Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: výplaty prý budou v náhradním termínu. ha ha ha

nemesis, 20. 11. 2015 19:26

adam jí tam maká a ona ho za to okrade o splátky exekucí, neplatí zdravotní a sociální a bude na něj házet tu špínu co po ní zbyla?
je to svině.

Re: výplaty prý budou v náhradním termínu. ha ha ha

jana, 20. 11. 2015 19:49

to je určitě nějaký omyl. já jsem také podnikala a nikdy bych si nedovolila nezaplatit zaměstnancům za práci. navíc na svých stránkách píše, že adam je ,,vzdělaný a kultivovaný odborník." ale je pravda, že mi také nechala vzkázat že výplata není. prý jsme to určitě čekali. já tedy ne.

výplata??? :-D

dobrá pečovatelka, 20. 11. 2015 11:54

Myslíte, že dnes budou výplaty??? :-D :-D :-D
Ani omylem!!!
Spíš se připravte, jak vás bude velkořiť masírovat různými důvody a výmluvami.
Nevěřte, že jí jde o vaše výplaty, ale v první řadě o uspokojení jejích potřeb.
Co by bylo výplat za dovolené v Thajsku a Domin. rep.!!!
Určitě už si vymyslela viníka toho všeho.
Jestli po vás něco chce, tak jí pošlete do hajzlu, protože už vám nikdy nezaplatí. Pan Polonský ji přirazil do kouta a stojí ji na krku. :-)
Hlavně ji nenaleťte, že máte ještě počkat. Čím později všechno ohlásíte, tím déle budete čekat na výsledek.

Re: výplata??? :-D

, 20. 11. 2015 14:24

Pravda vždy vyjde najevo. Na začátku okradla lůza Maťhová váženého pana Bernarda. Měla plnou hubu keců, jak bude zaměstnancům rozdávat z vysouzených peněz od státu, za neoprávněnou kontrolu. Pak TO přišlo a má hovno. Nemá na výplaty zaměstnancům a další pohledávky z jejich zlodějen a podvodů, se sem ani nevejdou.
To by se za pana Bernarda nestalo!

Díky Adame, že jsi včas ukončil utrpení klientů.

parodie na parodii řiť-itelky

, 19. 11. 2015 19:15

Pravda vždy vyjde najevo.
Na začátku byla myšlenka. Pak přišlo první písmeno. Pak druhé. Najednou z toho bylo první slovo. Pak věta. Pak odstavec. Pak kapitola. Pak stránka.
A nakonec celý příběh. To mi přijde jako normální postup.
Tak nějak vznikaly přínosné webové stránky Maamaržího a spol. A velká řiť, před kterou varují, jim stála modelem. Myšlenkou a pak slovem. Naštěstí ne tělem. Maťhová to dělá obráceně. Nejdřív mluví a pak přemýšlí. Možná přemýšlí. Jak už název stránek napovídá, myšlenka je to dobrá, přínosná. Myšlenka, která má varovat před lidskými hyenami, které se v podvodech a krádežích nezastaví před ničím. Jenomže, ono se to tak nějak ,,pokazilo,,. To, co si přečetl čtenář na úvodní stránce (to je ta původní úvodní stránka v úvodu), je pravda. Jenomže další slova, věty a příběhy už jen čtenáře utvrdí, že je to opravdu pravda. Bohužel. Je to i o tom, čeho je jedna osoba schopna. O slovním násilí a agresivitě. O nadávkách a urážkách. O vměšování se do soukromí a okrádání. O vyhrožování a útocích. A to vše v podání Maťhové – Novotné. A to jen proto, že autor odhalil co je Maťhová zač a vmetl jí tu pravdu do tváře (čti do xichtu). Když ji zcela odhalil a nastavil zrcadlo, tak se určitě lekla. To se jí nikdo nemůže divit. Odulá a nechutná pravda vyšla najevo. Opravdu odporný pohled. Ale pak se naštěstí vrátila k původní myšlence a zase přes sebe hodila nějaký beztvarý lajntuch. Pravda vyšla najevo a s tím už ani autor sám nic nenadělá! Ani nechce! Brr!

Re: parodie na parodii řiť-itelky

eva, 19. 11. 2015 19:44

to není parodie, ale pravda. bohužel.
jinak :-)

Re: parodie na parodii řiť-itelky

expečovatelka, 19. 11. 2015 21:01

ji ta pravda opravdu hodne trapi. je navztekana na vsechny co ji pri tech podrazech a krivarnach chytli za ruku. jsem zvedava jestl budou zitra vyplaty.

Re: parodie na parodii řiť-itelky

dobrá pečovatelka, 19. 11. 2015 22:54

Pokud budou výplaty, tak vyvstane otázka, kde na ně vzala.
Zaměstnanců slíbila, že peníze pošle na účty. Necháme se překvapit, z jakého účtu je odešle. Pokud použije hotovost, přizná, že si z firemního ulila něco bokem. Protože vznikne podezření, že peníze někde přechovává a na obecním úřadu to těžko bude, skončí to prohlídkou domečku, kde se schovává. Protože to vypadá na další trestný čin, podnět na sebe nenechá dlouho čekat.

***

václav, 19. 11. 2015 18:17

Tady to spíš vypadá jako úspěšná soutěž:
"Naser babu." :-D

hlasování info

dobrá pečovatelka, 18. 11. 2015 22:18

Děkuji za prvních deset hlasů.
A ano, bude zveřejněn pouze počet hlasů.

hlasování

dobrá pečovatelka, 18. 11. 2015 18:05

Milí přátelé těchto stránek,
na oslavu odmaťhování Nupak, vyhlašuji hlasování o nejsrandovnější počin vééélké řiti.
a) vozembouch a následující komickou scénku kterou předvedla při únorové kontrole
b) sjezd schodiště smykem po vlastní řiti-ti-ti
c) císař-iti nové šaty, se srdcem na nepravém místě
Své hlasy zasílejte prosím, do 30.11.05, na adresu: dobrapecovatelka@seznam.cz

Re: hlasování

maamarzi, 18. 11. 2015 18:15

Jasne, ze vozembouch. Ma nejoblibenejsi scenka.

Re: hlasování

, 18. 11. 2015 18:59

ona je to sama osobě velmi komická figurka. je to svoje vlastní karikatura.
hlasuji pro vozembouch. ten se jí povedl a navíc pobavil všechny přítomné, včetně kontrolních orgánů. :-D
zasílám hlas i na @

Re: hlasování

nemesis, 18. 11. 2015 19:51

spíš bych řekla že je to kreatura. dodala bych ještě něco ale maamarží by mě určitě napomenul. ;-)
vozembouch dotáhla k dokonalosti. :-)
pamatujete jak jsme se nasmály? :D

neztrácíme čas

zen, 17. 11. 2015 15:14

Krátce po únorové kontrole vzniklo podezření, že si soudřžka řititelka bude syslit peníze, které ji nepatří, na účet pana Mužíka. Bylo úředně zadokumentováno několik skutečností, např. jak je možné, že byl M. současně zaměstnán u stávajícího zaměstnavatele a zároveň v Nupakách. Evidentně v tom sám neměl jasno. Když se ho policie ptala na jakou funkci byl v Nupakách přijat, tak nevěděl. Dále že byl účelově navýšen jeho plat a zfalšované dokumenty, při žádosti o hypotéku. Pokyn k monitorování účtů byl vydán na všechny osoby v okolí řititelky.
Dalšími podněty předané PČR, živnostenskému úřadu a exekutorské komoře, byl nedávno zablokován účet firmy Blotket. Důvodem k tomuto kroku bylo, že Maťhová neplatila za zaměstnance zdravotní a sociální odvody, stržené peníze za exekuce zaměstnanců, neuhrazené vratky rodinám, neuhrazený platební příkaz ve prospěch váženého a milého pana B., několik neuhrazených pokut a celá řada dalších věřitelů (jen dluh za el. v Nupakách je 111 530,- Kč).
Po zablokování účtu bylo zjištěno a zadokumentováno, že Maťhová nechala platby zasílat na účet pana Mužíka. Pana Mužíka čeká obvinění z praní špinavých peněz, napomáhání trestné činnosti a krácení daně, protože zatajil zisk který se mu objevil na soukromém účtu. Již dříve byly prověřeny jeho majetkové poměry, aby se zjistilo, z jakých peněz splácí hypotéku a odkud se berou peníze na jeho účtě. Maťhová se dopustila dalších trestních činů (krácení daně, poškozování věřitele, zpronevěra firemních financí).
Maťhová si ulila peníze, z kterých měla nejdřív splatit všechny pohledávky. Vyhýbá se splácení na ni uvalených exekucí. U soudního jednání, které se chystá, budeme asi všichni překvapeni, kolika trestních činů se byla tato známá recidivistka schopna dopustit.
Opět tady nedochází k žádnému ovlivňování, ani vyzrazování, protože vše už je vyšetřeno a zadokumentováno v dalším trestním spisu.
Podle nového občanského zákoníku, čeká řititelku stíhání za porušování povinnost při správě cizího majetku. Jak je to možné, neví ještě ani ona sama. Takže se zveřejněním musím počkat.

Re: neztrácíme čas

dobrá pečovatelka, 17. 11. 2015 19:39

Mužíčkový subík bude čelit obvinění z legalizace výnosů z trestné činnosti. Stále bude monitorováno, z jakých prostředků splácí hypotéku.
Jestlipak tuší že ta jeho vysoce objemová domina rozesílá e-mailem číslo jeho účtu a vyžaduje na něj zasílání plateb?

Re: neztrácíme čas

, 18. 11. 2015 12:15

Je dobře, že se neustále sledují aktivity té šmejdské rodinky. ;-)
S podáváním trestních oznámení a žalob rozhodně neváhejte.

STOP ŠMEJDŮM

eva, 17. 11. 2015 11:52

Od novelizace zákona o sociálních službách si slibujeme, že zlikviduje nezákonné podvodné domovy pro seniory. Novela zákona o sociálních službách upřesňuje, mimo jiné, pravidla pro poskytování dotací na financování sociálních služeb. Systém hodnotící dotace je transparentní a otevřený všem kvalitním registrovaným poskytovatelům sociálních služeb.
Zařízení sociálních a zdravotních služeb mohou být zřizována i soukromými subjekty, ovšem k získání oprávnění (registraci) musí splňovat určité požadavky – personální, materiální a odborné. Neregistrovaná zařízení pro seniory budí zdání zařízení sociálních služeb nebo zdravotnických zařízení, přestože nesplňují ani minimální zákonné požadavky. Zacházení s klienty může představovat i reálné riziko pro život, zdraví a důstojnost. Neregistrovaná zařízení nepodléhají odpovídající státní kontrole, nejsou nucena postupovat podle standardů kvality, jež jsou pro poskytovatele sociálních služeb závazné. Poskytování zdravotních a sociálních služeb bez náležitého oprávnění porušuje zákon. Příslušným k řešení takové situace je zpravidla krajský úřad podle sídla provozovatele zařízení. Je nezbytné krajský úřad na situaci okamžitě upozornit. Pokud by byl úřad nečinný, je možné se obrátit na Ministerstvo práce a sociálních věcí. Zákonnost a správnost postupu úřadu a ministerstva může prošetřit také Veřejný ochránce práv.
Tím je jasně řečeno: ,,STOP ŠMEJDŮM!“

megařitní otesánek

dobrá pečovatelka, 16. 11. 2015 21:24

Pamatujete, jak o sobě megařiť prohlašovala jaká je milovnice zvířat?
Dnes byla v Nupakách vyzvána, ať si odveze papouška a rybičky. Oboje odmítla, že nemá zájem. Když se podíváte na její postavu, tak už vám jistě dojde, kde skončil ten její poník. Už vím, jak to s tím milováním zvířat myslela. Chápu, že jí papoušek a rybičky za námahu s přípravou nestojí.
Liga na ochranu zvířat tak bude další instituce, s kterou se megařiť seznámí. Ve čtvrtek se dostaví do Nupak a budou osud papouška řešit. Věděli jste, že i opuštění zvířete je trestné?

Jak je to s jejím sociálním cítěním se projevilo tím, že osobní věci klientů nechala na pokojích, místo toho, aby jim je dovezla. To bude tím, že jedinou péči věnovala vždy jen penězům.

Re: megařitní otesánek

ela, 17. 11. 2015 10:57

papouška její nepřítomnost zachrání, stejně jako to zachránilo seniory. tam kde se přestanou sypat peníze, tam její sociální cítění končí.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »