorech a zadlužit nové oběti, zahnízdit se a pak začít pomalu rozkládat fungující firmu a svojí neschopností ji odrovnat. Ne jinak to bylo i případě Tuchlovic a Nupak. Jasný rukopis a forma hovoří za své. 
Viz. příspěvek o tom, jak se se svým bývalým manželem předhání, kdo toho druhého napráská. A když to nevyjde, uchýlí se k vyhrůžkám. Je zvláštní, že se nezmiňuje o tom, kdy se vyrovná s věřiteli, bývalými zaměstnanci a s dcerou, která marně sháněla kontakt na svoji matku – dlužnici. Jen se potvrdilo, že je natolik podlá, že se nezastaví před ničím. Je takový křivák, že podrazí i své blízké - to za prvé. A za druhé – ani před vánoci neváhá ožebračovat své bývalé zaměstnance a člena své rodiny. Její chování a pobyt na svobodě je naprosto nepřípustný! Ona se sice celou dobu snaží někoho zničit, zdiskreditovat, zničit něčí živnost, odrovnat vztahy v kolektivu, všechny vyděsit, vystrašit, ponížit a co nejvíce ublížit.....Ale na to už ji nikdo z nás, slušných lidí, nenaletí. Jí se nejdříve totálně rozložila mysl a časem došlo i na tělo. Ale to naopak hodně bobtná. Morbidní obezita je už choroba. Pravděpodobně zde své učinila letitá dieta v Mc Donalds, v rodinné anamnéze, která se v této rodině dědí z matky na dceru. Nebo paranoidní a disociální porucha osobnosti, která se projevuje agresivitou, paranoidní schizofrenií a stihomamem. Kdo ví? Nebudu a nechci to zkoumat, neboť mi to nepřísluší ( a navíc se tím již zabývají psychiatři), ale jedno vím jistě. Že tahle cesta vede jen k jedinému cíli. Vězeňská služba České republiky s ní už počítá.
Děkuji všem, že mi posíláte dokumenty a kopie komunikace s velkou řití.

trestní oznámení 7

zen, 19. 12. 2015 10:08

Jistě jste nezapomněly, jak nás ta svině bachratá špehovala a potom nás štvala proti sobě. Také vyhrožovala, že záznamy ukáže někomu jinému. Několikrát to i udělala. Jak se asi cítí, že ji teď neustále někdo sleduje? Ať si to užije.

Podáváme trestní oznámení na Ladislavu Maťhovou, nar. 18.5.1963, vystupující jako ředitelka firmy Profi Clinic s r.o., IČ 24267783, Nupacká 149, Nupaky, 251 01
a jako ředitelka BLOTKET CORPORATION LTD. 88-90 Hatton Garden , EC1N 8PG, London, GB
Jmenovaná v provozovně firmy, Domov u věže, Nupacká 149, Nupaky, 251 01,
pomocí 11 IP kamer sleduje zaměstnance ze své kanceláře (pokoj č. 4) v 1 nadzemním podlaží a ze svého domova v ul. Zahradní 243, Jevany u Prahy. Jmenovaná pořizuje 24 hodinový, obrazový i zvukový záznam, který používá k vydírání a psychickému nátlaku na zaměstnance firmy.
Domníváme se, že tse tímto jednáním dopouští trestného činu.
podpisy

zvrhlá rodinka

dobrá pečovatelka, 18. 12. 2015 18:29

Vážení, tomu co, už se nějakou dobu odehrává na e-mailu dobrapecovatelka@seznam.cz, asi jen stěží uvěříte. Nám všem známé maťh-duo, se buď snaží hodit vinu jeden na druhého, nebo si mě přiklonit na svoji stranu. On tvrdí, že i jemu strhávala peníze na splácení exekucí, ale neodváděla. Ona, že i když on vrátil jednu televizi panu Polonskému, může mi poslat důkaz, že ukradl nějaké další na hotelu. Ona požaduje, abych tu o ní přestala psát a za to mi poskytne dost materiálu, které mám zveřejnit o něm. On mi slibuje že popíše, jak okradla klientku o hotovost, když uveřejním nějaké dokumenty o ní. Protože nevěřím ani jednomu z nich, tak se nic nedozvíme. Vlastně už jsme se dozvěděli. Že klidně potopí jeden druhého. Což není žádná novinka, protože to už ona udělala své dceři, v případě SOS Senioru. Kvůli velké řiti se prý zadlužila i druhá dcera.

Re: zvrhlá rodinka

eva, 18. 12. 2015 22:54

na to pozor. to bude další křivárna prdelní víly.

Ať se vám daří i v novém roce

Josef Janšta, 17. 12. 2015 20:52

Maťhová je symbol pro podvody, dluhy, krádeže a špatnou péči o seniory. Čím méně takto aktivních osob, tím lépe. Je dobře, že se vám to daří. V naší společnosti není pro šmejdy místo.

Re: Ať se vám daří i v novém roce

dobrá pečovatelka, 18. 12. 2015 15:40

Děkujeme pane doktore. Věřím, že alespoň s tímhle šmejdem se nám podařilo zatočit. Nepřestáváme její aktivity sledovat.

opravdu obrovská motivace

dobrá pečovatelka, 14. 12. 2015 8:49

Zajímalo by mne, co motivovalo mužíčka, aby opustil práci, do které to měl ze 104 chaloupek jen kousek. V práci s ním byli spokojeni a vážili si ho. V chaloupce má i plyn, turbo kotel, garáž a na zahradě pěkné posezení v altánu. Je to sice rohový pozemek u silnice, ale ta není moc rušná. A navíc tam má fajn sousedy. Buď ho fascinovalo pozorovat velkou řiť při intimních chvilkách, což se jistě jedná o unikát, alespoň co se rozměrů týká, ale nejspíš to opět bylo bohatství, které velkořiť všem slibuje. Jenže je konec luxusních dovolených za cizí peníze. Po posvícení přišla sračka. A slibuji že bude ještě pořádná.

Re: opravdu obrovská motivace

Jindra H., 14. 12. 2015 18:12

doporučuju tuhle firmu. mají velkou úspěšnost a nechtějí nic platit, protože všechno platí dlužník. takže nemáte co ztratit. z maťhový už před dvěma lety vyrazili pěkný prachy. koukám že to asi byly prachy bernarda. tak teď to nejspíš půjde z kapsy toho dalšího trouby.
http://www.vymozeno.cz/

Re: opravdu obrovská motivace

Jirka, 16. 12. 2015 9:50

Ale fuj!Umíte si představit,jak na to leze?!Blééé!!!

Re: Re: opravdu obrovská motivace

janek, 17. 12. 2015 15:18

tož nezávidím tomu ogarovi, že musí obskakovat takú hnusnú bachyňu. to je hrozná zdechlina.

trestní oznámení 6

zen, 12. 12. 2015 23:41

Trestného činu neoprávněného podnikání se dopustí ten, kdo neoprávněně ve větším rozsahu poskytuje služby nebo provozuje výrobní nebo jiné výdělečné podnikání, za což mu lze uložit trest odnětí svobody až na jeden rok nebo trest peněžitý. Zákon pamatuje i na případy, kdy pachatel k jednání dříve popsanému používá jiného, jako pracovní síly nebo získá-li takovým činem značný prospěch. Trest odnětí svobody lze vyměřit v rozpětí šest měsíců až tři léta. Přestože není u této skutkové podstaty trestného činu výslovně uvedena možnost uložení trestu zákazu činnosti, tak tento druh trestu lze uložit, pokud se pachatel trestné činnosti dopustí v souvislosti s touto činností, společně s dalšími tresty. Je jasné, že v drtivé většině případů jsou podmínky pro uložení tohoto trestu naplněny, neboť tohoto trestného činu se pachatelé dopouštějí v rámci výkonu neoprávněné podnikatelské činnosti.

Tímto doporučeným dopisem, podáváme trestní oznámení na Ladislavu Maťhovou – Novotnou, zástupkyni firmy Blotket Corporation - odštěpný závod, Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10, IČ: 031 75 006
Jmenovaná se svojí činností, v Domově u Věže, Nupaky 149, 251 01, dopouští trestného činu neoprávněného podnikání.
podpisy

Re: trestní oznámení 6

dobrá pečovatelka, 16. 12. 2015 21:43

To se jí to hezky sčítá. Už to ani nestíhám počítat. :-)
A má po ptákách. ;-)

;-)

nemesis, 15. 12. 2015 14:05

Jo, jo, soudržko Maťhová.
Jak se do lesa volá.....

snad to pochopí i ta zlodějka

dobrá pečovatelka, 15. 12. 2015 10:29

Proč v některých domovech pro seniory mohou požadovat třeba i třicet tisíc za měsíc, a v jiném nesmí překročit úhradovou vyhlášku?

Úhradová vyhláška se týká poskytovatelů ZDRAVOTNÍ péče. To je jedna z činností, kterou Maťhová poskytovala v Nupakách neoprávněně a dostala za to pokutu 500 000,- Kč.

Soukromá pečovatelská zařízení si mohou stanovovat takzvané tržní ceny. Zde funguje princip nabídky a poptávky. Podle vybavenosti, místa, služeb, atd. jsou proto ceny rozdílné. Zde neplatí povinnost, že klientovi, musí zůstat kapesné. Ale i zde platí, že účtovat klientům služby které nedostali, jako to dělala Maťhová, je sprostá zlodějna.
LDN– pobyt hradí pojišťovny
Státní domy s pečovatelskou službou – do výše důchodu po odečtení nákladů na živobytí
Soukromé domy s pečovatelskou službou – 10 až 20 tisíc měsíčně, ale klidně i víc
Hospicová péče– pobyt hradí pojišťovna, výše příspěvků bývá dobrovolná, sponzorské dary vítány
Denní stacionáře, Centra denní péče – půldenní pobyt 150 až 250 korun, celodenní 200 až 400 korun, jídlo se platí zvlášť, někde je možnost připlatit si za dopravu do centra, někde bývá doprava zdarma.
Ošetřovatelská péče – v domácnosti 80 až 150 korun za hodinu
Při všech druzích poskytované péče, je povinnost dodržovat zákony ČR. Poskytovatel musí mít na svou činnost registraci, případně živnostenské oprávnění a platit povinné odvody.
Jenže právě registraci Maťhová nebyla schopna nikdy získat. Třeba ji nechtěla získat úmyslně, protože jednou z podmínek, je transparentní financování. A to je jedna z věcí, která se ji nehodila do krámu. Další věc je bez dlužnost, ale tu udržela jen dva měsíce po založení firmy. Podala si sice žádost, ale byla vyzvána, ať dodá další dokumenty, na což nereagovala. Ale jsou svědci na to, že se registrací oháněla, jako by ji získala. Jedním z mnoha požadavků, je také odbornost, a to jak její, tak zaměstnanců.
Maťhová se opakovaně, po několik let (jak sama přiznává už 8 let), obchází zákony tohoto státu = recidivistka, která se živí nepoctivě. Proto se stala všem trnem v oku. Což nazývá chybějící požehnání úředníků a nepodrobení se byrokratické mašinérii. Přesně podle hesla, že ta největší potrefená svině, nejvíc křičí.
Ti, kdo na její trestnou činnost upozornili, se opravdu nemají za co stydět. Zachránili tím peníze a životy desítkám seniorů současných a možná stovkám budoucím.

dobrá zpráva

Jana Potužníková, 14. 12. 2015 20:10

Je dobře, že státním institucím není lhostejné, když někdo jako Maťhová pomocí neregistrovaného pečovateláku okrádá bezbranné seniory a tím na nich cizopasí. Navíc poskytuje nedostatečnou a laickou péči.
Proto ministryně práce a sociálních věcí paní Mgr. Marksová, dala podnět k vzniku novely zákona o sociálních službách. Tato novela umožní účinněji potírat neregistrované poskytovatele sociálních služeb. Navíc se zvedá horní hranice pokuty z 1 mil. na 2 mil. a Krajské úřady získají pravomoc kontrolovat i tato zařízení (dnes mohou kontrolovat jen registrovaná).
V ČR jsou stále desítky neregistrovaných zařízení. Věřím, že se i tato podaří brzy zlegalizovat, nebo zlikvidovat. Jen více těchto účinných nástrojů!
Po veřejném ochránci práv je to další státní úředník, který svoji práci dělá opravdu dobře.

ťuk ťuk

, 13. 12. 2015 22:54

Při vymáhání dluhů neváhejte kontaktovat soukromé vymahačské firmy. Bývají rychlejší a účinnější, než oficiální orgány. Neberou si totiž servítky. Adresu už máte, tak víte kam je poslat. Nebo se obraťte sem. Nemáte co ztratit. Zaplatíte je z vymožené částky. Tím jsou firmy motivovány, vymoci co nejvíce. Pokud se spojíte, dostanete slevu. Už jim předalo pohledávku několik rodin. Za pár dní začnou velké řiti bušit na dveře.
www.poradnaveritele.cz

;-)

nemesis, 13. 12. 2015 16:55

Jo, jo, soudržko Maťhová,
Kdo jinému jámu kopá.....

důležitá indície

rituska63, 11. 12. 2015 16:19

Dobrý den Iveto. Protože Vy asi máte-na rozdíl ode mne-kontakty na bývalé zaměstnance, prosím, abyste je obeslala s informací, že vzhledem k událostem posledních dní a stále ještě nevyřešenému majetkovému vyrovnaní s panem Polonským, nemůže firma v současné době vyplatit mzdy v Nupakách, ale na mojí nové adrese NEDVĚZÍ 27, RABYNĚ, 257 44 To pravděpodobně asi všichni očekávali, když mě z Nupak vypakovali. A to mě nevýslovně vytáčí. Asi to byla chyba, že jsem váženého pana Bernarda okradla o firmu. Na mé chování doplatili všichni. Mimochodem, na mé nové adrese stále ještě nezavedli plyn. Ráda bych ještě věděla, zda mohu počítat s tím, že mě do konce roku nezavřou. Výkon trestu mohu nastoupit ve výběhu na zdejší farmě. To mi jistě prospěje, protože mám prdel jako štýrský valach.
Nezapomeňte odbočit z hlavní silnice u autobusové zastávky, vpravo. Pak budete mít po levé ruce rybník, potom požární zbrojnici a památník, jeďte stále rovně a odbočte na druhou cestu vlevo. Na konci této slepé ulice, je to dům napravo. Pozor, silnice jsou tu úzké a hodně špatné.
Přeji ať Vám cesta ke mě dobře dopadne.

Re: důležitá indície

iveta, 11. 12. 2015 23:04

třeba mužíček uteče zpátky do chaloupek 104
jen nevím jak bude vysvětlovat že přes domek v nedvězí pere špinavé peníze baby.
volaly mi účetní kdy jim zaplatí těch sto litrů co ji zůstala dlužna. já nevím ani kdy zaplatí mě.

Re: důležitá indície

Jindra H., 12. 12. 2015 14:44

Proč tu Maťhovou odevšad vyfakujou? Proč asi? :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »